Case

Een conversiegerichte website voor Epublic

Skills

Webdesign, Strategie

Klant

Epublic

Over Epublic

Epublic is een bedrijf dat bijdraagt aan de maatschappij met technologische oplossingen.

Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een team van 13 man. En dit aantal blijft groeien! Met de kennis die zei hebben zorgen ze ervoor dat data binnen jouw bedrijf effectief kan worden ingezet. ze zijn in hun aanpak nuchter en geven altijd eerlijk advies. Zo kijken ze naar wat er écht nodig is om de processen binnen jouw bedrijf te verbeteren.

Het doel

Epublic is een snelgroeiend en jong bedrijf. De website die in gebruik was voldeed als visitekaartje maar paste niet meer bij de doelen en de gewenste uitstraling van Epublic.

Het resultaat

Een website dat meer is dan een online visitekaartje. De bezoeker wordt geïnformeerd, overtuigd en meegenomen in het verhaal.

Een professionele en zakelijke website met een doel!

De diensten van Epublic zijn op een te begrijpen manier getoond, juist omdat deze zo complex zijn. Dit was één van de uitdagingen van het project en is meer dan geslaagd.

Daarnaast worden bezoekers op een interactieve en overtuigende manier meegenmoen over de website met als einddoel het inplannen van een afspraak.
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap