Case

Een conversiegerichte website voor magazijnsoftware die met je meegroeit.

Skills

Webdesign

Klant

Lyrawms

Over LyraWMS

LyraWMS is software voor magazijnbeheer die is ontworpen om de afhandelingsactiviteiten voor bedrijven te optimaliseren en te automatiseren. Het biedt een reeks functies die gericht zijn op het stroomlijnen van magazijnworkflows, het verbeteren van de efficiëntie en het verminderen van fouten. Belangrijke functies zijn onder meer realtime voorraadbeheer, geautomatiseerde orderverwerking, aanpasbare retourportals en gedetailleerde analyses om de prestaties bij te houden en te verbeteren.

Het doel

Het doel voor het maken van de nieuwe website was om een platform te creëren waar klanten gemakkelijk toegang hebben tot uitgebreide en actuele informatie over de producten en diensten van LyraWMS.

Dit platform moest niet alleen een bron van informatie zijn, maar ook een interactieve ruimte waar klanten vragen konden stellen, feedback konden geven en ondersteuning konden krijgen. De nieuwe website was ontworpen om de online zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten en directe verkoop te stimuleren door middel van een geïntegreerde webshop en aantrekkelijke promoties.

Bovendien was het belangrijk om de merkidentiteit te versterken door de missie, visie en waarden van het bedrijf duidelijk te presenteren.

Het resultaat

Bezoekers kunnen nu moeiteloos door de uitgebreide productinformatie navigeren en snel antwoorden vinden op hun vragen, wat resulteerde in een verbeterde gebruikerservaring.

Dankzij de strategisch geplaatste call-to-action knoppen steeg het aantal online aankopen aanzienlijk.

Bovendien leidde de helder gepresenteerde merkidentiteit tot een sterkere merkloyaliteit onder bestaande klanten en trok het nieuwe klanten aan. Al met al heeft de nieuwe website niet alleen de conversieratio verhoogd, maar ook bijgedragen aan de algehele groei en succes van het bedrijf.
''Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.''
Joël van der Woude
Flexbeweging
Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap