Webdesign Groningen

Meer succes met een winstgevende website!

Slim webdesign in Groningen voor intelligente ondernemers
Unieke websites
Echte webdesign specialisten

Samen bereiken we grote hoogtes ?

Webdesign Groningen

Ben jij op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Groningen? Tegenwoordig zijn er weinig dingen belangrijker dan een website. Een website is de basis voor een succesvolle online business. Als webdesigner in Groningen weten wij wat ervoor nodig is om alles uit je website te halen. Alleen een mooi design volstaat niet meer. Daarom is Jak Design gespecialiseerd in het maken van websites die aansluiten op jouw bedrijf.

Als bedrijf zijnde wil je natuurlijk een mooie website en dat gaan wij ook zeker voor je regelen. Maar nog belangrijker is een conversiegerichte website. Dit houdt in dat je bezoekers om gaat zetten naar betalende klanten. Voor converterend webdesign in Groningen ben je bij Jak Design aan het juiste adres.

Wij werken niet alleen voor bedrijven in Groningen. Ook hebben bedrijven in Assen, Leeuwarden, Alkmaar en Amersfoort ons webdesign bureau ingeschakeld

Wil jij starten met een webdesign bureau in Groningen? Twijfel dan niet en neem gelijk contact met ons op!

“De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.”

Thomas

Snel en Wel

Winstgevende website laten maken?

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Resultaatgericht webdesign in Groningen

Voor je webdesign in Groningen ben je op zoek naar een goed webdesign bureau. Een bureau die niet alleen maar kijkt naar de uitstraling, maar ook rekening houdt met jouw doel. Wat jouw wensen en doelen ook zijn: wij denken altijd met je mee. Dit doen wij niet alleen voor organisaties in Groningen. Wij helpen bedrijven door heel Nederland met winstgevend webdesign. Dit heeft ervoor gezorgt dat wij heel veel tevreden klanten hebben kunnen helpen.

Jak Design is de partij die je zoekt voor jouw webdesign in Groningen

Ontdek de ervaringen van onze klanten

Vanuit Groningen maken wij websites voor bedrijven uit heel Nederland.
Jak Design heeft voor mij een prachtige website opgeleverd. Daarbij is het contact persoonlijk verlopen in meerdere videocalls. Ook zijn ze heel goed en snel bereikbaar via whatsapp. Ze kunnen niet alleen goed ontwerpen, maar hebben ook veel verstand van hoe je je site kan optimaliseren voor conversie. Deze jongens rusten niet totdat je tevreden bent.

Patrick

Orde Training

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!

Rob

L’orel Consultancy

Toppers om mee samen te werken. Reageren heel snel en losse problemen met de website snel op. Daarnaast is de website stuk sneller, beter ingericht en hebben we hierdoor zichtbaar hogere conversie. Belieff is erg blij met deze samenwerking en raden deze heren meer dan aan.

Rick

Belieff

Portfolio

Bekijk een aantal van onze cases

Onze succesformule

Wij vinden het prettig om een gestructureerd en efficiënt proces te hebben. Wij hebben onze werkwijze zo ingericht dat we de best mogelijke resultaten kunnen behalen voor onze klanten. Dus ben jij benieuwd hoe wij van jouw webdesign een succes gaan maken? Neem dan contact met ons op.

Dit is waarom onze websites zo goed zijn!

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan

Alux Lichtstraten

Professioneel webdesign in Groningen

Een website moet er natuurlijk goed uitzien. Tot zover is logisch, maar écht webdesign zorgt ervoor dat jouw website meer is dan een online visitekaartje. Wij vinden het belangrijk dat jouw website resultaten oplevert.

Wij denken graag met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van jouw bedrijf te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor webdesign zetten we in om kansen voor jou te spotten. Daarom gaan we samen met jou voor een langdurige samenwerking.

We hebben al

websites gelanceerd ?

}

We missen alleen die van jou nog

Samen bereiken we grote hoogtes 

Veelgestelde vragen

Wat kost een website bij jullie?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We werken niet met vaste prijzen maar berekenen hoeveel tijd we kwijt zijn voor een website die perfect aansluit bij jouw wensen. Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 2975, en 10.000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Doen jullie ook online marketing?

Als professioneel webdesign bureau in Groningen kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig met een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht met onze klanten en hebben nooit meer dan 5 projecten tegelijk lopen. En je kan niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Zijn jullie gevestigd in Groningen?

Ja wij zijn een webdesign bureau in Groningen. Maar we maken websites voor bedrijven door heel Nederland.

Verzorgen jullie ook hosting en domeinregistratie?

Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij. Zo kun je zonder zorgen werken aan waar jij goed in bent, jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Jak Design?

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Wie schrijft content voor de website?

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen!

Zijn er nog verborgen kosten?

Wij vinden transparant communiceren erg belangrijk. Daarom zul je nooit een prijs of een factuur tegenkomen die we niet hebben besproken.
Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp