fbpx

Webdesign bureau

Zonder zorgen online ondernemen

Als ondeneming ontkom je er in de huidige online wereld niet meer aan. Online aanwezigheid is een pré. Maar alleen aanwezig zijn is niet genoeg. 

Specialisten

Passie voor webdesign

Conversie

Meer nieuwe klanten

Partner

Goede samenwerking

Geen verkopers

Transparant

Even concreet, wat kun je verwachten?

Geen visitekaartje, maar een marketing machine

Een website die daadwerkelijk resultaat oplevert

Gedetailleerd concurrentie onderzoek

Wij helpen jou succesvol online ondernemen

Minder stress en in vrijheid ondernemen

Een webdesign bureau wat je kan vertrouwen

website laten maken assen
website laten maken assen

Wie zitten er achter Jak Design?

Goeie vraag! Je wil natuurlijk wel weten wie je genoeg moet gaan vertrouwen om een deel van je business uit handen te geven. Laten we ons maar even voorstellen. 

Hoi! Wij zijn Jelmer en Kevin. Sinds september 2021 hebben wij als wedesign bureau tientallen bedrijven geholpen met een strakke website. Maar alleen een mooie website is tegenwoordig niet genoeg. Daarom zijn al onze websites conversiegericht en ontwikkeld door de ogen van de gebruiker.

Dus we denken graag met je mee en maken alles naar jouw wensen maar zijn hierin soms toch een beetje eigenwijs als dit nodig is.

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan Bloem

Alux lichtstraten

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

Frank Bolwijn

De ShirtPrintShop

Na jaren van maar wat aanmodderen hebben we eindelijk de website van onze club een enorme face-lift kunnen. De opzet en vormgeving die de heren van Jak Design bedacht hadden viel direct al goed in de smaak. Daarna zijn in samenspraak en een prettige samenwerking onze wensen betreffende de content op uitstekende wijze er in verwerkt. Na online publicatie van onze nieuwe website louter nog positieve reacties gehad.

Gerke Hogeveen

Leekser Eagles

Loop geen nieuwe klanten meer mis!

Conversie-gericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Door het oog van de gebruiker

Wij zijn als webdesign bureau pas tevreden als jij en je gebruikers dat ook zijn. Samen zorgen we voor het beste resultaat!
Ik heb vanuit The Woodpacker foto en film een website laten ontwerpen door Jak Design. En hoewel ik in het begin dit best spannend vond met waar ze mee zouden komen ben ik positief verrast! Communicatie sinds het eerste contact moment erg goed en ze luisteren goed naar je vragen en suggesties en brengen deze ook direct in de praktijk. Daarnaast denkt Jak Design goed mee in het opzetten van de website en wat het beste is voor de bezoeker.
Vanuit mijn toenmalige verouderde website hebben ze precies gedaan wat ik graag wilde zien en hebben de website een totaal nieuwe look gegeven.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kan met trots mensen naar mijn website én Jak Design verwijzen 😉

Martijn Meulenbelt

The Woodpacker

Zorgvrij online ondernemen

Het kan soms uitdagend en eng lijken om als ondernemer bezig te gaan met jouw online aanwezigheid. Dit begrijpen wij en we nemen daarom graag de zorg uit handen!

Focus op wat je echt leuk vind, je eigen onderneming!

Ook na oplevering blijven we door ontwikkelen

Transparantie en communicatie voorop. Een webdesign bureau dat met je meedenkt

Wij zorgen voor meer conversies op je website

Veelgestelde vragen

Wat kost een website bij jullie?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. Wij berekenen een passende prijs op basis van de tijd die wij denken kwijt te zijn om jouw perfecte website te maken. Gemiddeld varieert de prijs tussen de 1495, en 6000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Doen jullie ook online marketing?

Als professioneel webdesign bureau kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we ook met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig voor een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht voor onze klanten en hebben nooit meer dan 3 projecten tegelijk lopen. Je kan dus niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Verzorgen jullie ook hosting en domeinregistratie?

Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je dus alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij. Zo kun je zonder zorgen werken aan waar jij goed in bent, jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Jak Design?

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Wie schrijft content voor de website?

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen!

Zijn er nog verborgen kosten?

Jak Design vindt transparant communiceren erg belangrijk. Tegenwoordig zijn er genoeg webdesign bureau’s waard dit net even anders gaat. Daarom zul je bij ons nooit een prijs of een factuur tegenkomen die we niet hebben besproken. Voor onze kickstart websites hanteren wij vaste prijzen. Dus geen gedoe met uren berekening. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Wil jij een winstgevende website laten maken?

Plan dan een gratis adviesgesprek!

Onze klanten geven ons een 4.9 / 5

(op basis van 50+ reviews)
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design