Over Jak Design

Wij zijn twee Groningse nuchtere jonge ondernemers. Tijdens en naast de opleiding Communicatie & Multimedia Design hebben we veel geleerd op het gebied van visualisatie en bedrijfspresentatie. Het is nu tijd om de opgedane kennis en ervaring in de praktijk te brengen!

Onze missie

Wat wij belangrijk vinden is dat jij altijd tevreden bent over de geboekte resultaten. Door goed met elkaar te communiceren zorgen we er samen voor dat we beide trots kunnen zijn op het resultaat. Door je continu bij de voortgang te betrekken kunnen we snel en efficiënt naar het eindresultaat werken. De online wereld wordt steeds groter en belangrijker. Daarom is jouw online succes onze missie!

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

Website laten maken >

SEO optimalisatie

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Website laten maken? Jak Design staat voor je klaar!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design