Hosting & Onderhoud

Na het ontwerpen en opleveren van een complete website scheiden onze wegen niet. Met Hosting & Onderhoud neemt Jak Design jouw bedrijf de zorgen uit handen.

Waarom is onderhoud belangrijk?

WordPress is een erg populair software systeem om websites mee te bouwen. Daardoor erg populair voor hackers die fanatiek naar beveiligingslekken in WordPress zoeken, deze kunnen ze misbruiken om jouw website binnen te dringen. Dit is meteen de reden waarom het onderdeel ‘’website onderhoud’’ zo belangrijk is. Maandelijks zorgen wij voor een volledig up to date website zodat alle kwetsbaarheid voor beveiligingslekken worden verholpen.

Hosting en onderhoud zonder zorgen

Met maandelijks onderhoud profiteer je van de constant vernieuwende functionaliteiten die beschikbaar zijn in WordPress. Verder zorgen wij er met goed onderhoud ook voor dat er altijd back-ups worden gemaakt. Op deze manier kan je altijd terug naar een werkbare situatie als er een keertje iets mis gaat op je website. Ook de wetgeving met betrekking tot het internet en privacy (AVG) is tegenwoordig veeleisend. Websites moeten beschikken over SSL-certificaten, cookie meldingen en uiteraard niet gevoelig zijn voor data-diefstal. Kortom, allemaal zaken waar jij als ondernemer waarschijnlijk geen weet van hebt en je er dus goed aan doet dit uit te besteden aan specialisten.

2 + 14 =

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

website laten maken >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

Kevin Huizinga

SEO Specialist

De volgende stap naar online succes? Jak Design staat voor je klaar!