Hosting & Onderhoud

Na het ontwerpen en opleveren van een complete website scheiden onze wegen niet. Met Hosting & Onderhoud neemt Jak Design jouw bedrijf de zorgen uit handen.

Waarom is onderhoud belangrijk?

Wanneer een website niet up to date is, dan is deze sneller vatbaar voor hackers. Dit is meteen de reden waarom het onderdeel ‘’website onderhoud’’ zo belangrijk is. Maandelijks zorgen wij voor een volledige up to date website zodat alle kwetsbaarheid voor beveiligingslekken wordt verholpen.

Hosting en onderhoud zonder zorgen

Met maandelijks onderhoud profiteer je van de constant vernieuwende functionaliteiten die beschikbaar zijn in WordPress. Verder zorgen wij er met goed onderhoud ook voor dat er altijd back-ups worden gemaakt. Op deze manier kan je altijd terug naar een werkbare situatie als er een keertje iets mis gaat op je website. Ook de wetgeving met betrekking tot internet en privacy (AVG) is tegenwoordig veeleisend. Websites moeten beschikken over SSL-certificaten, cookie meldingen en uiteraard niet gevoelig zijn voor data-diefstal. Jak Design werkt er maandelijks hard aan om jouw van dit alles te ontzorgen,

14 + 1 =

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkelt de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

website laten maken >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

Kevin Huizinga

SEO Specialist

De volgende stap naar online succes? Jak Design staat voor je klaar!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Download ons prijzen overzicht

Download ons prijzen overzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Inschrijving geslaagd

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design