02 Website

Jouw digitale thuisbasis

Een sterke online aanwezigheid begint met een professionele website. Bij Jak Design ontwerpen en ontwikkelen we websites die niet alleen mooi zijn, maar ook effectief zijn in het bereiken van jouw doelstellingen.

Meer dan mooi webdesign

Je bent klaar met die standaard templates en saaie websites. Je weet dat het tijd is om je website een keer professioneel aan te pakken. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij helpen jouw om je product of dienst een podium te geven dat het verdient.

Altijd maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Of je nu een eenvoudige informatieve website nodig hebt of een complexere oplossing, wij leveren resultaten die indruk maken.

Wij beloven geen gouden bergen

Wij houden van realistische verwachtingen. Het is niet realistisch om te denken dat je website onmiddellijk een enorme toename van verkeer en conversies zal zien. Echter, met onze ervaring kunnen we je wel vertellen hoe je dit stap voor stap kunt bereiken.

100%

Tevredenheidsgarantie

50+

Websitesgelanceerd

5

Jaar ervaring

Nog meer voordelen van onze websites

Meer inkomsten

Het belangrijkste voordeel van een winstgevende website is dat het extra inkomsten oplevert. Een goed ontworpen website helpt om meer bezoekers aan te trekken en deze om te zetten in betalende klanten, waardoor de omzet van je bedrijf toeneemt.

Betere klantbinding

Een winstgevende website zorgt voor een betere klantenbinding. Door relevante en nuttige informatie te bieden en een goede gebruikerservaring te bieden, kunnen klanten worden aangetrokken en behouden.

Verhoogde naamsbekendheid

Een website helpt om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Als de website goed is ontworpen en geoptimaliseerd voor zoekmachines, kan deze hoger in de zoekresultaten verschijnen en meer potentiële klanten bereiken.

24/7 bereikbaar

Een website is 24/7 beschikbaar, wat betekent dat klanten op elk moment van de dag toegang hebben tot de producten en diensten van jouw bedrijf. Dit kan resulteren in meer verkopen en klanttevredenheid.

Lage kosten

In vergelijking met traditionele marketingkanalen, zoals printadvertenties en televisiereclames, kan een website relatief goedkoop zijn. Eenmaal opgezet en geoptimaliseerd kan een website lange tijd meegaan en een groot aantal klanten aantrekken.

Inzicht in prestaties

Met behulp van webanalyse-instrumenten krijgt een bedrijf inzicht in de prestaties van zijn website, zoals het aantal bezoekers, hun gedrag en de conversieratio’s. Dit helpt om de website voortdurend te verbeteren en de omzet te verhogen.
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap