02 Website laten maken

Een website die daadwerkelijk zorgt voor meer klanten?

Met behulp van CRO (Conversion Rate Optimization) en UX (User Experience) zorgen wij voor een website die daadwerkelijk converteert. Eentje waarbij de gebruiker centraal staat en deze wordt gestuurd op het ondernemen van actie. Hierdoor zet je de online customer journey optimaal in.

Meer dan een visitekaartje

Een website hoort geen visitekaartje te zijn. Tuurlijk moet de uitstraling professioneel zijn, maar het is veel meer dan dat. En precies daar komen wij om de hoek kijken. Wij geven jouw product of dienst het podium dat het verdient. Een goed doordacht webdesign verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar zorgt er ook voor dat jouw website optimaal functioneert en de bezoeker aanzet tot actie. Zo transformeren wij een eenvoudige online aanwezigheid in een krachtig marketinginstrument dat jouw merk naar een hoger niveau tilt.

Een website die écht past bij jouw merk

Wij bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de doelen en behoeften van jouw bedrijf. Want geen één bedrijf is hetzelfde, en een website dus ook niet. Of het nou gaat om een informatieve onepager of een complexere oplossing: wij zorgen dat de website een indruk achterlaat.

Wij beloven geen gouden bergen

Wij houden van realistische verwachtingen. En dat betekent dat wij geen gouden bergen beloven. Zo zal je na de lancering niet direct een enorme toename van conversies en verkeer zien. Dat heeft, zoals alle goede dingen, tijd nodig. Met onze ervaring kunnen we je wél vertellen hoe je dit stap voor stap kan bereiken.

100%

Tevredenheidsgarantie

50+

Websitesgelanceerd

5

Jaar ervaring

Dit levert een nieuwe website jou op:

Meer inkomsten

Een goed ontworpen website zorgt voor meer bezoekers. En dat niet alleen: deze bezoekers worden zo ook omgezet naar klanten.

Betere klantenbinding

Door jouw potentiële klanten relevante informatie en een goede gebruikerservaring te bieden zullen ze sneller contact met jou opnemen.

Verhoogde naamsbekendheid

Als jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) kom jij hoger terecht in de zoekresultaten. En daardoor bereik je meer potentiële klanten.

24/7 beschikbaarheid

Een website is 24/7 beschikbaar: klanten hebben dus op elk moment van de dag toegang tot jouw product of dienst.

Lage kosten

Eenmaal opgezet en geoptimaliseerd kan je met een website jarenlang vooruit, wat op lange termijn zorgt voor lagere kosten.

Inzicht in prestaties

Door inzicht te krijgen in de prestaties van jouw website kunnen we deze voortdurend verbeteren.
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap