Case

Een professionel en betrouwbare uitstraling

Skills

Webdesign

Klant

Bureau Bijma

Over Bureau Bijma

Bij Bureau Bijma, waar ervaring en frisse energie samenkomen. Met meer dan 30 jaar leidinggevende ervaring en een moderne online marketing, bundelen vader Jan en zoon Tobias hun krachten.
Ze zijn toegewijd aan het ondersteunen van het midden- en kleinbedrijf bij het optimaliseren van hun bedrijfsidentiteit. Hun diensten omvatten het analyseren en begeleiden van interne en externe processen, met een resultaatgerichte aanpak.

Bij Bureau Bijma combineren ze niet alleen expertise, maar ook vertrouwen, mensgerichtheid en een frisse blik. Of het nu gaat om het finetunen van interne structuren of het versterken van uw online aanwezigheid, staan bureau Bijma klaar om uw bedrijf te laten groeien. Samen bouwen ze aan een solide basis voor jouw succes.

Het doel

Bij de vernieuwde website van Bureau Bijma, waar we een ontwerp presenteren dat professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Het doel is duidelijk: we willen dat de bezoeker overtuigt is en contact met ons opneemt.

De website moest meer overtuigende content hebben, met pakkende titels en een grafische weergave die de tekst overzichtelijker maakt. Ontdek waarom kiezen voor Bureau Bijma een slimme zet is, door onze unieke verkoopargumenten prominent naar voren te brengen.

Het resultaat

We hebben een vernieuwde website van Bureau Bijma neergezet, waar bij er betrouwbaarheid en professionaliteit uitstraalt.

Het doel was dus ook om bezoekers te overtuigen contact met hun op te nemen, wij hebben dit gedaan call-to-action buttons te plaatsen.

We hebben de website meer overtuigende content gegeven, door middel van pakkende titels en grafische weergave. Het is dus ook dan echt hun visitekaartje!
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias Bijma
Bureau Bijma
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap