Webdesign Gorinchem

Laat jouw bedrijf groeien met een winstgevende website!

Slim webdesign in Gorinchem voor slimme ondernemers.
  • Unieke websites
  • Echte webdesign specialisten

Uniek webdesign in Gorinchem

Is het voor jouw bedrijf tijd om een webdesignbureau in Gorinchem in te schakelen? Dan is het goed dat je ons hebt gevonden. Het vinden van een deskundige webdesigner in Gorinchem kan namelijk een behoorlijke uitdaging zijn, maar bij Jak Design ben je aan het juiste adres. Wij vinden het als webdesignbureau belangrijk om naast een esthetisch ontwerp ook een website met strategische missie te kunnen bieden aan onze klanten. Een website is op die manier niet enkel een digitaal visitekaartje, maar ook een krachtige tool om klanten aan te trekken. Met het juiste design zet je deze bezoekers ook nog eens om in loyale klanten. Ben jij ook klaar voor de volgende stap? Neem dan nu contact op en kies voor kwalitatief webdesign in Gorinchem.

Naast dat we actief zijn in de omgeving van Groningen en in Gorinchem, kun je ons webdesign aanvragen vanuit alle andere hoeken van Nederland.
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Gebruik een goede online strategie om:

Een website te laten maken die bijdraagt aan het behalen van jouw doelen.
Leads en conversies optimaal te genereren.
De groeicapaciteit van jouw onderneming nieuw leven in te blazen.

Succes begint bij goed webdesign

Voor jouw webdesign in Gorinchem, heb je een professioneel webdesignbureau nodig om het werk uit handen te kunnen geven. Een webdesignbureau dat niet alleen een website bouwt, maar ook de moeite neemt om echt mét jou te werken aan het vertalen van ambities naar een unieke website. Jak Design ziet ieder zakelijk doel dan ook als een mooie uitdaging om de perfecte oplossing voor te vinden, in de vorm van een rendabele website. Deze service bieden we niet alleen aan in Gorinchem, maar ook in de rest van Nederland.
In de spotlights

Wat onze klanten zeggen

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!
Rob
L’orel Consultancy
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias
Bureau Bijma
Deze mannen weten precies hoe ze een goede website moeten maken. Niet alleen eentje die goed oogt, maar ook gewoon goed werkt. Ik ben erg tevreden!
Nanda
Nanda's copywriting
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Toegankelijk, laagdrempelig, realistisch en professioneel. Aanrader om mee te werken.
Kelly
Yumy
Een prettige partij om mee samen te werken! Jak Design heeft twee websites voor mij gebouwd. Naast dat ik heel enthousiast ben over de vormgeving, werkt alles goed en denken ze ook met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en staan ze ook na het opleveren van de website voor je klaar als je er zelf even niet uit komt.
Tessa
Twentyfourflow
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Johan
Alux lichtstraten
Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.
Joël
Flexbeweging
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Dit is hoe onze websites zich onderscheiden

Conversie is net zo belangrijk als design

Een mooie website die geen bezoekers converteert, is natuurlijk niet winstgevend. Onze websites zijn daarom niet alleen ontworpen om mooi te zijn, maar zijn ook doelgericht en goed doordacht.

Wij denken vanuit de klant

Door een stukje webpsychologie toe te passen, kunnen we middels onze websites de bezoekers online verleiden tot het zetten van de juiste stappen en het ondernemen van actie.

Mobielvriendelijkheid wordt nooit vergeten

Door websites te maken die responsief zijn en aangepast worden aan alle schermformaten, hebben alle bezoekers altijd een optimale ervaring.

Zoekmachineoptimalisatie is een vast onderdeel van de designs

Onze websitebouw is geoptimaliseerd voor gemakkelijke indexering door zoekmachines. Zo wordt jouw website vriendjes met Google en wordt de vindbaarheid ervan verbeterd.

De websites laden binnen no-time

Een trage website kan leiden tot het verlies van bezoekers en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met de snelheid van onze website zul je geen enkele bezoeker meer verliezen om deze reden.

100% tevredenheidsgarantie

Bij Jak Design bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Dit durven we gerust te doen, omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. Om dit te bereiken luisteren we nauwkeurig naar jouw wensen en combineren we deze met onze eigen inzichten. Zo creëren we samen een optimale website voor jouw bedrijf.

Webdesignprojecten die wij recent hebben opgeleverd

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.
Diensten
Strategie
Webdesign
Groeipartner

Kosten van een nieuwe website?

De vraag over het kostenplaatje wordt ons vaak gesteld. We willen deze graag beantwoorden, maar kunnen dit niet altijd direct doen. Een vast bedrag noemen is namelijk vrijwel onmogelijk, omdat de kosten van de website afhangen van jouw eigen wensen. Kies je voor een volledig op maat gemaakte website met vijf hoofdpagina's, zonder het gebruik van templates, dan bieden wij deze aan voor €3497,- excl. btw. Deze premium service omvat een strategische aanpak, waarbij er vanuit een geïntegreerde benadering richting jouw doelen wordt gewerkt.

Neem dan nu contact op en kies voor kwalitatief webdesign in Gorinchem.

Winstgevend webdesign in Gorinchem

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Laat jouw rendabele webdesign in Gorinchem maken

Jouw bedrijf laten groeien door nieuwe klanten te werven, doe je met een gloednieuwe website van Jak Design. Onze websites in Gorinchem zijn gericht op succes en uniekheid. We werken met creativiteit en een klein beetje eigenwijsheid toe naar de maatwerkoplossing die bij jouw bedrijf in Gorinchem past. Door jouw bedrijf te leren kennen en onze passie voor design in te zetten, ontdekken we kansen die jouw website rendabeler kunnen maken. Jak Design werkt met langdurige samenwerking toe naar een net zo langdurig succes.

WordPress webdesign Gorinchem

Jouw website ook zelf beheren na oplevering? Dat is geen enkel probleem met de gebruiksvriendelijke WordPress websites die door ons worden gemaakt. We gebruiken WordPress al jarenlang met plezier voor onszelf en onze klanten. Na oplevering kun jij zelf eenvoudig content op de website plaatsen. Wel zo prettig!

Spreekt dit jou aan en wil je ook een WordPress webdesign in Gorinchem laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

De prijs voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina's varieert van €3497,- tot €10.000,-. Wat de exacte prijs van jouw website zal zijn, is volledig afhankelijk van jouw eigen wensen. Om jou een passend voorstel te doen, gaan we dus eerst op zoek naar jouw doelen, wensen en producten. We maken vervolgens een indicatie van de benodigde tijd en de kosten die hiermee gepaard gaan. 

We voelen als professioneel Gronings webdesignbureau absoluut een sterke connectie met de wereld van online marketing. We houden ons hier binnen het vaste en kleinschalige team echter niet mee bezig, om ons te kunnen blijven richten op onze passie: conversiegerichte websites. Om onze persoonlijke aandacht voor de klanten te kunnen behouden werken we standaard aan maximaal vijf projecten per keer en werken we graag samen met experts uit ons netwerk, waaronder online marketing specialisten die (net als wij) gefocust zijn op één vakgebied. We brengen je met plezier in contact met de juiste experts om jouw online succes een boost te geven.

Zeker weten! We nemen alles voor je uit handen, zodat jij je zonder zorgen kunt richten op jouw bedrijf en de dagelijkse activiteiten. Dit houdt dus ook in dat de hosting en de domeinregistratie door ons wordt afgehandeld. Laat je een website maken door Jak Design, dan hoef je echt alleen de content aan te leveren.

Laten we voorop stellen dat jij natuurlijk graag een website wilt die er geweldig uitziet. Geen enkel probleem, want hier zijn we experts in! Maar ons echte doel is om nieuwe klanten te overtuigen van jouw product of dienst. Onze websites en werkmethode passen daarom het beste bij bedrijven die een stap extra willen zetten. Je mag van ons verwachten dat we altijd met je meedenken en best een tikkeltje eigenwijs durven te zijn, als dit jouw bedrijf naar meer succes leidt. We doen er alles aan om de organisatie en de werkzaamheden van onze klanten goed te begrijpen, zodat we perfect maatwerk kunnen leveren. Onze passie voor innovatie helpt ons hierbij en maakt het mogelijk om onze klanten inzicht te geven in nieuwe kansen.

Het liefst laten we de teksten voor de website schrijven door de specialist: jijzelf. Mocht je de content niet zelf aan kunnen leveren, dan hebben wij een ervaren copywriter in ons netwerk die deze taak van je over kan nemen of jou kan helpen bij het schrijven van originele content. Heb je nog geen foto’s of video’s? Ook dat is geen probleem. In ons netwerk vind je alle experts die je nodig hebt!

Dankzij onze transparante communicatie zul jij nooit voor verrassingen komen te staan – ook niet als het gaat om onvoorziene kosten. Iedere prijs of factuur wordt vooraf uitgebreid besproken.

Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap