Webdesign Amersfoort

Een website die voor jou werkt: Het kan!

Slim webdesign in Amersfoort voor ondernemers met een doel.
  • Unieke websites
  • Echte webdesign specialisten

Webdesign Amersfoort

Kun jij wel een webdesignbureau in Amersfoort gebruiken? Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een deskundige webdesigner in Amersfoort te vinden. Gelukkig ben jij al goed op weg en ben je beland op de website van Jak Design. Ons bureau neemt geen genoegen met enkel een strak ontwerp. Wij maken voor ieder bedrijf een website met een strategische missie. Hierdoor dient de website niet alleen als professioneel visitekaartje, maar zal de website ook daadwerkelijk klanten aantrekken en transformeren tot een vast klantenbestand. Gaan wij samen timmeren aan de weg naar succes? Neem dan nu contact op en kies voor het beste webdesign in Amersfoort.

Jak Design is niet alleen in de omgeving van Groningen, maar ook in Amersfoort en vele andere plaatsen in Nederland werkzaam.
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Laat jouw website voor je werken met een Jak Design ontwerp

Jouw website draagt bij aan het behalen van jouw doelen.
Je benut de kansen tot het genereren van leads en conversies altijd optimaal.
De groeicapaciteit van jouw bedrijf wordt oneindig met jouw nieuwe website.

Ons webdesign is jouw succes!

Een professioneel webdesignbureau gaat verder dan alleen een website bouwen. Als expert op het gebied van webdesign in Amersfoort werken we écht met je samen. Door jouw ambities duidelijk in het vizier te houden, vertalen we alle wensen naar een rendabele website. Voor ieder zakelijk doel bestaat er wel een Jak Design oplossing. Naast kwalitatief webdesign in Amersfoort, leveren wij ook webdesign aan bedrijven die zich in de rest van Nederland bevinden.
In de spotlights

Wat onze klanten zeggen

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!
Rob
L’orel Consultancy
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias
Bureau Bijma
Deze mannen weten precies hoe ze een goede website moeten maken. Niet alleen eentje die goed oogt, maar ook gewoon goed werkt. Ik ben erg tevreden!
Nanda
Nanda's copywriting
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Toegankelijk, laagdrempelig, realistisch en professioneel. Aanrader om mee te werken.
Kelly
Yumy
Een prettige partij om mee samen te werken! Jak Design heeft twee websites voor mij gebouwd. Naast dat ik heel enthousiast ben over de vormgeving, werkt alles goed en denken ze ook met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en staan ze ook na het opleveren van de website voor je klaar als je er zelf even niet uit komt.
Tessa
Twentyfourflow
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Johan
Alux lichtstraten
Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.
Joël
Flexbeweging
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

De kracht van onze Jak Design websites

Onze designs halen klanten binnen

Een website die er strak uitziet is natuurlijk heel belangrijk, maar bij ons niet het complete einddoel. Wij maken websites die tevens speciaal ontworpen zijn om bezoekers te converteren. Iedere website heeft dus een eigen doel, dat wordt gekoppeld aan een doordacht ontwerp.

Psychologie en webdesign gaan hand in hand

Bij Jak Design weten we precies hoe we de online bezoekers kunnen aantrekken en hoe we hen kunnen verleiden om de stappen richting een actie of een aankoop te zetten.

Webdesigns worden afgestemd op mobiele bezoekers

Waar vele bezoekers tegenwoordig via een mobiel terechtkomen op de website, zorgen wij ervoor dat de website mobielvriendelijk is. De websites worden zo ontworpen dat ze responsief zijn en op alle schermformaten optimaal presteren.

SEO-geoptimaliseerde designs helpen bij de vindbaarheid

Onze websites zijn gemakkelijk te indexeren door zoekmachines als Google, zodat jouw content sneller wordt getoond aan bezoekers en je hoger scoort in de SEO-ranking.

Binnen no-time geladen

Tijd is geld, ook als het gaat om laadtijden van de website. Wij voorkomen dat je bezoekers verliest door een trage website. Onze designs laden altijd enorm snel.

100% tevredenheidsgarantie

Bij Jak Design zijn we niet klaar met de website, voordat jij tevreden bent. Jouw wensen combineren we met onze eigen ervaringen en inzichten. Zo werken we samen toe naar een webdesign dat jouw bedrijf laat groeien.

Recent gelanceerde webdesigns

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.
Diensten
Strategie
Webdesign
Groeipartner

De kosten van een nieuwe website in Amersfoort

Veelal wordt de vraag over de kosten die gepaard gaan met één van onze webdesigns als eerste gesteld. Dit is echter lastig te benoemen, als we jouw wensen niet precies kennen. Een vast bedrag noemen is daarom moeilijk. Wel kunnen we je een indicatie geven van de prijs van een volledig op maat gemaakte website met vijf hoofdpagina’s, zonder het gebruik van templates. De kosten van zo’n website bedragen €3497,- excl. btw. Deze premium service is echt gericht op het bereiken van een ‘next level’ binnen jouw branche.

Goed om te weten; bij deze prijs is ook een strategische aanpak inbegrepen, gericht op het behalen van jouw doelen, door een geïntegreerde aanpak te hanteren.

Ook gebruikmaken van onze kwaliteitsvolle webdesigns in Amersfoort? Neem snel contact met ons op!

Winstgevend webdesign in Amersfoort

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Winst maken met jouw website in Amersfoort

Als dé specialist voor webdesign in Amersfoort, helpen we je graag op weg om meer nieuwe klanten te werven. Jak Design streeft altijd naar succesvolle en onderscheidende websites, door creatief en soms een tikkeltje eigenwijs te zijn. We geloven dan ook enorm in maatwerkoplossingen die volledig voldoen aan de wensen voor jouw bedrijf in Amersfoort. Met een enorme passie voor design, vinden we altijd een manier om het karakter van jouw bedrijf terug te laten komen in de website. Langdurige samenwerkingen zijn bij ons heel normaal; we bouwen immers samen aan succes!

WordPress website Amersfoort

Een WordPress website is de perfecte keuze, als jij een website wilt laten maken die je zelf daarna gemakkelijk kunt beheren. Omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten hun eigen website kunnen aanvullen met nieuwe content, maken we altijd gebruik van de gebruiksvriendelijkheid van WordPress. Zo kun je altijd wijzigingen doorvoeren, content plaatsen en gegevens inzien. Wil jij ook een WordPress webdesign in Amersfoort laten maken? Neem dan gerust contact
met ons op!

Veelgestelde vragen

Jouw wensen bepalen de prijs van de website. We werken dan ook niet met vaste prijzen. Wel kunnen we berekenen hoeveel tijd er nodig zal zijn om jouw specifieke website te bouwen, zodat we naar aanleiding daarvan een offerte voor je op kunnen stellen. De prijs voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina's varieert tussen de €3497,- en €10.000,-. Hoeveel jouw gewenste website zal gaan kosten, kunnen we bespreken tijdens een eerste kennismaking, als we jouw doelen, wensen en producten in kaart hebben gebracht.

Je kunt bij ons webdesignbureau voor alle online marketing activiteiten terecht. Echter voeren we niet alle activiteiten ook in-house uit. En dat is niet zonder reden. Waar wij sterk gespecialiseerd zijn in de hoek van conversiegericht webdesign, willen we onze passie hier graag volledig op kunnen blijven richten. We zijn – en blijven – namelijk graag kleinschalig, om veel persoonlijke aandacht aan onze klanten te kunnen besteden. Meer dan vijf projecten tegelijk nemen wij dan ook niet aan. En aangezien we onze passie graag willen volgen en niemand overal de beste in kan zijn, werken we samen met ervaren partners die, net als wij, één specialisme hebben. We brengen je in contact met de juiste experts en zorgen zo voor optimaal online succes.

Zeker weten! Het enige wat jij hoeft te doen is content aanleveren. De website wordt volledig door ons gemaakt – en daar hoort ook de hosting en de domeinregistratie bij. Zo kun jij je zonder zorgen richten op waar jij goed in bent: jouw bedrijf.

Een website die er geweldig uitziet kun je natuurlijk altijd uitbesteden aan een webdesigner. Bij Jak Design hebben we alleen nog een tweede doel, naast de strakke look van de website. Wij werken er echt naartoe om nieuwe klanten te overtuigen van jouw dienst of product. We hebben dan ook een strategische en doelgerichte werkwijze. We matchen hierdoor goed met bedrijven die ook graag een stapje extra willen zetten. Jouw wensen en gedachten vinden we enorm belangrijk, maar soms zijn we ook een beetje eigenwijs op de momenten dat dit nodig is. Om dit te kunnen doen, streven we ernaar om de organisatie en de werkzaamheden goed te begrijpen, zodat de website volledig kan worden afgestemd op het bedrijf. Het stukje innovatie wordt hierin nooit vergeten; we laten je graag nieuwe kansen in de markt zien. 

Jij bent de expert van jouw bedrijf. Het is dan ook het handigst, als jij zelf teksten voor de website aanlevert. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan kun je altijd terugvallen op één van onze experts uit ons netwerk, waaronder onze copywriter. Deze helpt jou bij het schrijven van originele content voor de website. Ook voor foto’s en video’s hebben we de juiste specialisten in ons netwerk. Zo kunnen we ons allemaal focussen op waar we het allerbeste in zijn.

Transparante communicatie is voor ons erg belangrijk. Een prijs of factuur wordt dus altijd van tevoren besproken, zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan.

Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap