fbpx

Webdesigner Drenthe

Jouw partner bij online ondernemen

In de huidige online wereld is een website een werknemer voor jouw bedrijf.

Gratis website maken

Specialisten

Passie voor webdesign

Conversie

Meer nieuwe klanten

Partner

Goede samenwerking

Geen verkopers

Transparant

Drents webdesign met een plan

Geen visitekaartje, maar een marketing machine

Een website die daadwerkelijk resultaat oplevert

Een website die beter is dan de concurrentie

Wij helpen jou succesvol online ondernemen

Minder stress en in vrijheid ondernemen

webdesign

Dé webdesigner in Drenthe

Hoi! Wij zijn Jelmer & Kevin. Beide komen wij uit Leek, op de grens van Drenthe. Tegenwoordig zitten wij in Groningen maar dat is vlakbij toch 😉 Jak Design is een webdesigner in Drenthe met een oog voor detail. We duiken dieper in op jouw situatie. Wat is de doelgroep, wat doet doet de concurrentie en hoe gaan we jouw website bezoekers overzetten naar betalende klanten? Wij nemen jouw bedrijf in Drenthe mee van A-Z!

Super blij met de nieuwe website.
Precies alles zo als afgesproken en snel gerealiseerd.
Helemaal naar mijn wensen uitgevoerd. ?

De groot polyesterwerken

Allard de Groot

De Groot Polyesterwerken

Na jaren van maar wat aanmodderen hebben we eindelijk de website van onze club een enorme face-lift kunnen. De opzet en vormgeving die de heren van Jak Design bedacht hadden viel direct al goed in de smaak. Daarna zijn in samenspraak en een prettige samenwerking onze wensen betreffende de content op uitstekende wijze er in verwerkt. Na online publicatie van onze nieuwe website louter nog positieve reacties gehad.

Gerke Hogeveen

Leekster Eagles

Super service nemen goed de tijd voor je, plus ze geven het juiste advies.
Super adres voor het bouwen of onderhouden laten van u website

Danny Weemhoff

Autogarage D. Weemhoff

Haal het beste uit je website!

Conversie-gericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan Bloem

Alux Lichtstraten

Genoeg keus, dus waarom samenwerken met ons?

Een webdesigner vinden die een ‘mooie’ website kan maken is tegenwoordig niet zo moeilijk. Voor jouw bedrijf uit Drenthe gaan we graag een stap verder.

Als webdesigner in Drenthe weten we dat vindbaarheid en een conversiegerichte vormgeving belangrijke onderdelen zijn om jouw website een succes te maken. Neem snel en gemakkelijk contact op. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden

Wij zorgen dat je de online concurrentie overstijgt!

Veelgestelde vragen

Wat kost een website bij jullie?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We kijken naar jouw specifieke doelen en wensen. In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Welke onverwachte kosten zijn er nog?

Jak Design vindt transparant communiceren erg belangrijk. Daarom zul je nooit een prijs of een factuur tegenkomen die we niet hebben besproken. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Verzorgen jullie ook hosting en domeinregistratie?

Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je dus alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij. Zo kun je zonder zorgen werken aan waar jij goed in bent, jouw bedrijf.

Kunnen jullie ook online marketing doen?

Als je een website laat maken voor jouw bedrijf in Drenthe kan dit natuurlijk niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we ook met veel passie. Wij hebben graag persoonlijke aandacht voor onze klanten en hebben nooit meer dan 3 projecten tegelijk lopen.

Je kan dus niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Werken jullie met WordPress?
Ja klopt! WordPress is een CMS waarmee jij zelf gemakkelijk aanpassingen kan doen. WordPress wordt door veel (grote) bedrijven (zoals CNN, Radio 538, Ford) gebruikt om een website te beheren. En dat heeft een reden. Of zelfs meerdere redenen. WordPress is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners. Je hoeft dus geen webdesigner of programmeur te zijn. Daarnaast is jouw website in de basis SEO vriendelijk. Kortom, ben je op zoek naar een goed vindbare, veilige en snelle website voor jouw bedrijf in Assen? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan.
Wie schrijft de teksten voor de website?

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen!

Op zoek naar de juiste webdesigner in Drenthe? Een echte partner?

Plan dan een gratis adviesgesprek!

Onze klanten geven ons een 4.9 / 5

(op basis van 50+ reviews)
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design