Webdesign Veendam

Meer succes met een winstgevende website!

Slim webdesign in Veendam voor intelligente ondernemers

Unieke websites
Echte webdesign specialisten

Samen bereiken we grote hoogtes 🚀

Webdesign Veendam

Waarschijnlijk heb je opgezocht “webdesign Veendam” en ben jij op onze pagina terecht gekomen. Hoe kan dit? Nou als webdesigner in Veendam bouwen wij websites die een goed design bevatten, maar ook gebruiksvriendelijk zijn en vindbaar in de zoekmachines. Wil jij weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met winstgevend webdesign in Veendam? Neem dan gerust contact met ons op.

Jak Design is niet alleen werkzaam in Veendam. Wij werken voor bedrijven door heel Groningen, dus ook in: Hoogezand, Stadskanaal, Winschoten en Leek.

“De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.”

Thomas

Snel en Wel

Winstgevend webdesign Veendam

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Succesvol webdesign in Veendam

Jak Design is een professioneel bedrijf met veel ervaring in het ontwikkelen van winstgevend webdesign in Veendam. Wij bouwen websites die veel meer zijn dan een online visitekaartje. Wij maken van jouw website een conversiemachine. Een website die bezoekers om gaat zetten naar betalende klanten. Dit doen wij door jouw organisatie te doorgronden en onze sites volledig op maat te maken. Wij denken met jou mee, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Op deze manier kunnen wij de beste resultaten halen voor jouw bedrijf. Dus heb je interesse in een webdesign in Veendam op maat?

Ontdek de ervaringen van onze klanten

Vanuit Groningen maken wij websites voor bedrijven uit heel Nederland.
Jak Design heeft voor mij een prachtige website opgeleverd. Daarbij is het contact persoonlijk verlopen in meerdere videocalls. Ook zijn ze heel goed en snel bereikbaar via whatsapp. Ze kunnen niet alleen goed ontwerpen, maar hebben ook veel verstand van hoe je je site kan optimaliseren voor conversie. Deze jongens rusten niet totdat je tevreden bent.

Patrick

Orde Training

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!

Rob

L’orel Consultancy

Toppers om mee samen te werken. Reageren heel snel en losse problemen met de website snel op. Daarnaast is de website stuk sneller, beter ingericht en hebben we hierdoor zichtbaar hogere conversie. Belieff is erg blij met deze samenwerking en raden deze heren meer dan aan.

Rick

Belieff

Portfolio

Bekijk een aantal van onze cases

We hebben al

websites gelanceerd 🚀

}

We missen alleen die van jou nog

Samen bereiken we grote hoogtes 

Onze succesformule

Wij vinden het prettig om een gestructureerd en efficiënt proces te hebben. Wij hebben onze werkwijze zo ingericht dat we de best mogelijke resultaten kunnen behalen voor onze klanten. Dus ben jij benieuwd hoe wij van jouw webdesign een succes gaan maken? Neem dan contact met ons op.

Dit is waarom onze websites zo goed zijn!

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan

Alux Lichtstraten

Wat kost een nieuwe website in Veendam?

Op deze vraag kunnen wij geen eenduidig antwoord geven. Elke website is anders en dus maatwerk. Ben jij benieuwd wat een webdesign in Veendam voor jou kost? Neem dan gerust contact op.

Wat we welk kunnen zeggen:

Voor een bedrag van 2.975,- exclusief btw, wordt een website van 5 hoofdpagina’s volledig op maat en vanaf het begin ontworpen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van templates, omdat iedereen uniek is. Dit is een high-end service die gericht is op het bereiken van het volgende niveau. 🚀

Naast de op maat gemaakte website, is er ook een passende strategie inbegrepen. Dit betekent dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de website, maar ook aan de manier waarop deze effectief kan worden ingezet om jouw doelen te bereiken. Zo wordt er gezorgd voor een geïntegreerde aanpak die past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp