Webdesign Stadskanaal

Meer succes met een winstgevende website!

Slim webdesign in Stadskanaal voor intelligente ondernemers
  • Unieke websites
  • Echte webdesign specialisten

Webdesign Stadskanaal

Voor webdesign in Stadskanaal kan je bij Jak Design terecht. Ben je op zoek naar een ervaren webdesigner in Stadskanaal? En wil je een website dat veel meer is dan een online visitekaartje? Wij bouwen professionele websites die bezoekers omzetten in betalende klanten!
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Zonder een goede online strategie:

Mist je website focus en richting
Worden belangrijke kansen voor leads en conversies gemist
Wordt de groeipotentie van het bedrijf beperkt

Het webdesign bureau voor jouw bedrijf in Stadskanaal

Met ons specialistische team zijn wij de totaaloplossing voor het maken van jouw website. Naast een fantastisch mooie website, mag je van ons veel kennis verwachten van conversieoptimalisatie. Door in ons webdesign rekening te houden met psychologische trucjes, weten wij de bezoeker te sturen. Zo bouwen wij een website die resultaat oplevert. Want dat is toch waar het om draait?
Wanneer je samenwerkt met Jak Design ga je voor kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn de webdesign specialist in Stadskanaal. Niet alleen bedrijven in Stadskanaal, maar bedrijven door heel Groningen; Hoogezand, Veendam, Winschoten en Leek zijn jou voorgegaan.
In de spotlights

Wat onze klanten zeggen

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!
Rob
L’orel Consultancy
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias
Bureau Bijma
Deze mannen weten precies hoe ze een goede website moeten maken. Niet alleen eentje die goed oogt, maar ook gewoon goed werkt. Ik ben erg tevreden!
Nanda
Nanda's copywriting
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Toegankelijk, laagdrempelig, realistisch en professioneel. Aanrader om mee te werken.
Kelly
Yumy
Een prettige partij om mee samen te werken! Jak Design heeft twee websites voor mij gebouwd. Naast dat ik heel enthousiast ben over de vormgeving, werkt alles goed en denken ze ook met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en staan ze ook na het opleveren van de website voor je klaar als je er zelf even niet uit komt.
Tessa
Twentyfourflow
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Johan
Alux lichtstraten
Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.
Joël
Flexbeweging
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Dit is waarom onze websites zo goed zijn!

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Een conversiegerichte website voor Enpron

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.
Diensten
Strategie
Webdesign
Groeipartner

Wat kost een nieuwe website in Stadskanaal?

Op deze vraag kunnen wij geen eenduidig antwoord geven. Elke website is anders en dus maatwerk. Ben jij benieuwd wat een webdesign in Stadskanaal voor jou kost? Neem dan gerust contact op.

Wat we welk kunnen zeggen:

Voor een bedrag van 3497,- exclusief btw, wordt een website van 5 hoofdpagina’s volledig op maat en vanaf het begin ontworpen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van templates, omdat iedereen uniek is. Dit is een high-end service die gericht is op het bereiken van het volgende niveau. ?

Naast de op maat gemaakte website, is er ook een passende strategie inbegrepen. Dit betekent dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de website, maar ook aan de manier waarop deze effectief kan worden ingezet om jouw doelen te bereiken. Zo wordt er gezorgd voor een geïntegreerde aanpak die past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Winstgevend webdesign Stadskanaal

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Jak Design: De #1 voor webdesign in Stadskanaal

Jij wil toch ook samenwerken met een betrouwbaar webdesign bureau in Stadskanaal. Wij bouwen niet alleen maar mooie websites, maar vooral ook doelgerichte websites.

Wij leveren een gebruiksvriendelijk WordPress website op die volledig aansluit bij jouw bedrijf in Stadskanaal. Daarnaast leveren wij de website zo op dat jij deze ook eenvoudig kan bewerken. Zo kan je zelf gemakkelijk teksten, afbeeldingen, video’s of andere content aanpassen. Ideaal toch?

Naast dat WordPress erg gebruiksvriendelijk is, kunnen wij er ook fantastische websites mee bouwen. Ons doel als webdesign bureau is om voor jou een website te bouwen die jouw klanten zorgeloos kan bedienen. Dat ze bijvoorbeeld eenvoudig contact op kunnen nemen, een offerte kunnen aanvragen of een bestelling kunnen plaatsen.

Om dit te kunnen realiseren zullen wij content en afbeeldingen op de juist plekken plaatsen. Op deze manier weten wij het vertrouwen van jouw bezoekers te winnen, waardoor ze sneller over zullen gaan tot een aankoop. Tijdens het webdesign proces denken wij vanuit jouw potentiële klanten, zodat jouw website hier perfect op aansluit. En de juiste resultaten gaat behalen.

Webdesign voor alle schermen

Is jouw website in Stadskanaal klaar voor de toekomst? Jak Design bouwt alleen nog maar website met een responsive design. Dit houdt in dat jouw website goed zichtbaar is op alle soorten schermen. Tegenwoordig is het belangrijk dat een website er niet alleen goed uitziet op de laptop, maar ook op mobiele apparaten. De meeste bezoekers zullen vooral een website bezoeken via hun smartphone. Het is daarom belangrijk dat jouw site hier ook goed voor geoptimaliseerd is. Of je nou kijkt op je laptop, tablet of smartphone, de websites van Jak Design zullen goed zichtbaar zijn.

Veelgestelde vragen

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We werken niet met vaste prijzen maar berekenen hoeveel tijd we kwijt zijn voor een website die perfect aansluit bij jouw wensen. Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 2975, en 10.000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Als professioneel webdesign bureau in Groningen kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig met een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht met onze klanten en hebben nooit meer dan 5 projecten tegelijk lopen. En je kan niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Wij zitten aan de Peizerweg 97 in Groningen. Dus nog steeds dichtbij Stadskanaal!

Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij. Zo kun je zonder zorgen werken aan waar jij goed in bent, jouw bedrijf.

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen!

Wij vinden transparant communiceren erg belangrijk. Daarom zul je nooit een prijs of een factuur tegenkomen die we niet hebben besproken.
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap