Webdesign Gouda

Met een winstgevende website naar succes!

Webdesign op maat in Gouda voor ondernemers die willen groeien.
  • Unieke websites
  • Echte webdesign specialisten

Webdesign Gouda

Overweeg jij om een webdesignbureau in Gouda in te schakelen en ben je op zoek naar kwalitatief maatwerk? Dan ben je op de juiste plek beland. We heten je van harte welkom op de website van Jak Design: dé webdesigner in Gouda. Wij leveren als webdesignbureau niet alleen een uniek esthetisch ontwerp, maar creëren onze websites ook met een strategische missie. Natuurlijk zorgen we ervoor dat jij een perfect online visitekaartje ontvangt, maar daarnaast ontwerpen we ook websites die bezoekers aantrekken en omzetten in loyale klanten. Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan nu contact op en kies voor maatwerk webdesign in Gouda.

Naast dat we actief zijn in de omgeving van Groningen, hebben we ons werkgebied uitgebreid naar Gouda en vele andere plaatsen in Nederland.
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Geen goede online strategie? Dan loop je de volgende risico’s:

Jouw website draagt wellicht niet voldoende bij aan het behalen van de bedrijfsdoelen of lijkt deze zelfs volledig te missen.
Leads en conversies worden niet optimaal gegenereerd, omdat je belangrijke mogelijkheden mist binnen de website
De groeicapaciteit van jouw bedrijf wordt beperkt.

Goed webdesign draagt bij aan jouw succes

Het perfecte webdesign in Gouda laten maken, doe je door jouw websitewensen voor te leggen aan een professioneel webdesignbureau. Het is belangrijk dat je in zee gaat met een partner die verdergaat dan het bouwen van een website. Een webdesignbureau dat écht met je samenwerkt en een team om zich heen heeft dat jouw ambities weet om te zetten in een winstgevende website. Vergeet dus niet dat ieder zakelijk doel een oplossing kent. Althans, dat is waar wij bij Jak Design in geloven. We bieden daarom niet alleen hoogwaardig webdesign in Gouda, maar ook in de rest van Nederland.
In de spotlights

Wat onze klanten zeggen

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!
Rob
L’orel Consultancy
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias
Bureau Bijma
Deze mannen weten precies hoe ze een goede website moeten maken. Niet alleen eentje die goed oogt, maar ook gewoon goed werkt. Ik ben erg tevreden!
Nanda
Nanda's copywriting
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Toegankelijk, laagdrempelig, realistisch en professioneel. Aanrader om mee te werken.
Kelly
Yumy
Een prettige partij om mee samen te werken! Jak Design heeft twee websites voor mij gebouwd. Naast dat ik heel enthousiast ben over de vormgeving, werkt alles goed en denken ze ook met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en staan ze ook na het opleveren van de website voor je klaar als je er zelf even niet uit komt.
Tessa
Twentyfourflow
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Johan
Alux lichtstraten
Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.
Joël
Flexbeweging
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Hiermee maken onze websites het verschil

Websites leveren daadwerkelijk conversies op

Onze websites worden niet alleen gemaakt om er super strak uit te zien. We kijken ook goed naar ontwerpen die bezoekers converteren. Aan ieder ontwerp wordt dus doelgericht gewerkt, om een goed doordacht design op te kunnen leveren.

Wij begrijpen bezoekers – en onze websites dus ook

Bezoekers verleiden om online actie te ondernemen, de juiste stappen te zetten of zelfs tot een conversie over te gaan: Wij weten hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen door in onze webdesigns rekening te houden met bezoekersgedrag.

Onze websites werken perfect op ieder apparaat

Of bezoekers nu binnenkomen via de mobiele telefoon, laptop of pc: Al onze websites zijn responsief en aangepast voor een optimale ervaring op alle schermformaten.

SEO-geoptimaliseerde websites zijn bij ons vanzelfsprekend

In een wereld waar online vindbaarheid ontzettend belangrijk is, zorgen wij ervoor dat jouw website eenvoudig te indexeren is voor zoekmachines als Google.

Twee keer knipperen en de website is geladen

Bezoekers verwachten een website die snel laadt. Heb je deze niet, dan zul je bezoekers verliezen. Gelukkig hoef je je daar bij Jak Design geen zorgen over te maken.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan namelijk door tot jij volledig tevreden bent. Dit doen we door aandachtig te luisteren naar al jouw wensen en helemaal in de producten of diensten van het bedrijf te duiken. Dit betekent dat we soms ook eigen inzichten combineren met jouw wensen, om het beste resultaat te behalen.

Ontdek onze recente webdesignprojecten

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.
Diensten
Strategie
Webdesign
Groeipartner

De kosten van een nieuwe website in Gouda

VOmdat al onze websites uniek zijn en worden gemaakt naar aanleiding van jouw wensen, werken we niet met vaste bedragen. Een prijs noemen voor jouw website, is dus pas mogelijk als we jouw wensen en doelen hebben vastgesteld. Wel kunnen we inzicht geven in de kosten van een volledig op maat gemaakte website met vijf hoofdpagina's, zonder het gebruik van templates. Deze premium service bieden wij aan voor €3497,- excl. btw.
Bij deze prijs is ook een strategische aanpak inbegrepen, gericht op het behalen van jouw doelen door een geïntegreerde benadering.

Ook een webdesign in Gouda laten maken? Neem snel contact met ons op!

Winstgevend webdesign in Gouda

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Kies voor een winstgevend webdesign in Gouda

Meer nieuwe klanten werven kun je aan ons wel toevertrouwen. Als dé webdesigner in Gouda, streven we altijd naar websites die succesvol en onderscheidend zijn. Onze creativiteit en eigenzinnigheid helpen ons bij het creëren van maatwerkoplossingen – wat de wensen ook zijn voor jouw bedrijf in Gouda. We zetten een flinke dosis passie voor design in, om kansen voor jou te ontdekken en langdurig en op een doelgerichte manier samen te werken. Laten we samen aan jouw succes bouwen!

WordPress website Gouda

Nadat jouw website gemaakt is, wil je natuurlijk ook zelf de website kunnen beheren. Je kunt dan het beste kiezen voor een WordPress webdesign. WordPress staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid; zowel bij onszelf als bij onze klanten. We leveren dan ook met plezier WordPress websites aan, waarop je zelf gemakkelijk content kunt plaatsen. Wel zo prettig, toch?

Zie jij een WordPress webdesign in Gouda ook wel zitten? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Deze vraag is niet met een vast bedrag te beantwoorden. Het is namelijk geheel afhankelijk van jouw eigen wensen. Als je deze wensen aan ons voorlegt, kunnen we wel een inschatting maken van de benodigde tijd voor jouw website. Naar aanleiding hiervan, kunnen we jou natuurlijk een prijsindicatie geven. De prijs voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina's varieert tussen de €3497,- en €10.000,-. De kosten van jouw website kunnen dus enorm variëren. We plannen graag een kennismaking met je in om jouw doelen, wensen en producten in kaart te brengen, zodat we je een passend voorstel kunnen doen.

Natuurlijk zijn we als professioneel webdesignbureau in Groningen veel bezig met online marketing. Toch wordt de online marketing niet binnen ons vaste team uitgevoerd. En hiervoor hebben we een goede reden. We willen namelijk twee dingen behouden: de persoonlijke aandacht voor onze klanten vanuit ons kleinschalige team en onze focus en passie voor conversiegericht webdesign. En omdat niemand overal ‘specialist’ in kan zijn, kiezen we ervoor om maximaal vijf projecten tegelijk aan te nemen en samen te werken met ervaren partners die ook volledig gespecialiseerd zijn in één vakgebied. We brengen je graag in contact met één van deze partners, als je behoefte hebt aan online marketing ondersteuning.

Absoluut! Jak Design neemt alles voor je uit handen en daar hoort ook hosting en domeinregistratie bij. Jij hoeft dus echt alleen maar de content aan te leveren, zodat wij de rest voor je kunnen regelen. Zo kun jij je volledig blijven richten op jouw bedrijf. 

Een website die er fantastisch uitziet vinden we heel normaal. Maar bij Jak Design gaan we graag een stapje verder. Ons doel bestaat uit het overtuigen van nieuwe klanten middels ons webdesign, om jouw bedrijf te laten groeien. We denken daarom graag mee met bedrijven die bereid zijn om ook dat stapje extra te zetten en zijn een tikkeltje eigenwijs op de momenten dat het nodig is. We duiken diep in de organisatie, om een webdesign te kunnen maken dat goed bij de werkzaamheden van onze klanten past. Met maatwerk en passie voor innovatie, zien we altijd nieuwe kansen voor onze klanten en gaan we met plezier langdurige samenwerkingen aan.

Omdat jij de absolute kenner bent van jouw bedrijf, gaat de voorkeur ernaar uit dat jij zelf de content voor de website aanlevert. Lukt dit niet? Dan kun je altijd een seintje geven, zodat we je kennis kunnen laten maken met een ervaren copywriter uit ons netwerk. Ook op het gebied van fotografie en videografie hebben we experts in ons netwerk die we altijd aan kunnen laten haken voor het maken van originele content.

Een transparante communicatie is bij ons erg belangrijk. Een prijs of factuur zal dus nooit worden opgestuurd, zonder dat deze uitvoerig is besproken.

Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap