Internetbureau Groningen

Ben jij op zoek naar een internetbureau in Groningen? Wij bouwen fantastische websites. En zorgen ervoor dat jij gevonden wordt door nieuwe klanten.

!

Volledig vrijblijvend

N

Maatwerk

N

Transparantie

N

Professioneel

N

Snelle oplevering

Jij bent op zoek naar een internetbureau in Groningen

Je hebt het door. Jouw potentiële klanten zijn het beste te bereiken via het internet. Nu ben je op zoek naar een Gronings internetbureau. Dat is het moment waar wij om de hoek komen kijken. Wij staan voor Groningse nuchterheid. Geen verkooppraatjes, maar daden. Het enige doel wat wij hebben is om meer nieuwe klanten te genereren voor jouw bedrijf.

website overleg kevin en jelmer
seo optimalisatie jak design

Wie zijn wij

Wij zijn Kevin en Jelmer. En wij vormen samen het team Jak Design. Als jonge professionals zijn wij opgegroeid in de online wereld. Het internet kent geen geheimen voor ons. Bij Jak Design hebben we ervaring in het bouwen en het zichtbaar maken van jouw website. Door goed te communiceren passen we de juiste strategie toe op jouw bedrijf. Ons doel is jouw online succes. Daarom zijn wij hét internetbureau in groningen dat je zoekt.

!

Volledig vrijblijvend

Het internetbureau in Groningen

Wil je een nieuwe website laten maken? Dat kunnen we regelen. Wil je meer bezoekers naar je website met SEO? Gaan we doen. Of wil je dat je website altijd up-to-date is? Met ons hosting en onderhoud pakket kunnen wij ook daarmee helpen. En als je gebruik wil maken van al onze diensten is dat natuurlijk mogelijk.

!

Volledig vrijblijvend

webdesigners jelmer en kevin

Tevreden klanten

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!

– Edwin de Boer

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

– Jolanda van der Kaap

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Weet je zeker dat je gaat? Want wij bouwen resultaat gerichte websites
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen
  • Specialist in conversie en gebruiksvriendelijkheid
Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design