Internetbureau Groningen

Word online (beter) vindbaar

Je beseft dat het tijd is om een geschikt internetbureau in Groningen te raadplegen. Heel goed! Voorkom dat je klanten misloopt.

Internetbureau Groningen header image

Conversie

Samen ontwikkelen we de perfecte online strategie.

Samenwerking

We laten je nooit zomaar aan het lot over.

Geen verkopers

Geen verkooppraatjes alleen resultaat

Jonge ondernemers

Wij zijn opgegroeid in de online wereld.

Waarom kiezen voor dit internetbureau in Groningen?

Met een passende strategie zorgen we voor meer conversie

Besteed nooit meer onnodig veel tijd aan je website. Wij nemen al het werk uit handen

Wij nemen je mee van A tot Z! Dus ook na oplevering van je website kun je online ondernemen zonder gedoe

Stijg boven de concurrentie uit met een professionele website

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Even voorstellen

In 2021 zijn we begonnen met Jak Design. In deze korte tijd hebben wij al tientallen bedrijven kunnen helpen met een winstgevende website. Als jonge professionals zijn wij opgegroeid in de online wereld. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste en beste technieken. Door goed te communiceren passen we de juiste strategie toe op jouw bedrijf. Ons doel is jouw online succes. Daarom zijn wij hét internetbureau in Groningen dat je zoekt.

Internetbureau Groningen_even_voorstellen
Internetbureau Groningen_even_voorstellen

Even voorstellen

In 2021 zijn we begonnen met Jak Design. In deze korte tijd hebben wij al tientallen bedrijven kunnen helpen met een winstgevende website. Als jonge professionals zijn wij opgegroeid in de online wereld. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste en beste technieken. Door goed te communiceren passen we de juiste strategie toe op jouw bedrijf. Ons doel is jouw online succes. Daarom zijn wij hét internetbureau in Groningen dat je zoekt.

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

Frank Bolwijn

De ShirtPrintShop

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!

Edwin de Boer

Gem Mayne

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

Jolanda van der Kaap

Jolanda Design

Zorg voor meer online sales!

Meer online klanten

Je hebt het door. Jouw potentiële klanten zijn het beste te bereiken via het internet. Nu ben je op zoek naar een internetbureau in Groningen. Dat is het moment waar wij om de hoek komen kijken. Geen verkooppraatjes, maar daden. Het enige doel wat wij hebben is om meer nieuwe klanten te genereren voor jouw bedrijf.

U

Wordt beter vindbaar

Een website moet meer zijn dan een online visitekaartje. Je hebt waarschijnlijk opgezocht iets in de trend van “internetbureau Groningen”. Zo kwam je op deze pagina terecht. Met de juiste startegie en techniek wordt je beter vindbaar voor jouw doelgroep.

Ervaar minder stress

Iedereen die voor zichzelf al eens geprobeerd heeft om een website te bouwen weet waar we het over hebben. Niks is zo vervelend als zeeën van tijd kwijt zijn aan iets wat je eigenlijk niet eens leuk vind. Dankzij onze transprante communicatie bieden we jou het vertrouwen om het werk uit handen te geven.

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan Bloem

Alux Lichtstraten

Website laten maken

Professionele website laten maken

Een professionele website met een passend design

Een partner bij het online ondernemen ook na oplevering

Nooit zomaar een nummer. Wij gaan voor persoonlijk contact

Wij bouwen websites die meer zijn dan een online visitekaartje. Strategie en onderzoek gaan voorop. Wij onderzoeken grondig jouw doelen, de concurrentie en jouw doelgroep. Zo zorgen we er samen voor dat jij gevonden wordt door nieuwe klanten

Het doel van ons gesprek zal altijd zijn dat jij er wat aan hebt. Kies je dan toch niet voor ons? Geen probleem!

Veelgestelde vragen

Wat kost een website bij jullie?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We werken niet met vaste prijzen maar berekenen hoeveel tijd we kwijt zijn voor een website die perfect aansluit bij jouw wensen. Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 1495, en 6000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Doen jullie ook online marketing?

Als professioneel internetbureau in Groningen kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we ook met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig voor een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht voor onze klanten en hebben nooit meer dan 3 projecten tegelijk lopen. Je kan dus niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Verzorgen jullie ook hosting en domeinregistratie?

Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je dus alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij. Zo kun je zonder zorgen werken aan waar jij goed in bent, jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Jak Design?
Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.
Wie schrijft content voor de website?

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen!

Zijn er nog verborgen kosten?

Jak Design vindt transparant communiceren erg belangrijk. Daarom zul je nooit een prijs of een factuur tegenkomen die we niet hebben besproken. Voor onze kickstart websites hanteren wij vaste prijzen. Dus geen gedoe met uren berekening. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Wil je meer bezoekers omzetten in (potentiële) klanten?

Plan dan nu een gratis adviesgesprek!

Onze klanten geven ons een 4.9 / 5

(op basis van 50+ reviews)
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design