Internetbureau Groningen

Word online (beter) vindbaar

Je beseft dat het tijd is om een geschikt internetbureau in Groningen te raadplegen. Heel goed! Voorkom dat je klanten misloopt.

Samen bereiken we grote hoogtes 🚀

Waarom kiezen voor dit internetbureau in Groningen?

Wij zorgen met een passende strategie voor meer conversie.

Besteed nooit meer onnodig veel tijd aan je website. Wij nemen al het werk uit handen.

Wij nemen je mee van A tot Z! Dus ook na oplevering van je website kun je online ondernemen zonder gedoe.

Stijg boven de concurrentie uit met een professionele website.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

“De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.”

Thomas

Snel en Wel

Even voorstellen…

In 2021 zijn we begonnen met Jak Design. In deze korte tijd hebben wij al tientallen bedrijven kunnen helpen met een winstgevende website. Als jonge professionals zijn wij opgegroeid in de online wereld. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste en beste technieken. Door goed te communiceren passen we de juiste strategie toe op jouw bedrijf. Ons doel is jouw online succes. Daarom zijn wij hét internetbureau in Groningen dat je zoekt!

Jak Design heeft voor mij een prachtige website opgeleverd. Daarbij is het contact persoonlijk verlopen in meerdere videocalls. Ook zijn ze heel goed en snel bereikbaar via whatsapp. Ze kunnen niet alleen goed ontwerpen, maar hebben ook veel verstand van hoe je je site kan optimaliseren voor conversie. Deze jongens rusten niet totdat je tevreden bent.

Patrick

Orde Training

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!

Rob

L’orel Consultancy

Toppers om mee samen te werken. Reageren heel snel en losse problemen met de website snel op. Daarnaast is de website stuk sneller, beter ingericht en hebben we hierdoor zichtbaar hogere conversie. Belieff is erg blij met deze samenwerking en raden deze heren meer dan aan.

Rick

Belieff

Zorg voor meer klanten met je nieuwe website!

Dit is waarom klanten met ons willen samenwerken

Meer online klanten

Je hebt het door. Jouw potentiële klanten zijn het beste te bereiken via het internet. Nu ben je op zoek naar een internetbureau in Groningen. Dat is het moment waar wij om de hoek komen kijken. Geen verkooppraatjes, maar daden. Het enige doel wat wij hebben is om meer nieuwe klanten te genereren voor jouw bedrijf.

Word beter vindbaar

Een website moet meer zijn dan een online visitekaartje. Je hebt waarschijnlijk opgezocht iets in de trend van “internetbureau Groningen”. Zo kwam je op deze pagina terecht. Met de juiste startegie en techniek wordt je beter vindbaar voor jouw doelgroep.

Ervaar minder stress

Iedereen die voor zichzelf al eens geprobeerd heeft om een website te bouwen weet waar we het over hebben. Niks is zo vervelend als zeeën van tijd kwijt zijn aan iets wat je eigenlijk niet eens leuk vindt. Dankzij onze transparante communicatie bieden we jou het vertrouwen om het werk uit handen te geven.

Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan

Alux Lichtstraten

Professionele website laten maken

Een professionele website met een passend design.

Een partner bij het online ondernemen. Ook na oplevering!
Je bent nooit een nummertje. Wij gaan voor persoonlijk contact.
Wij bouwen websites die meer zijn dan een online visitekaartje. Strategie en onderzoek gaan voorop. Wij onderzoeken grondig jouw doelen, de concurrentie en jouw doelgroep. Zo zorgen we er samen voor dat jij gevonden wordt door nieuwe klanten

Portfolio

We laten liever zien dan dat we vertellen

We hebben al

websites gelanceerd 🚀

}

We missen alleen die van jou nog

Samen bereiken we grote hoogtes 

Meer voordelen van Jak Design

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Veelgestelde vragen

Wat kost een website bij jullie?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We werken niet met vaste prijzen maar berekenen hoeveel tijd we kwijt zijn voor een website die perfect aansluit bij jouw wensen. Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 2975, en 10.000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Doen jullie ook online marketing?

Als professioneel internetbureau in Groningen kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig met een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht met onze klanten en hebben nooit meer dan 5 projecten tegelijk lopen. En je kan niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Verzorgen jullie ook hosting en domeinregistratie?

Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij. Zo kun je zonder zorgen werken aan waar jij goed in bent, jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Jak Design?

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Wie schrijft content voor de website?

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen!

Zijn er nog verborgen kosten?

Wij vinden transparant communiceren erg belangrijk. Daarom zul je nooit een prijs of een factuur tegenkomen die we niet hebben besproken.
Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp