Case

Een conversiegerichte website voor Enpron

Skills

Webdesign, Strategie

Klant

Enpron

Over Enpron

Bij Enpron betaal je niet langer te veel voor energie. Het bedrijf helpt andere bedrijven stapsgewijs op weg naar een duurzame onderneming: duidelijk, persoonlijk én compleet. En dit voor elk bedrijf dat energie wil besparen, van de bakker op de hoek tot tv-studio’s in Hilversum.

Energiebesparing kan een hoop geregeld en uitzoekwerk zijn. Hierbij ligt een tastbare oplossing zoals zonnepanelen voor de hand, maar er zijn veel meer duurzame
mogelijkheden. Enpron denkt graag met je mee over duurzame investeringen die zich nóg sneller terugverdienen.

Het doel

Enpron is een snelgroeiend en jong bedrijf. De website die in gebruik was voldeed als visitekaartje maar paste niet meer bij de doelen en de gewenste uitstraling van Enpron. Daarnaast liepen er diverse advertenties maar waren de conversies niet naar tevredenheid.

Wij hebben onze kennis op het gebied van CRO gebundeld met een Google Ads specialist en interne experts bij Enpron. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.

Het resultaat

Een website dat meer is dan een online visitekaartje. De bezoeker wordt geïnformeerd, overtuigd en meegenomen in het verhaal.

Een professionele en zakelijke website met een doel!

De diensten van Enpron zijn op een te begrijpen manier getoond, juist omdat deze zo complex zijn. Dit was één van de uitdagingen van het project en is meer dan geslaagd.

Daarnaast worden bezoekers op een interactieve en overtuigende manier meegenmoen over de website met als einddoel het inplannen van een afspraak.
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap