Dit is hoe wij jou gaan helpen!

Wij bouwen websites waarbij we de perfecte combinatie vinden tussen design, bedrijfsdoelen en de gebruikersbehoefte. Alleen zo kunnen wij zorgen voor een winstgevende website!

Waarom bij ons een website laten maken?

Goeie vraag! Je hebt in je zoektocht waarschijnlijk al veel webdesigners vergeleken. En iedereen zegt hetzelfde:

 • Een responsive website
 • Mooi ontwerp
 • Snelle laadtijd
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Veilig
 • Etc..

Deze woorden heb je waarschijnlijk al genoeg voorbij zien komen in je zoektocht. Dus hier gaan we je ook niet verder mee vermoeien. We gaan je er natuurlijk wel mee helpen. 

Waarom je met ons wil samenwerken…

Je bent klaar met die standaard templates en saaie websites. Je weet dat het tijd is om je website een keer professioneel aan te pakken. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij helpen jouw om je product of dienst een podium te geven dat het verdient.

Lijkt dit je wel wat? We komen graag met je in contact voor een gratis advies gesprek.

Meer dan mooi webdesign

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Een website is het eerste contactmoment van een (potentiële) klant met jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat deze goed is!

Woorden van onze tevreden klanten

Duidelijk tijdspad en verloop van het traject. JAK denkt met je mee en begrijpen goed wat je wilt. Altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen!

Aletta

Inspiratio Lux

Door Kevin en Jelmer zowel een logo als website laten ontwerpen. Dit ging allemaal zeer snel en met het resultaat ben ik erg tevreden! Communicatie verliep makkelijk, bij vragen snel en duidelijk een antwoord. Al met al zeer blij dat ik gekozen heb voor Jak Design!

Suzanne

Grip Organizing

Jelmer & Kevin zijn twee bevlogen ondernemers! Ze zijn kundig en prettig in de omgang! Een echte aanrader!

Jacob

Kootstra Advies

Super service nemen goed de tijd voor je, plus ze geven het juiste advies.

Super adres voor het bouwen of onderhouden laten van u website.

Danny

Garage D. Weemhof

Goed geholpen.
Fijn ook het snelle contact. Vragen worden snel beantwoordt.
Weten wat werkt. Altijd vriendelijk.

Geke

Praktijk Suik

Super blij met de nieuwe website. Precies alles zo als afgesproken en snel gerealiseerd.

Helemaal naar mijn wensen uitgevoerd. 

Allard

De Groot Polyesterwerken

Wij beloven geen gouden bergen

Wij houden van realistische verwachtingen. Het is niet realistisch om te denken dat je website onmiddellijk een enorme toename van verkeer en conversies zal zien. Echter, met onze ervaring kunnen we je wel vertellen hoe je dit stap voor stap kunt bereiken.

%

Tevredenheids garantie

Websites gelanceerd

Jaar ervaring

Nog meer voordelen van onze websites

Meer inkomsten

Het belangrijkste voordeel van een winstgevende website is dat het extra inkomsten oplevert. Een goed ontworpen website helpt om meer bezoekers aan te trekken en deze om te zetten in betalende klanten, waardoor de omzet van je bedrijf toeneemt.

Meer klantenbinding

Een winstgevende website zorgt voor een betere klantenbinding. Door relevante en nuttige informatie te bieden en een goede gebruikerservaring te bieden, kunnen klanten worden aangetrokken en behouden.

Verhoogde naamsbekendheid

Een website helpt om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Als de website goed is ontworpen en geoptimaliseerd voor zoekmachines, kan deze hoger in de zoekresultaten verschijnen en meer potentiële klanten bereiken.

24/7 beschikbaarheid

Een website is 24/7 beschikbaar, wat betekent dat klanten op elk moment van de dag toegang hebben tot de producten en diensten van jouw bedrijf. Dit kan resulteren in meer verkopen en klanttevredenheid.

Lage kosten

In vergelijking met traditionele marketingkanalen, zoals printadvertenties en televisiereclames, kan een website relatief goedkoop zijn. Eenmaal opgezet en geoptimaliseerd kan een website lange tijd meegaan en een groot aantal klanten aantrekken.

Inzicht in prestaties

Met behulp van webanalyse-instrumenten krijgt een bedrijf inzicht in de prestaties van zijn website, zoals het aantal bezoekers, hun gedrag en de conversieratio’s. Dit helpt om de website voortdurend te verbeteren en de omzet te verhogen.

Laten we samenwerken ?

Samen bouwen wij aan een winstgevende website.

^
Stap 1

Definiëren

 • We brengen het bedrijf in kaart en onderzoeken USP’s, doelgroep, concurrentie en gewenste uitstraling. We verzamelen alle content en bepalen de tone of voice tijdens een gezamenlijke sessie.
^
Stap 2

Concept

 • We maken het eerste conversiegerichte ontwerp, gebaseerd op de vergaarde informatie uit fase 1. Het ontwerp wordt besproken en beoordeeld en na goedkeuring gaan we door naar fase 3.
^
Stap 2

Concept

 • We maken het eerste conversiegerichte ontwerp, gebaseerd op de vergaarde informatie uit fase 1. Het ontwerp wordt besproken en beoordeeld en na goedkeuring gaan we door naar fase 3.
^
Stap 3
Development

 • Yes, we gaan bouwen. Nu wordt het pas echt leuk. Het concept wordt omgezet naar een echt werkende website.
^
Stap 4

Lancering ?

 • De grote dag is aangekomen. De website is goed getest, beoordeeld en goedgekeurd. Het is tijd om de site te lanceren. Tijd voor een feestje
  ?
^
Stap 4

Lancering ?

 • De grote dag is aangekomen. De website is goed getest, beoordeeld en goedgekeurd. Het is tijd om de site te lanceren. Tijd voor een feestje
  ?

Wat kost een website laten maken?

We weten wat je denkt. Allemaal heel leuk maar wat gaat mij dat kosten. Het hanteren van één vaste prijs is erg lastig. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Voor een bedrag van 2.975,- exclusief btw, wordt een website van 5 hoofdpagina’s volledig op maat en vanaf het begin ontworpen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van templates, omdat iedereen uniek is. Dit is een high-end service die gericht is op het bereiken van het volgende niveau. ?

Naast de op maat gemaakte website, is er ook een passende strategie inbegrepen. Dit betekent dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de website, maar ook aan de manier waarop deze effectief kan worden ingezet om jouw doelen te bereiken. Zo wordt er gezorgd voor een geïntegreerde aanpak die past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp