Website laten maken

Word online succesvol!

Meer nieuwe klanten

Maximaal resultaat

Overtuigende websites

Waarom bij ons een website laten maken?

Goeie vraag! Ik hoef vast niet meer aan te komen met het verhaal dat je bij ons een strakke website kan laten maken, of dat wij professionele en ervaren webdesigners zijn. Deze woorden heb je waarschijnlijk al genoeg voorbij zien komen in je zoektocht. Niet dat het niet waar is 😉

Wij pakken het net even anders aan. Om te beginnen vinden wij goed contact erg belangrijk. Wij zijn altijd transparant en verwachten dit natuurlijk ook terug. Samen met jou ontwikkelen we een overtuigende online strategie gericht op het omzetten van bezoekers in betalende klanten.

Lijkt dit je wel wat? We komen graag met je in contact voor een gratis advies gesprek.

Meer dan mooi webdesign

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Een website is het eerste contactmoment van een (potentiële) klant met jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je een positieve indruk maakt.

Ook na de lancering ben je nog niet van ons af. Waarom? Het kan erg beangstigend zijn om zelf een site te beheren. Wij bouwen daarom onze websites in WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS en is ook erg gebruiksvriendelijk. Je krijgt uitleg over hoe je zelf aanpassingen kan maken. De website is daarom ook altijd van jou! Kom je er toch niet uit? Geen probleem, we helpen je graag.

Gebruiksvriendelijk en 100% responsive

Jouw eerste stap naar online succes.

Wij zorgen ervoor dat je site altijd onderhouden blijft.

Wat kost een website?

Ik weet wat je denkt. Allemaal heel leuk maar wat gaat me dat kosten. Het hanteren van één prijs is erg lastig. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. 

Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 1495,- en 6000,- euro. In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Zorg voor meer nieuwe klanten met onze maatwerk strategie

Conversie-gericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design