Website laten maken

Word online succesvol!

Meer nieuwe klanten

Maximaal resultaat

Overtuigende websites

Waarom bij ons een website laten maken?

Goeie vraag! Ik hoef vast niet meer aan te komen met het verhaal dat je bij ons een strakke website kan laten maken, of dat wij professionele en ervaren webdesigners zijn. Deze woorden heb je waarschijnlijk al genoeg voorbij zien komen in je zoektocht.. Niet dat het niet waar is ????

Wij pakken het net even anders aan. Om te beginnen vinden wij goed contact erg belangrijk. Wij zijn altijd transparant en verwachten dit natuurlijk ook terug. Samen met jou ontwikkelen we een overtuigende online strategie gericht op het omzetten van bezoekers in betalende klanten.

Lijkt dit je wel wat? We komen graag met je in contact voor een gratis advies gesprek.

Meer dan mooi webdesign

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Een website is het eerste contactmoment van een (potentiële) klant met jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je een positieve indruk maakt.

Ook na de lancering ben je nog niet van ons af. Waarom? Het kan erg beangstigend zijn om zelf een site te beheren. Wij bouwen daarom onze websites in WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS en is ook erg gebruiksvriendelijk. Je krijgt uitleg over hoe je zelf aanpassingen kan maken. De website is daarom ook altijd van jou! Kom je er toch niet uit? Geen probleem, we helpen je graag.

Gebruiksvriendelijk en 100% responsive

Jouw eerste stap naar online succes.

Wij zorgen ervoor dat je site altijd onderhouden blijft.

Wat kost een website?

Ik weet wat je denkt. Allemaal heel leuk maar wat gaat me dat kosten. Het hanteren van één prijs is erg lastig. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. Voor een simpele website van max. 5 pagina’s zonder maatwerk functies betaal je 795,- Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 1495,- en 6000,- euro. In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Zelf een website maken?

Is een website nog een te grote investering op dit moment? Maak je niet druk, daar hebben we een oplossing voor. Met onze website training leer jij in 1 dag je eigen starters website bouwen! En dat voor slechts 349,-

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het ebook naar toesturen?

Jouw gratis e-boek wordt nu verstuurd!

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design