Webdesign Stadskanaal

Meer succes met een winstgevende website!

Slim webdesign in Stadskanaal voor intelligente ondernemers

Unieke websites
Echte webdesign specialisten

Samen bereiken we grote hoogtes ?

Webdesign Stadskanaal

Voor webdesign in Stadskanaal kan je bij Jak Design terecht. Ben je op zoek naar een ervaren webdesigner in Stadskanaal? En wil je een website dat veel meer is dan een online visitekaartje? Wij bouwen professionele websites die bezoekers omzetten in betalende klanten!

“De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.”

Thomas

Snel en Wel

Winstgevend webdesign Stadskanaal

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Het webdesign bureau voor jouw bedrijf in Stadskanaal

Met ons specialistische team zijn wij de totaaloplossing voor het maken van jouw website. Naast een fantastisch mooie website, mag je van ons veel kennis verwachten van conversieoptimalisatie. Door in ons webdesign rekening te houden met psychologische trucjes, weten wij de bezoeker te sturen. Zo bouwen wij een website die resultaat oplevert. Want dat is toch waar het om draait?

Wanneer je samenwerkt met Jak Design ga je voor kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn de webdesign specialist in Stadskanaal. Niet alleen bedrijven in Stadskanaal, maar bedrijven door heel Groningen; Hoogezand, Veendam, Winschoten en Leek zijn jou voorgegaan.

Ontdek de ervaringen van onze klanten

Vanuit Groningen maken wij websites voor bedrijven uit heel Nederland.
Jak Design heeft voor mij een prachtige website opgeleverd. Daarbij is het contact persoonlijk verlopen in meerdere videocalls. Ook zijn ze heel goed en snel bereikbaar via whatsapp. Ze kunnen niet alleen goed ontwerpen, maar hebben ook veel verstand van hoe je je site kan optimaliseren voor conversie. Deze jongens rusten niet totdat je tevreden bent.

Patrick

Orde Training

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!

Rob

L’orel Consultancy

Toppers om mee samen te werken. Reageren heel snel en losse problemen met de website snel op. Daarnaast is de website stuk sneller, beter ingericht en hebben we hierdoor zichtbaar hogere conversie. Belieff is erg blij met deze samenwerking en raden deze heren meer dan aan.

Rick

Belieff

Portfolio

Bekijk een aantal van onze cases

Onze succesformule

Wij vinden het prettig om een gestructureerd en efficiënt proces te hebben. Wij hebben onze werkwijze zo ingericht dat we de best mogelijke resultaten kunnen behalen voor onze klanten. Dus ben jij benieuwd hoe wij van jouw webdesign een succes gaan maken? Neem dan contact met ons op.

Dit is waarom onze websites zo goed zijn!

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan

Alux Lichtstraten

Wat kost een nieuwe website in Stadskanaal?

Op deze vraag kunnen wij geen eenduidig antwoord geven. Elke website is anders en dus maatwerk. Ben jij benieuwd wat een webdesign in Stadskanaal voor jou kost? Neem dan gerust contact op.

Wat we welk kunnen zeggen:

Voor een bedrag van 2.975,- exclusief btw, wordt een website van 5 hoofdpagina’s volledig op maat en vanaf het begin ontworpen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van templates, omdat iedereen uniek is. Dit is een high-end service die gericht is op het bereiken van het volgende niveau. ?

Naast de op maat gemaakte website, is er ook een passende strategie inbegrepen. Dit betekent dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de website, maar ook aan de manier waarop deze effectief kan worden ingezet om jouw doelen te bereiken. Zo wordt er gezorgd voor een geïntegreerde aanpak die past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

We hebben al

websites gelanceerd ?

}

We missen alleen die van jou nog

Samen bereiken we grote hoogtes 

Jak Design: De #1 voor webdesign in Stadskanaal

Jij wil toch ook samenwerken met een betrouwbaar webdesign bureau in Stadskanaal. Wij bouwen niet alleen maar mooie websites, maar vooral ook doelgerichte websites.

Wij leveren een gebruiksvriendelijk WordPress website op die volledig aansluit bij jouw bedrijf in Stadskanaal. Daarnaast leveren wij de website zo op dat jij deze ook eenvoudig kan bewerken. Zo kan je zelf gemakkelijk teksten, afbeeldingen, video’s of andere content aanpassen. Ideaal toch?

Naast dat WordPress erg gebruiksvriendelijk is, kunnen wij er ook fantastische websites mee bouwen. Ons doel als webdesign bureau is om voor jou een website te bouwen die jouw klanten zorgeloos kan bedienen. Dat ze bijvoorbeeld eenvoudig contact op kunnen nemen, een offerte kunnen aanvragen of een bestelling kunnen plaatsen.

Om dit te kunnen realiseren zullen wij content en afbeeldingen op de juist plekken plaatsen. Op deze manier weten wij het vertrouwen van jouw bezoekers te winnen, waardoor ze sneller over zullen gaan tot een aankoop. Tijdens het webdesign proces denken wij vanuit jouw potentiële klanten, zodat jouw website hier perfect op aansluit. En de juiste resultaten gaat behalen.

Webdesign voor alle schermen

Is jouw website in Stadskanaal klaar voor de toekomst? Jak Design bouwt alleen nog maar website met een responsive design. Dit houdt in dat jouw website goed zichtbaar is op alle soorten schermen. Tegenwoordig is het belangrijk dat een website er niet alleen goed uitziet op de laptop, maar ook op mobiele apparaten. De meeste bezoekers zullen vooral een website bezoeken via hun smartphone. Het is daarom belangrijk dat jouw site hier ook goed voor geoptimaliseerd is. Of je nou kijkt op je laptop, tablet of smartphone, de websites van Jak Design zullen goed zichtbaar zijn.
Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp