fbpx

Webdesign Leeuwarden

Jouw partner bij online ondernemen

Webdesign dat meer is dan een online visitekaartje. Ik bespreek graag vrijblijvend de mogelijkheden!

webdesign

Specialisten

Passie voor webdesign

Conversie

Meer nieuwe klanten

Partner

Goede samenwerking

Geen verkopers

Transparant

Webdesign Leeuwarden

Geen visitekaartje, maar een marketing machine

Een website die daadwerkelijk resultaat oplevert

Voorkom dat je nog langer klanten misloopt

Wij helpen jou succesvol online ondernemen

Minder stress en in vrijheid ondernemen

Gratis website maken

Even voorstellen

Hoi! Wij zijn Kevin (links) en Jelmer (rechts). Wij kwamen erachter dat veel bedrijven hun website gebruiken als visitekaartje. Erg zonde want professioneel webdesign geeft veel meer mogelijkheden!

Daarom helpen wij sinds 2020 ondernemers om een winstgevende online aanwezigheid te creeëren.

Wij zorgen voor een winstgevend webdesign. Niet alleen voor bedrijven in Leeuwarden maar voor bedrijven door heel Nederland.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die jij momenteel nog onbenut laat? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in!.

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan Bloem

Alux Lichtstraten

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

Frank Bolwijn

De ShirtPrintShop

Na jaren van maar wat aanmodderen hebben we eindelijk de website van onze club een enorme face-lift kunnen. De opzet en vormgeving die de heren van Jak Design bedacht hadden viel direct al goed in de smaak. Daarna zijn in samenspraak en een prettige samenwerking onze wensen betreffende de content op uitstekende wijze er in verwerkt. Na online publicatie van onze nieuwe website louter nog positieve reacties gehad.

Gerke Hogeveen

Leekster Eagles

Haal het beste uit je website!

Conversie-gericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Ik heb vanuit The Woodpacker foto en film een website laten ontwerpen door Jak Design. En hoewel ik in het begin dit best spannend vond met waar ze mee zouden komen ben ik positief verrast! Communicatie sinds het eerste contact moment erg goed en ze luisteren goed naar je vragen en suggesties en brengen deze ook direct in de praktijk. Daarnaast denkt Jak Design goed mee in het opzetten van de website en wat het beste is voor de bezoeker.

Vanuit mijn toenmalige verouderde website hebben ze precies gedaan wat ik graag wilde zien en hebben de website een totaal nieuwe look gegeven. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kan met trots mensen naar mijn website én Jak Design verwijzen 😉

Martijn Meulenbelt

The Woodpacker

Gratis website maken

Nieuwe website laten maken

Het is tegenwoordig lastig om een geschikte webdesigner te vinden in Leeuwarden. Er zijn zoveel bedrijven die websites kunnen maken. Maar waarom moet je dan voor Jak Design kiezen?

Echt maatwerk webdesign met conversiestrategiën gericht op jouw doelgroep

Voorkom dat je klanten misloopt en kansen laat liggen in de huidige online wereld

We denken graag met je mee om al jouw wensen en doelen te realiseren maar zijn hierin af en toe best eigenwijs.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking

Veelgestelde vragen

Zijn jullie gevestigd in Leeuwarden?

Wij zitten zelf in Groningen, maar wij maken professionele websites voor bedrijven door heel Nederland.

Wat kost webdesign in Leeuwarden?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. Voor een maatwerk website varieert de prijs tussen de 1495,- en 6000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Ben je startende ondernemer of heb je weinig budget dan kun je ook zonder kosten een website laten maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

waarom kiezen voor Jak Design?

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Moet ik zelf teksten schrijven?
Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen
Onderhouden jullie ook websites?
Zeker! Na de oplevering laten wij je niet aan het lot over. Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement bij ons af te nemen. Hierin monitoren wij constant jouw website, zodat deze altijd up-and-running is. Slecht onderhoud kan ervoor zorgen dat een website sneller vatbaar is voor hackers
Verzorgen jullie ook online marketing?

Als professioneel webdesign bureau voor jouw bedrijf in Leeuwarden kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we ook met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig voor een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht voor onze klanten en hebben nooit meer dan 3 projecten tegelijk lopen. Je kan dus niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Wil jij een website laten maken in Leeuwarden?

Plan dan een gratis adviesgesprek!

Onze klanten geven ons een 4.9 / 5

(op basis van 50+ reviews)
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het ebook naar toesturen?

Jouw gratis e-boek wordt nu verstuurd!

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design