Webdesign Leeuwarden

Meer succes met een winstgevende website!

Slim webdesign in Leeuwarden voor intelligente ondernemers

Unieke websites
Echte webdesign specialisten

Samen bereiken we grote hoogtes 🚀

Webdesign Leeuwarden

Steeds meer bedrijven willen een professioneel webdesign in Leeuwarden. Het feit dat jij op deze pagina bent gekomen, betekent dat jij ook op zoek bent naar een professioneel webdesign bureau. Het is tegenwoordig lastig om een geschikte webdesigner te vinden in Leeuwarden. Er zijn zoveel bedrijven die websites kunnen maken. Maar waarom moet je dan voor Jak Design kiezen?

Een conversiegericht webdesign zorgt voor meer klanten, aanvragen en bestellingen. En dit is waar het om draait. Je wilt een website dat meer is dan een online visitekaartje. Een website die bezoekers omzet in betalende klanten. Wil je meer weten over webdesign in Leeuwarden? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Jak Design werken wij niet alleen met bedrijven uit Leeuwarden, maar door heel Friesland; Drachten, Sneek, Heerenveen en Harlingen

“De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.”

Thomas

Snel en Wel

Winstgevend webdesign Leeuwarden

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Winstgevend webdesign laten maken in Leeuwarden

Hoi! Wij zijn Kevin en Jelmer. Wij kwamen erachter dat veel bedrijven hun website gebruiken als visitekaartje. Erg zonde want professioneel webdesign geeft veel meer mogelijkheden!

Daarom helpen wij sinds 2020 ondernemers om een winstgevende online aanwezigheid te creeëren. Wij zorgen voor een winstgevend webdesign. Niet alleen voor bedrijven in Leeuwarden maar voor bedrijven door heel Nederland.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die jij momenteel nog onbenut laat? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in! Dit doen wij voor bedrijven door heel Nederland. Dus ook voor webdesign in Leeuwarden kan je bij ons terecht.

Ontdek de ervaringen van onze klanten

Vanuit Groningen maken wij websites voor bedrijven uit heel Nederland.
Jak Design heeft voor mij een prachtige website opgeleverd. Daarbij is het contact persoonlijk verlopen in meerdere videocalls. Ook zijn ze heel goed en snel bereikbaar via whatsapp. Ze kunnen niet alleen goed ontwerpen, maar hebben ook veel verstand van hoe je je site kan optimaliseren voor conversie. Deze jongens rusten niet totdat je tevreden bent.

Patrick

Orde Training

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!

Rob

L’orel Consultancy

Toppers om mee samen te werken. Reageren heel snel en losse problemen met de website snel op. Daarnaast is de website stuk sneller, beter ingericht en hebben we hierdoor zichtbaar hogere conversie. Belieff is erg blij met deze samenwerking en raden deze heren meer dan aan.

Rick

Belieff

Portfolio

Bekijk een aantal van onze cases

Onze succesformule

Wij vinden het prettig om een gestructureerd en efficiënt proces te hebben. Wij hebben onze werkwijze zo ingericht dat we de best mogelijke resultaten kunnen behalen voor onze klanten. Dus ben jij benieuwd hoe wij van jouw webdesign een succes gaan maken? Neem dan contact met ons op.

Dit is waarom onze websites zo goed zijn!

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan

Alux Lichtstraten

Wat kost een nieuwe website in Leeuwarden?

We weten wat je denkt. Allemaal heel leuk maar wat gaat mij dat kosten. Het hanteren van één vaste prijs is erg lastig. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Voor een bedrag van 2.975,- exclusief btw, wordt een website van 5 hoofdpagina’s volledig op maat en vanaf het begin ontworpen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van templates, omdat iedereen uniek is. Dit is een high-end service die gericht is op het bereiken van het volgende niveau. 🚀

Naast de op maat gemaakte website, is er ook een passende strategie inbegrepen. Dit betekent dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de website, maar ook aan de manier waarop deze effectief kan worden ingezet om jouw doelen te bereiken. Zo wordt er gezorgd voor een geïntegreerde aanpak die past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Dus ben jij benieuwd wat een webdesign in Leeuwarden kost? Neem dan snel contact met ons op!

We hebben al

websites gelanceerd 🚀

}

We missen alleen die van jou nog

Samen bereiken we grote hoogtes 

Webdesign Leeuwarden? Kies voor Jak Design!

Er zijn zoveel webdesigners. Waarom moet ik mijn webdesign in Leeuwwarden uitbesteden aan Jak Design? Wij zijn de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor webdesign zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken met je mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Zie je het zitten om met ons samen te werken? Neem dan direct contact op! Dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw webdesign in Leeuwarden.

Start nu met ons webdesign bureau

Direct aan de slag met jouw webdesign in Leeuwarden? Houdt tijd over om dingen te doen waar jij goed in bent. Dan gaan wij dingen doen waar wij goed in zijn 🚀 Geen tijd verliezen en gelijk beginnen? Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar online succes!

Wil jij ook een WordPress webdesign in Hoogeveen laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat kost een website bij jullie?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We werken niet met vaste prijzen maar berekenen hoeveel tijd we kwijt zijn voor een website die perfect aansluit bij jouw wensen. Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 2975, en 10.000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Doen jullie ook online marketing?

Als professioneel webdesign bureau in Groningen kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig met een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht met onze klanten en hebben nooit meer dan 5 projecten tegelijk lopen. En je kan niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Verzorgen jullie ook hosting en domeinregistratie?

Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij. Zo kun je zonder zorgen werken aan waar jij goed in bent, jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Jak Design?

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Wie schrijft content voor de website?

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen!

Zijn er nog verborgen kosten?

Wij vinden transparant communiceren erg belangrijk. Daarom zul je nooit een prijs of een factuur tegenkomen die we niet hebben besproken.
Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp