Webdesign Leeuwarden

Meer succes met een winstgevende website!

Slim webdesign in Leeuwarden voor intelligente ondernemers
  • Unieke websites
  • Echte webdesign specialisten

Webdesign Leeuwarden

Steeds meer bedrijven willen een professioneel webdesign in Leeuwarden. Het feit dat jij op deze pagina bent gekomen, betekent dat jij ook op zoek bent naar een professioneel webdesign bureau. Het is tegenwoordig lastig om een geschikte webdesigner te vinden in Leeuwarden. Er zijn zoveel bedrijven die websites kunnen maken. Maar waarom moet je dan voor Jak Design kiezen?
Een conversiegericht webdesign zorgt voor meer klanten, aanvragen en bestellingen. En dit is waar het om draait. Je wilt een website dat meer is dan een online visitekaartje. Een website die bezoekers omzet in betalende klanten. Wil je meer weten over webdesign in Leeuwarden? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Jak Design werken wij niet alleen met bedrijven uit Leeuwarden, maar door heel Friesland; Drachten, Sneek, Heerenveen en Harlinge
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Zonder een goede online strategie:

Mist je website focus en richting
Worden belangrijke kansen voor leads en conversies gemist
Wordt de groeipotentie van het bedrijf beperkt

Winstgevend webdesign laten maken in Leeuwarden

Hoi! Wij zijn Kevin en Jelmer. Wij kwamen erachter dat veel bedrijven hun website gebruiken als visitekaartje. Erg zonde want professioneel webdesign geeft veel meer mogelijkheden!
Daarom helpen wij sinds 2020 ondernemers om een winstgevende online aanwezigheid te creeëren. Wij zorgen voor een winstgevend webdesign. Niet alleen voor bedrijven in Leeuwarden maar voor bedrijven door heel Nederland.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die jij momenteel nog onbenut laat? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in! Dit doen wij voor bedrijven door heel Nederland. Dus ook voor webdesign in Leeuwarden kan je bij ons terecht.
In de spotlights

Wat onze klanten zeggen

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!
Rob
L’orel Consultancy
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias
Bureau Bijma
Deze mannen weten precies hoe ze een goede website moeten maken. Niet alleen eentje die goed oogt, maar ook gewoon goed werkt. Ik ben erg tevreden!
Nanda
Nanda's copywriting
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Toegankelijk, laagdrempelig, realistisch en professioneel. Aanrader om mee te werken.
Kelly
Yumy
Een prettige partij om mee samen te werken! Jak Design heeft twee websites voor mij gebouwd. Naast dat ik heel enthousiast ben over de vormgeving, werkt alles goed en denken ze ook met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en staan ze ook na het opleveren van de website voor je klaar als je er zelf even niet uit komt.
Tessa
Twentyfourflow
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Johan
Alux lichtstraten
Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.
Joël
Flexbeweging
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Dit is waarom onze websites zo goed zijn!

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Een conversiegerichte website voor Enpron

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.
Diensten
Strategie
Webdesign
Groeipartner

Wat kost een nieuwe website in Leeuwarden?

We weten wat je denkt. Allemaal heel leuk maar wat gaat mij dat kosten. Het hanteren van één vaste prijs is erg lastig. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Voor een bedrag van 3497,- exclusief btw, wordt een website van 5 hoofdpagina’s volledig op maat en vanaf het begin ontworpen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van templates, omdat iedereen uniek is. Dit is een high-end service die gericht is op het bereiken van het volgende niveau. ?

Naast de op maat gemaakte website, is er ook een passende strategie inbegrepen. Dit betekent dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de website, maar ook aan de manier waarop deze effectief kan worden ingezet om jouw doelen te bereiken. Zo wordt er gezorgd voor een geïntegreerde aanpak die past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Dus ben jij benieuwd wat een webdesign in Leeuwarden kost? Neem dan snel contact met ons op!

Winstgevend webdesign Leeuwarden

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Webdesign Leeuwarden? Kies voor Jak Design!

Er zijn zoveel webdesigners. Waarom moet ik mijn webdesign in Leeuwwarden uitbesteden aan Jak Design? Wij zijn de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor webdesign zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken met je mee en gaan voor een langdurige samenwerking.
Zie je het zitten om met ons samen te werken? Neem dan direct contact op! Dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw webdesign in Leeuwarden.

Start nu met ons webdesign bureau

Direct aan de slag met jouw webdesign in Leeuwarden? Houdt tijd over om dingen te doen waar jij goed in bent. Dan gaan wij dingen doen waar wij goed in zijn ? Geen tijd verliezen en gelijk beginnen? Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar online succes!

Wil jij ook een WordPress webdesign in Hoogeveen laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap