fbpx

Webdesign Heerenveen

Jouw partner bij online ondernemen

Voorkom dat je nieuwe klanten misloopt. Plan nu een gratis adviesgesprek in.

Specialisten

Passie voor webdesign

Conversie

Meer nieuwe klanten

Partner

Goede samenwerking

Geen verkopers

Transparant

Laat je website werken voor jou!

Geen visitekaartje, maar een marketing machine

Een website die daadwerkelijk resultaat oplevert

Een website die beter is dan de concurrentie

Wij helpen jou succesvol online ondernemen

Minder stress en in vrijheid ondernemen

Website cursus
webdesign

Waarom zou je kiezen voor Jak Design?

leuk dy te moetsjen! Ik zal ons eerst even voorstellen. Wij zijn Jelmer en Kevin. Sinds 2020 ontwikkelen wij websites voor bedrijven. Niet alleen in Heerenveen maar door heel Nederland. Het is tegenwoordig lastig om een geschikte webdesigner te vinden. Maar ik kan je helpen bij deze keuze

Wij gaan graag een stap verder voor onze klanten. Een website moet meer zijn dan een online visitekaartje. Een goede website is winstgevend en werk voor jou als een echte klanten magneet. En dit is nou net waar wij goed in zijn 😉

Na jaren van maar wat aanmodderen hebben we eindelijk de website van onze club een enorme face-lift kunnen. De opzet en vormgeving die de heren van Jak Design bedacht hadden viel direct al goed in de smaak. Daarna zijn in samenspraak en een prettige samenwerking onze wensen betreffende de content op uitstekende wijze er in verwerkt. Na online publicatie van onze nieuwe website louter nog positieve reacties gehad.

Gerke Hoogeveen

Leekster Eagles

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen!

Johan Bloem

Alux Lichtstraten

Door Kevin en Jelmer zowel een logo als website laten ontwerpen. Dit ging allemaal zeer snel en met het resultaat ben ik erg tevreden! Communicatie verliep makkelijk, bij vragen snel en duidelijk een antwoord. Al met al zeer blij dat ik gekozen heb voor Jak Design!

Suzanne Graansma

GrIP Organizing

Conversiegericht webdesign voor jouw bedrijf in Heerenveen!

Conversie-gericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Ik heb vanuit The Woodpacker foto en film een website laten ontwerpen door Jak Design. En hoewel ik in het begin dit best spannend vond met waar ze mee zouden komen ben ik positief verrast! Communicatie sinds het eerste contact moment erg goed en ze luisteren goed naar je vragen en suggesties en brengen deze ook direct in de praktijk. Daarnaast denkt Jak Design goed mee in het opzetten van de website en wat het beste is voor de bezoeker.

Vanuit mijn toenmalige verouderde website hebben ze precies gedaan wat ik graag wilde zien en hebben de website een totaal nieuwe look gegeven.

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kan met trots mensen naar mijn website én Jak Design verwijzen 😉

Martijn Meulenbelt

The Woodpacker

laptop website laten maken

Webdesign Heerenveen

Wij garanderen meer conversies!

Laat een website maken al vanaf €0,- ! 

Loop geen nieuwe klanten meer mis

€0,- ? Is dat een fout? Nee zeker niet! Bij ons kun je een website laten maken voor jouw bedrijf in Heerenveen zonder een grote investering vooraf. Meer weten?

Ook na oplevering werken we samen aan de perfecte strategie!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een website?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. Voor een beginners website van max. 5 pagina’s zonder maatwerk functies betaal je €o,- Helemaal geen hoge investerings kosten vooraf! Daarna maandelijks slechts 74,95 Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 1495,- en 6000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel. We krijgen graag meer te weten over jouw wensen. Stuur vandaag nog een bericht.

Hoe lang duurt het voordat een website klaar is?
Gemiddeld duurt het ongeveer 3 tot 6 weken om een website af te ronden, maar dit hangt volledig van de grootte van het project af. Daarnaast heb jij als klant hier ook veel invloed op. Hoe snel je content aanlevert en hoe snel je feedback geeft heeft allemaal impact op de snelheid van het webdesign proces.
Waarom kiezen voor Jak Design?

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Hoeveel impact heb ik in het webdesign proces?
Heel veel! Wij hechten heel veel waarde aan jouw feedback en dit is ook cruciaal in het proces. Aan het begin zullen wij veel vragen stellen om erachter te komen wat jouw behoeften, voorkeuren en wensen zijn. Wij werken met jou samen om de juiste look and feel te ontwikkelen. Onthoud goed dat dit jouw website is en dat we jouw hulp nodig hebben voor een fantastisch resultaat.
Onderhouden jullie ook websites?
Zeker! Na de oplevering laten wij je niet aan het lot over. Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement bij ons af te nemen. Hierin monitoren wij constant jouw website, zodat deze altijd up-and-running is. Slecht onderhoud kan ervoor zorgen dat een website sneller vatbaar is voor hackers.
Wie schrijft de content voor de website?
Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen
Verzorgen jullie ook de hosting?
Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je dus alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij graag voor je.
Zitten jullie in Heerenveen?

Nee, Jak Design is gevestigd in Groningen en bevind zich in het kantorenpand Peizerweg 97. Dat wij zelf in Groningen zitten betekent niet dat wij alleen maar klanten helpen in het noorden. Wij helpen ondernemers door heel Nederland online ondernemen.

Op zoek naar dé geschikte webdesign partner in Heerenveen?

Plan dan een gratis adviesgesprek!

Onze klanten geven ons een 4.9 / 5

(op basis van 50+ reviews)
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design