Case

Een professionele en overtuigende uitstraling

Skills

Webdesign

Klant

Techzeker

Over Techzeker

Bij Techzeker, staan ze bekend om hun persoonlijke aanpak. Techzeker hun doel is jou te voorzien van precies wat je nodig hebt om snel en effectief te verduurzamen, zonder onnodige extra’s. Ze bieden op maat gemaakte pakketten die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie en budget.

Bij Techzeker streven ze naar eerlijk en transparant advies, zodat je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken. Techzeker hun zekerheid gaat verder, en daarom zijn ze aantoonbaar InstallQ gecertificeerd.

Met trots kunnen ze zeggen dat ze al meer dan 20.000 zonnepanelen hebben geïnstalleerd. Elke stap naar verduurzaming zetten we samen. Ontdek hoe Techzeker met onze expertise en toewijding jouw duurzaamheidsdoelen kunnen realiseren.

Het doel

Het doel was gelijk de eerste website van Techzeker professioneel uit te pakken en direct te richten op uitstraling, autoriteit en overtuiging. Naast een overtuigende uitstraling zijn er een aantal technische toepassingen die Techzeker uniek maakt.

Het doel was dus een automatische inschatting beschikbaar te maken op de website gebaseerd op postcode en verbruik. Ook is er veel gebruik gemaakt van reviews en de samenwerkingen van het bedrijf te laten zien. We hebben ook zo het design ingedeeld dat het voor iedereen duidelijk en aantrekkelijk is. En hierdoor direct toekomstbestendig.

Het resultaat

Techzeker’s eerste website straalt professionaliteit uit en legt sterk de nadruk op uitstraling, autoriteit en overtuiging. De website is dus ook echt een visitekaartje!

Het is voor bezoekers duidelijk en aantrekkelijk om de website te verkennen, met beschikbare reviews die de kwaliteit van het bedrijf laten zien en vermeldingen van succesvolle samenwerkingen.
Wij hebben een super mooie website dankzij Jakdesign! 🚀
Dunya
Techzeker
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap