Laten we kennismaken

De volgende stap naar online succes!

Afspraak maken

Binnen 24 uur contact

Gratis & vrijblijvend

Advies op maat

Transparant & duidelijk

Gratis advies. Geen verkooppraatjes!

Je ziet het vaak genoeg voorbij komen. Een “gratis strategiegesprek”. Meestal met het doel om wat te verkopen. Heel eerlijk? Dat willen wij natuurlijk ook. Maar dan wel net even anders.

Het doel is in de eerste plaats altijd dat jij als ondernemer wat hebt aan ons gesprek. We duiken dieper in op jouw situatie en met vernieuwende inzichten helpen we je graag een eindje op weg. Mochten we denken dat je veel baat zou hebben bij één van onze diensten, dan geven we dit natuurlijk wel aan. Maar dat is ook logisch toch? Wij kunnen je namelijk helpen met bijna al onze diensten in jouw weg naar online succes.

Zeg je na ons gesprek dat je eerst zelf verder wil kijken of geen interesse hebt bij onze diensten? Geen probleem, even goede vrienden. We zijn er trots op dat klanten uit zichzelf voor ons kiezen op basis van kennis en resultaat. En dat er geen halve beloften worden gedaan via “salestechnieken”.

Wil jij waardevol en persoonlijk advies en wil je sowieso een stap verder met jouw online strategie? Klik dan op de knop hieronder om een gesprek in te plannen!

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan Bloem

Alux lichtstraten

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

Frank Bolwijn

ShirtPrintShop

Door Kevin en Jelmer zowel een logo als website laten ontwerpen. Dit ging allemaal zeer snel en met het resultaat ben ik erg tevreden! Communicatie verliep makkelijk, bij vragen snel en duidelijk een antwoord. Al met al zeer blij dat ik gekozen heb voor Jak Design!

Suzanne Graansma

GrIP Organizing

Wij helpen je graag!

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design