Case

De juiste online uitstraling voor Snel en Wel

Skills

Webdesign

Klant

Snel en Wel

Over Snel en Wel

Ga je verhuizen in de regio Groningen? Kies dan voor Snel en Wel. Zij doen veelal kleine tot middelgrote verhuizingen, maar ook grote verhuizingen behoren tot het specialisme. Afhankelijk van de wens regelen zij de complete verhuizing of brengen ze slechts alles van uw oude huis naar het nieuwe huis.

De verhuizers voeren de klus uit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en tegen een vriendelijk tarief. Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Het doel

Snel en Wel verhuizingen is een specialistisch maar ook veelzijdig bedrijf. Er stond voorheen een website maar deze paste niet meer bij de uitstraling, leverde niet genoeg op en bediende niet de juiste doelgroep.
Aan ons de taak om deze website een redesign te geven. In de eerste plaats moest de website flinke stappen maken op het gebied van conversie optimalisatie. Dit doen we door grondig vooronderzoek te doen in de vorm van een content sessie. We zijn onder andere dieper ingegaan op de beoogde doelgroep, de concurrentie en overige conversiegerichte toevoegingen.

Ten tweede is de uitstraling natuurlijk ook belangrijk. We hebben bepaald wat Snel en Wel wil uitstralen en deze onderdelen toegepast in de nieuwste versie.

Het resultaat

We hebben een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website neergezet die niet alleen past bij één doelgroep maar alle verschillende beoogde doelgroepen kan bedienen, professioneel en benaderbaar overkomt en goed converteert.

De nieuwe website is toekomstgericht en kan simpel meegroeien met de organisatie. Een nieuwe website die meer is dan een online visitekaartje. Een waardevolle extra “werknemer” voor Snel en Wel Verhuizingen.
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap