Over Jak Design

Ontmoet de

ontwerper

Hoi, ik ben Jelmer Kuipers. Met veel enthousiasme wil ik jouw onderneming verder helpen met een fantastisch design. Dit is belangrijker dan mensen denken. Een goed ontwerp zorgt voor de juiste uitstraling. Daarom is jouw uitstraling mijn missie!

Ik ben vierdejaars student Communicatie & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens en naast mijn studie heb ik veel geleerd op het gebied van visualisatie en bedrijfspresentatie. Het is nu tijd om de opgedane kennis en ervaring in de praktijk te brengen. 

 

Samenwerken 

Wat ik belangrijk vind is dat jij tevreden bent over de ontwerpen die ik aanlever. Door goed met elkaar te communiceren zorgen we er samen voor dat we beide trots kunnen zijn op het resultaat. Door je continu bij de voortgang te betrekken kunnen we snel en efficient naar het eindresultaat toe werken.

Websites

Wil je een website laten maken? Dan ben je bij Jak Design aan het goede adres. Ik maak kwalitatieve websites die goed scoren in de zoekmachine.

Huisstijl

Ik kan jouw bedrijf van een frisse huisstijl voorzien waardoor jouw onderneming een moderne en onderscheidende uitstraling heeft.

Logo's

Voor het laten ontwerpen van een logo kan je ook bij Jak Design terecht. De logo’s die ik maak zijn opvallend en zorgen voor herkenbaarheid van je onderneming.