Case

Meer dan een visitekaartje

Skills

Webdesign

Klant

L'orel

Over L'orel

Opgericht in 1998 te Groningen door energie-expert en natuurkundige Rob Jacobs, zet L’Orèl zich al tientallen jaren succesvol in voor energiebesparing en innovatie. Ze stimuleren de energietransitie voor diverse sectoren, waaronder het midden- en kleinbedrijf, agrarische corporaties, energiecoöperaties, en meer.

Met een focus op concrete verbeterprojecten en zelf ontwikkelde innovaties werken ze samen met andere partijen die centraal staan in onze aanpak. We bedenken oplossingen en begeleiden de uitvoering tot aan de realisatie. Bij innovatieve trajecten is er altijd ruimte voor evaluatie en nazorg.

Het doel

Het doel was om van de website goed te laten zien wat de Historie van L’orel is, ook moest het ook overtuigend zijn voor de klant om contact op te nemen met hun, want de website is het visitekaartje. Ook word er in gedeeld: de gewonnen prijzen, behaalde resultaten en projecten van social media om autoriteit te demonstreren bij bezoekers.

Het resultaat

De website is helder en geeft direct een duidelijk beeld van waar het bedrijf voor staat; het is het perfecte visitekaartje!

Daarnaast is het gemakkelijk voor bezoekers om contact op te nemen of een kennismakingsgesprek aan te vragen.

Bovendien biedt de website inzicht in de voltooide projecten en de prijzen die L’orel heeft gewonnen. Dit draagt niet alleen bij aan de geloofwaardigheid van het bedrijf, maar geeft ook potentiële klanten een goed beeld van de successen van L’orel.
''Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen.
Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.
Super tevreden, nu nog alle extra aandacht, aanvragen en mails door de website managen.''
Rob
L'orel
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap