Website laten maken Emmen

Jouw groeipartner in Emmen

Wij helpen jou groeien door de customer journey van het bedrijf flink onder de loep te nemen én te verbeteren! Zo bestaan klant trajecten vaak uit meer dan 50 (!) interactiepunten, en hebben zelfs de medewerkers binnen jouw organisatie te maken met hun eigen ‘reis’. Wij helpen jou al deze facetten te verbeteren en zo personeel en klant op lange termijn aan je te binden.

Hoe jij klanten en personeel op lange termijn aan je kan binden?

Het succes van jouw bedrijf is volledig afhankelijk van de medewerkers. Is jouw personeel tevreden? Dan zijn jouw klanten ook tevreden.

En daarvoor focussen wij ons op twee belangrijke aspecten:
  • 1. Klantbeleving (CX)
  • 2. Medewerkerservaring (EX)
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Zonder een goede online strategie:

Mist je website focus en richting
Worden belangrijke kansen voor leads en conversies gemist
Wordt de groeipotentie van het bedrijf beperkt

Dit past bij jouw bedrijf als…

  • Jouw klantbeleving nog niet is uitgewerkt
  • Je moeite hebt met het aantrekken en vasthouden van talent
  • Je geen sterke employer branding hebt, waardoor je kandidaten misloopt
  • Je veel tijd kwijt bent aan offertes en gesprekken met klanten buiten jouw doelgroep
In de spotlights

Wat onze klanten zeggen

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!
Rob
L’orel Consultancy
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias
Bureau Bijma
Deze mannen weten precies hoe ze een goede website moeten maken. Niet alleen eentje die goed oogt, maar ook gewoon goed werkt. Ik ben erg tevreden!
Nanda
Nanda's copywriting
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Toegankelijk, laagdrempelig, realistisch en professioneel. Aanrader om mee te werken.
Kelly
Yumy
Een prettige partij om mee samen te werken! Jak Design heeft twee websites voor mij gebouwd. Naast dat ik heel enthousiast ben over de vormgeving, werkt alles goed en denken ze ook met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en staan ze ook na het opleveren van de website voor je klaar als je er zelf even niet uit komt.
Tessa
Twentyfourflow
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Johan
Alux lichtstraten
Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.
Joël
Flexbeweging
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Wat jij kan verwachten na de samenwerking:

1. Jij bent een betere werkgever

Jij wordt een werkgever waar toptalent voor wíl werken. En dit toptalent zorgt weer voor tevreden klanten. Ofwel: het cirkeltje rond!

2. Veel meer rust

Wij brengen structuur aan binnen jouw bedrijf. Zo kan jij je focussen op zaken waar je écht goed in bent.

3. Jij bent een autoriteit in jouw markt

Doordat jij diepgaande kennis hebt over jouw klanten en hun behoeften word jij een autoriteit binnen jouw markt.

4. Meer conversies en dus meer omzet

Door te begrijpen wat je klanten echt willen en daarop in te spelen, kun je gerichte marketing- en verkoopstrategieën ontwikkelen.

5. Lange termijn klanten

Tevreden klanten blijven langer bij je, zijn bereid om meer te besteden en kunnen zelfs ambassadeurs van je merk worden.

6. Nieuwe klanten door positieve aanbevelingen

Wanneer klanten een buitengewone ervaring hebben met jouw bedrijf, zullen ze dit vaak delen met anderen in hun netwerk. En zo kom jij weer aan nieuwe klanten!

Een conversiegerichte website voor Enpron

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.
Diensten
Strategie
Webdesign
Groeipartner

Jouw klantgerichtheid maakt je uniek

Een succesvol bedrijf onderscheidt zich op één vlak: hun klantgerichtheid. Door voor jouw klanten bepaalde obstakels weg te nemen en te zorgen voor snellere interactie(s), wordt de digitale ervaring van jouw klant ijzersterk.

Ieder contactpunt met de klant biedt jou namelijk een kans om een blijvende indruk achter te laten. Dit kan van alles zijn: van een websitebezoek tot een simpel mailtje. Precies daarom zorgen wij ervoor dat ieder mogelijk contactmoment wordt omgezet in een memorabele ervaring.
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap