Webdesign Amsterdam

Meer succes met een winstgevende website!

Slim webdesign in Amsterdam voor intelligente ondernemers
  • Unieke websites
  • Echte webdesign specialisten

Webdesign Amsterdam

Ben je op zoek naar een webdesignbureau in Amsterdam? Het vinden van een deskundige webdesigner in Amsterdam kan een uitdaging zijn. Gelukkig heb je ons gevonden: Jak Design. Bij ons bureau ontvang je meer dan alleen een esthetisch ontwerp. Wij creëren websites met een strategische missie. Niet slechts een digitaal visitekaartje, maar een krachtige tool om klanten aan te trekken. Een website die bezoekers transformeert in loyale klanten. Is dat ook wat jij wil? Neem dan nu contact op en kies voor kwalitatief webdesign in Amsterdam.

Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Groningen, wij zijn ook werkzaam in Amsterdam.
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Zonder een goede online strategie:

Lijkt je website zijn doel te missen
Mis je essentiële mogelijkheden voor het genereren van leads en conversies
Wordt de groeicapaciteit van je onderneming beperkt

Meer succes met goed webdesign!

Als je op zoek bent naar webdesign in Amsterdam, dan heb je een professioneel webdesignbureau nodig. Een partner die meer doet dan alleen een website bouwen; één die echt met je samenwerkt. Een team dat jouw ambities vertaalt naar een rendabele website. Wat je zakelijke doelen ook zijn, wij streven altijd naar de optimale oplossing. We bieden niet alleen hoogwaardig webdesign in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland.
In de spotlights

Wat onze klanten zeggen

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!
Rob
L’orel Consultancy
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias
Bureau Bijma
Deze mannen weten precies hoe ze een goede website moeten maken. Niet alleen eentje die goed oogt, maar ook gewoon goed werkt. Ik ben erg tevreden!
Nanda
Nanda's copywriting
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Toegankelijk, laagdrempelig, realistisch en professioneel. Aanrader om mee te werken.
Kelly
Yumy
Een prettige partij om mee samen te werken! Jak Design heeft twee websites voor mij gebouwd. Naast dat ik heel enthousiast ben over de vormgeving, werkt alles goed en denken ze ook met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en staan ze ook na het opleveren van de website voor je klaar als je er zelf even niet uit komt.
Tessa
Twentyfourflow
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Johan
Alux lichtstraten
Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.
Joël
Flexbeweging
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Dit is waarom onze websites zo goed zijn!

Conversiegericht design

Onze websites zijn speciaal ontworpen om bezoekers te converteren en dus niet alleen om mooi te zijn. Elk ontwerp is doelgericht en goed doordacht.

Webpsychologie

We begrijpen hoe we de bezoekers online kunnen verleiden. We begeleiden hen om de juiste stappen te zetten en actie te ondernemen.

Mobielvriendelijk

Al onze websites zijn responsief en aangepast voor een optimale ervaring op alle schermformaten.

SEO-geoptimaliseerd

Goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google is cruciaal; daarom is onze websitebouw geoptimaliseerd voor gemakkelijke indexering.

Supersnelle laadtijden

In het digitale tijdperk is de snelheid van een website een ‘make or break’ thema; een tragere website leidt snel tot verlies van bezoekers. Onze websites laden daarom razendsnel.

100% tevredenheidsgarantie

We streven naar jouw volledige tevredenheid en gaan dan ook door tot je helemaal tevreden bent. We luisteren aandachtig naar je wensen, maar leggen soms ook onze eigen inzichten op tafel. Samen bereiken we het beste resultaat!

Recent opgeleverde webdesignprojecten

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.
Diensten
Strategie
Webdesign
Groeipartner

Wat kost een nieuwe website in Amsterdam?

We begrijpen je vraag over de kosten. Een vast bedrag noemen is alleen erg lastig, omdat alles afhankelijk is van jouw specifieke wensen.

Voor €3497,- excl. btw leveren we een volledig op maat gemaakte website aan, met vijf hoofdpagina's, zonder het gebruik van templates. Dit is een premium service, gericht op het bereiken van nieuwe hoogten in jouw branche.

Bij deze prijs is ook een strategische aanpak inbegrepen, gericht op het behalen van jouw doelen, door een geïntegreerde benadering te hanteren.

Interesse in webdesign in Amsterdam? Neem snel contact met ons op!

Winstgevend webdesign in Amsterdam

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Winstgevend webdesign in Amsterdam

Wil je meer nieuwe klanten werven? Laat Jak Design dan je nieuwe website bouwen! Als dé #1 voor webdesign in Amsterdam, streven we naar succesvolle en onderscheidende websites. We zijn creatief en soms een beetje eigenwijs, omdat we geloven in maatwerkoplossingen die precies passen bij jouw bedrijf in Amsterdam. Onze passie voor design gebruiken we om kansen voor jou te identificeren, met als doel een langdurige samenwerking te smeden. Laten we samen aan succes bouwen!

WordPress webdesign Amsterdam

Wil je een website laten maken die je zelf kunt beheren? Dan is een WordPress website de perfecte keuze. Wij gebruiken WordPress voor al onze websites, vanwege de gebruiksvriendelijkheid voor zowel onszelf als onze klanten. We zorgen ervoor dat je na de oplevering eenvoudig zelf content kunt aanpassen. Handig, toch?

Wil jij ook een WordPress webdesign in Amsterdam laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen. We werken niet met vaste prijzen, maar berekenen hoeveel tijd we nodig hebben voor een website die perfect aansluit bij jouw behoeften. De prijs voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina's, varieert tussen de €3497,- en €10.000,-. Tijdens onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen, wensen en producten. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Als professioneel webdesignbureau in Groningen kan dit niet ontbreken. Wij voeren deze taak echter niet in-house uit en daar is een reden voor. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en doen dit met veel passie. We blijven kleinschalig, omdat we persoonlijke aandacht voor onze klanten belangrijk vinden en nooit meer dan vijf projecten tegelijk aannemen. Niemand kan overal een ‘specialist’ in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die, net als wij, één specialisme hebben. We brengen je in contact met de juiste experts en zorgen zo voor optimaal online succes.

Wij nemen graag alles voor je uit handen, inclusief hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je alleen de content aan te leveren. De rest regelen wij. Zo kun jij je zonder zorgen richten op waar jij goed in bent: jouw bedrijf runnen.

Je wilt natuurlijk een website die er fantastisch uitziet. Je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Maar ons echte doel is om nieuwe klanten te overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. We denken met je mee en zijn soms een beetje eigenwijs als dat nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten grondig te begrijpen, kunnen we echt maatwerk leveren. Onze passie voor innovatie helpt ons om kansen voor jou te spotten. We streven naar een langdurige samenwerking en denken altijd met je mee.

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website, want jij bent de expert van jouw bedrijf. Lukt het niet om zelf content aan te leveren? Geen probleem! Wij hebben een ervaren copywriter in ons netwerk die je kan helpen met het schrijven van originele content. Heb je nog geen foto’s of video’s? Ook daarmee kunnen wij je ondersteunen!

Wij hechten veel waarde aan transparante communicatie. Daarom zul je bij ons nooit een prijs of factuur tegenkomen die niet vooraf is besproken.

Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap