Website laten maken Leek

Wil jij een website laten maken in leek? Jak Design helpt je graag met het bouwen van een nieuwe website. Een goede website straalt betrouwbaarheid uit en dat is wat je wilt als onderneming. Met het WordPress CMS maken wij websites die aansluiten bij je bedrijf. Een website laten maken in Leek kan je zeker aan ons overlaten.

Webdesign in Leek

Als je op zoek bent naar een specialist op het gebied van webdesign dan ben je bij Jak Design aan het goede adres. Met de ervaring die wij hebben met WordPress kan Jak Design jouw website snel online krijgen. Want wij begrijpen ook dat jij als ondernemer je tijd goed kan gebruiken. Verder nemen wij graag alle zorgen uit handen! Het hosten van de website en de daarbij behorende onderhoud wordt geregeld door ons. Hierdoor kan jij de focus leggen op je bedrijf in Leek.
website laten maken door kevin en jelmer

In Leek houden we van kwaliteit

Wanneer je hebt besloten om een website te laten maken, dan wil je ook dat dit goed gebeurt. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd tevreden is, daarom gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Jouw website is pas af als jij blij bent met het resultaat!

Wij maken niet alleen mooie websites, maar zorgen er ook voor dat deze gevonden wordt. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij je helpen om nog meer bezoekers naar jouw website te trekken. Is jouw bedrijf in Leek klaar om gevonden te worden?

 

  • Responsive: geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
  • Creatief ontwerp met oog voor detail
  • Zoekmachine vriendelijk

WordPress CMS

Wij maken gebruik van het WordPress CMS. WordPress is een programma waarmee websites gemaakt kunnen worden. Het is niet toevallig dat wij gebruik maken van WordPress CMS. Het is namelijk het meest gebruikte programma van de wereld. Met onze ervaring in WordPress en alle opties waarover het programma beschikt, kunnen wij jouw website laten stralen.
website mockup jak design leek

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

webdesign >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

webdesigners jelmer en kevin

1 + 4 =

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Download ons prijzen overzicht

Download ons prijzen overzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Inschrijving geslaagd

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design