Website laten maken Leek

Wil jij een website laten maken in leek? Jak Design helpt je graag met het bouwen van een nieuwe website. Een goede website straalt betrouwbaarheid uit en dat is wat je wilt als onderneming. Met het WordPress CMS maken wij websites die aansluiten bij je bedrijf. Een website laten maken in Leek kan je zeker aan ons overlaten.

!

Volledig vrijblijvend

Webdesign in Leek

Als je op zoek bent naar een specialist op het gebied van webdesign dan ben je bij Jak Design aan het goede adres. Met de ervaring die wij hebben met WordPress kan Jak Design jouw website snel online krijgen. Want wij begrijpen ook dat jij als ondernemer je tijd goed kan gebruiken. Verder nemen wij graag alle zorgen uit handen! Het hosten van de website en de daarbij behorende onderhoud wordt geregeld door ons. Hierdoor kan jij de focus leggen op je bedrijf in Leek.
website laten maken door kevin en jelmer
seo optimalisatie jak design

In Leek houden we van kwaliteit

Wanneer je hebt besloten om een website te laten maken, dan wil je ook dat dit goed gebeurt. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd tevreden is, daarom gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Jouw website is pas af als jij blij bent met het resultaat!

Wij maken niet alleen mooie websites, maar zorgen er ook voor dat deze gevonden wordt. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij je helpen om nog meer bezoekers naar jouw website te trekken. Is jouw bedrijf in Leek klaar om gevonden te worden?

 

  • Responsive: geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
  • Creatief ontwerp met oog voor detail
  • Zoekmachine vriendelijk

Waar wacht je nog op?

Voorkom dat jij nieuwe klanten mist. Stuur vandaag nog een bericht en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Zo heb jij in no-time een nieuwe website.

Daarom laat je een professionele website maken bij Jak Design.

!

Volledig vrijblijvend

website bouwen door webdesigner jelmer
webdesigners jelmer en kevin

WordPress CMS

Wij maken gebruik van het WordPress CMS. WordPress is een programma waarmee websites gemaakt kunnen worden. Het is niet toevallig dat wij gebruik maken van WordPress CMS. Het is namelijk het meest gebruikte programma van de wereld. Met onze ervaring in WordPress en alle opties waarover het programma beschikt, kunnen wij jouw website laten stralen.
N

Maatwerk

N

Transparantie

N

Professioneel

N

Snelle oplevering

Tevreden klanten

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!

– Edwin de Boer

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

– Jolanda van der Kaap

Webdesign cases

Bekijk hieronder naar websites waar wij trots op zijn.

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

webdesign >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Weet je zeker dat je gaat? Want wij bouwen resultaat gerichte websites
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen
  • Specialist in conversie en gebruiksvriendelijkheid
Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design