Website laten maken Roden

Waarschijnlijk heb je ingetypt “Website laten maken Roden” Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke website die de aandacht vangt van jouw doelgroep? Een doeltreffende website die doet wat ze moet doen: het genereren van meer leads, klanten of medewerkers? Wil je de website voor jouw bedrijf uit Roden laten maken door een betrouwbaar en nuchter bedrijf? Stop dan nu je zoektocht!

Meer dan alleen een mooie website

Een website is het visitekaartje van je bedrijf uit Roden en de eerste indruk die een (potentiële) klant heeft met jouw bedrijf. Daarom is een website met een modern design en optimale functionaliteit essentieel om de klant te overtuigen.

Bij Jak Design laat je een website maken in de buurt. Wij zijn gevestigd in leek en kijken er naar uit om jou te helpen bij de volgende stap naar succes. .

website laten maken door kevin en jelmer

Website laten maken met Jak Design

Nadat wij jouw website onder handen hebben genomen, is je website klaar voor het web. Hiermee bedoelen wij dat je website:

    • Vindbaar is op het web (geoptimaliseerd voor zoekmachines)
    • Voorzien van een professioneel en strak design
    • Voorzien van teksten en afbeeldingen (die je later zelf kan aanpassen)
    • Is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Onze websitebouwer gaat aan de slag om te zorgen dat je website een professionele en overtuigende uitstraling krijgt. Wat is het doel van een website laten maken voor jouw bedrijf uit Roden? Welke doelgroep wil je bereiken? Waar wil jij als onderneming naartoe groeien?

Met de antwoorden op deze vragen kan jij bij Jak Design terecht. Een overtuigende website laten maken voor jouw bedrijf uit Roden doe je bij Jak Design.

WordPress website in Roden

WordPress is natuurlijk niet het enige CMS dat er is, er zijn ook andere platformen. Wij geven zelf echter de voorkeur aan het WordPress CMS en we zijn niet de enigen! Maar liefst 30% van de top 10 miljoen websites zijn WordPress websites en dat percentage wordt alleen maar groter. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want het WordPress CMS biedt veel voordelen ten opzichte van andere content management systemen. Zo laat je bij Jak Design met WordPress de perfecte website maken voor jouw bedrijf uit Roden.

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren.

website mockup jak design leek

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

webdesign >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

webdesigners jelmer en kevin

11 + 10 =

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Download ons prijzen overzicht

Download ons prijzen overzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Inschrijving geslaagd

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design