Website laten maken Roden

Waarschijnlijk heb je ingetypt “Website laten maken Roden” Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke website die de aandacht vangt van jouw doelgroep? Een doeltreffende website die doet wat ze moet doen: het genereren van meer leads, klanten of medewerkers? Wil je de website voor jouw bedrijf uit Roden laten maken door een betrouwbaar en nuchter bedrijf? Stop dan nu je zoektocht!

!

Volledig vrijblijvend

Meer dan alleen een mooie website

Een website is het visitekaartje van je bedrijf uit Roden en de eerste indruk die een (potentiële) klant heeft met jouw bedrijf. Daarom is een website met een modern design en optimale functionaliteit essentieel om de klant te overtuigen.

Bij Jak Design laat je een website maken in de buurt. Wij zijn gevestigd in leek en kijken er naar uit om jou te helpen bij de volgende stap naar succes. .

website laten maken door kevin en jelmer
seo optimalisatie jak design

Website laten maken met Jak Design

Nadat wij jouw website onder handen hebben genomen, is je website klaar voor het web. Hiermee bedoelen wij dat je website:

    • Vindbaar is op het web 
    • Voorzien van een professioneel en strak design
    • Voorzien van teksten en afbeeldingen 
    • Is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Onze websitebouwer gaat aan de slag om te zorgen dat je website een professionele en overtuigende uitstraling krijgt. Wat is het doel van een website laten maken voor jouw bedrijf uit Roden? Welke doelgroep wil je bereiken? Waar wil jij als onderneming naartoe groeien?

Met de antwoorden op deze vragen kan jij bij Jak Design terecht. Een overtuigende website laten maken voor jouw bedrijf uit Roden doe je bij Jak Design.

Waar wacht je nog op?

Voorkom dat jij nieuwe klanten mist. Stuur vandaag nog een bericht en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Zo heb jij in no-time een nieuwe website.

Daarom laat je een professionele website maken bij Jak Design.

!

Volledig vrijblijvend

website bouwen door webdesigner jelmer
webdesigners jelmer en kevin

WordPress website in Roden

WordPress is natuurlijk niet het enige CMS dat er is, er zijn ook andere platformen. Wij geven zelf echter de voorkeur aan het WordPress CMS en we zijn niet de enigen! Maar liefst 30% van de top 10 miljoen websites zijn WordPress websites en dat percentage wordt alleen maar groter. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want het WordPress CMS biedt veel voordelen ten opzichte van andere content management systemen. Zo laat je bij Jak Design met WordPress de perfecte website maken voor jouw bedrijf uit Roden.

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren.

N

Maatwerk

N

Transparantie

N

Professioneel

N

Snelle oplevering

Tevreden klanten

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!

– Edwin de Boer

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

– Jolanda van der Kaap

Webdesign cases

Bekijk hieronder naar websites waar wij trots op zijn.

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

webdesign >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Weet je zeker dat je gaat? Want wij bouwen resultaat gerichte websites
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen
  • Specialist in conversie en gebruiksvriendelijkheid
Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design