Website laten maken Drachten

Een website laten maken in Drachten doe je bij Jak Design. Wij helpen je graag met het maken van een nieuwe website. Jouw website is het visitekaartje van je bedrijf, daarom zorgen wij voor een strak en winstgevend ontwerp. Wil jij online succes? Een website laten maken is de eerste stap!

Website laten maken voor jouw bedrijf uit Drachten

Bij Jak Design laat je een website maken voor jouw bedrijf uit Drachten die ontworpen is met professioneel oog voor detail. Wij maken onze websites met WordPress CMS. Met onze ervaring in WordPress kan Jak Design jouw website mooi vormgeven en snel online krijgen. Ons doel is om jouw bedrijf uit Drachten zoveel mogelijk de zorgen uit handen te nemen van het laten maken van een website. Daarom regelen wij de hosting en de onderhoud die een website vereist.
website overleg kevin en jelmer

Kwaliteit website in Drachten

Wanneer je hebt besloten om een website te laten maken in Drachten, dan wil je ook dat dit goed gebeurt. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd tevreden is, daarom gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Jouw website is pas af als jij blij bent met het resultaat!

Wij maken niet alleen mooie websites, maar zorgen er ook voor dat deze gevonden wordt. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij je helpen om nog meer bezoekers naar jouw website te trekken. Is jouw bedrijf in Drachten klaar om gevonden te worden? 

 

  • Responsive: geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
  • Creatief ontwerp met oog voor detail
  • Zoekmachine vriendelijk

WordPress CMS

Wij maken gebruik van het WordPress CMS. WordPress is een programma waarmee websites gemaakt kunnen worden. Het is niet toevallig dat wij gebruik maken van WordPress CMS. Het is namelijk het meest gebruikte programma van de wereld. Met onze ervaring in WordPress en alle opties waarover het programma beschikt, kunnen wij jouw website in Drachten laten stralen.

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

webdesign >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

webdesigners jelmer en kevin

4 + 9 =

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Download ons prijzen overzicht

Download ons prijzen overzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Inschrijving geslaagd

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design