fbpx

Website laten maken Drachten

Wil jij online succes? 

Een website laten maken in Drachten doe je bij Jak Design. Wij helpen je graag met het maken van een nieuwe website. Een website is meer dan een visitekaartje van je bedrijf, daarom zorgen wij voor een strak en winstgevend ontwerp.

Specialisten

Passie voor webdesign

Conversie

Meer nieuwe klanten

Partner

Goede samenwerking

Geen verkopers

Transparant

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit drachten.

Bij Jak Design laat je een website maken voor jouw bedrijf uit Drachten die ontworpen is met oog voor detail. Wij maken onze websites met wordpress CMS. Met onze ervaring in wordpress kan Jak Design jouw website mooi vormgeven en snel online krijgen. Ons doel is om jouw bedrijf uit Drachten zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Geen visitekaartje, maar een marketing machine

Een website die daadwerkelijk resultaat oplevert

Een website die beter is dan de concurrentie

Wij helpen jou succesvol online ondernemen

Minder stress en in vrijheid ondernemen

Wij houden van kwaliteit

Wanneer je hebt besloten om een website te laten maken in Drachten, dan wil je ook dat dit goed gebeurt. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd tevreden is, daarom gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Jouw website is pas af als jij blij bent met het resultaat!

Wij maken niet alleen mooie websites, maar zorgen er ook voor dat deze gevonden wordt. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij je helpen om nog meer bezoekers naar jouw website te trekken. Is jouw bedrijf in Drachten klaar om gevonden te worden?

Responsive: geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
Creatief ontwerp met oog voor detail
Zoekmachine vriendelijk
Na jaren van maar wat aanmodderen hebben we eindelijk de website van onze club een enorme face-lift kunnen. De opzet en vormgeving die de heren van Jak Design bedacht hadden viel direct al goed in de smaak. Daarna zijn in samenspraak en een prettige samenwerking onze wensen betreffende de content op uitstekende wijze er in verwerkt. Na online publicatie van onze nieuwe website louter nog positieve reacties gehad.

Gerke Hoogeveen

Leekster Eagles

Door Kevin en Jelmer zowel een logo als website laten ontwerpen in Leek. Dit ging allemaal zeer snel en met het resultaat ben ik erg tevreden! Communicatie verliep makkelijk, bij vragen snel en duidelijk een antwoord. Al met al zeer blij dat ik gekozen heb voor Jak Design!

Suzanne Graansma

GrIP Organizing

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

Frank Bolwijn

De ShirtPrintShop

Zo maken wij van jouw website een succes!

Conversie-gericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan Bloem

Alux lichtstraten

laptop website laten maken

Nieuwe website laten maken Drachten

Een mooie website die zorgt voor nieuwe klanten

Experts op het gebied van conversie

Een partner die altijd voor je klaar staat

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan nu een gratis adviesgesprek!

WordPress CMS

Wij maken gebruik van het WordPress CMS. WordPress is een programma waarmee websites gemaakt kunnen worden. Het is geen toeval dat wij gebruik maken van het WordPress CMS. Dit is namelijk het meest gebruikte programma van de wereld. Met onze ervaring in WordPress en alle opties waarover het programma beschikt, kunnen wij jouw website laten stralen.
Website cursus

Twijfel je nog? Deze tevreden klanten gingen je voor

Veelgestelde vragen

Zijn jullie gevestigd in Drachten?

Wij zitten zelf in Groningen, maar bouwen ook veel websites voor bedrijven in Friesland. 

Wat kost een website laten maken?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We bereken een prijs op basis van de tijd die wij denken nodig te hebben om jouw perfecte website te realiseren gemiddeld varieert de prijs tussen de 1495,- en 6000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

waarom kiezen voor Jak Design?
Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.
Moet ik zelf teksten schrijven?
Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen
Onderhouden jullie ook websites?
Zeker! Na de oplevering laten wij je niet aan het lot over. Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement bij ons af te nemen. Hierin monitoren wij constant jouw website, zodat deze altijd up-and-running is. Slecht onderhoud kan ervoor zorgen dat een website sneller vatbaar is voor hackers
Verzorgen jullie ook online marketing?
Als professioneel internetbureau in Groningen kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we ook met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig voor een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht voor onze klanten en hebben nooit meer dan 3 projecten tegelijk lopen. Je kan dus niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Wil jij een website laten maken in Drachten?

Plan dan een gratis adviesgesprek!

Onze klanten geven ons een 4.9 / 5

(op basis van 50+ reviews)
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design