Webdesign Joure

Wij bouwen winstgevende websites!

Jak Design is een jong en creatief webdesign bureau. Wij ontwerpen en bouwen met ambitie en noord-nederlandse nuchterheid. Met een sterke focus op design en conversie helpen wij bedrijven in Joure met het maken van de volgende stap.

Samen bereiken we grote hoogtes 🚀

Wij denken met je mee

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten.

Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van jouw bedrijf in Joure te doorgronden kunnen we onze webdesign oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Geen visitekaartje, maar een marketing machine.

Een website die daadwerkelijk resultaat oplevert.

Een website die beter is dan de concurrentie.

Wij helpen jou succesvol online ondernemen.
Minder stress en in vrijheid ondernemen.
“De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.”

Thomas

Snel en Wel

Webdesign Joure

De #1 webdesigner van het Noorden

Je bent nu waarschijnlijk meerdere webdesign bureau’s in Joure en omstreken aan het vergelijken. Het is tegenwoordig lastig om een webdesigner te vinden. Er zijn zoveel bedrijven die websites kunnen maken. Maar hoe kies je nou de juiste?

Wij zijn jonge professionals die opgegroeid zijn in een online wereld. Voor ons kent het internet geen geheimen. Daarnaast staan wij voor noord-nederlandse nuchterheid. Geen verkooppraatjes, maar daden. Het enige doel wat wij hebben is om meer nieuwe klanten te genereren voor jouw bedrijf.

Responsive: geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
Creatief ontwerp met oog voor detail.
Zoekmachine vriendelijk.
Jak Design heeft voor mij een prachtige website opgeleverd. Daarbij is het contact persoonlijk verlopen in meerdere videocalls. Ook zijn ze heel goed en snel bereikbaar via whatsapp. Ze kunnen niet alleen goed ontwerpen, maar hebben ook veel verstand van hoe je je site kan optimaliseren voor conversie. Deze jongens rusten niet totdat je tevreden bent.

Patrick

Orde Training

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!

Rob

L’orel Consultancy

Toppers om mee samen te werken. Reageren heel snel en losse problemen met de website snel op. Daarnaast is de website stuk sneller, beter ingericht en hebben we hierdoor zichtbaar hogere conversie. Belieff is erg blij met deze samenwerking en raden deze heren meer dan aan.

Rick

Belieff

Zo maken wij van jouw webdesign in Joure een succes!

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan

Alux Lichtstraten

Nieuwe website laten maken Joure

Een mooie website die zorgt voor nieuwe klanten.
Experts op het gebied van conversie.

Een partner die altijd voor je klaar staat.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan nu een gratis adviesgesprek!

Portfolio

Twijfel je nog? Deze tevreden klanten gingen je voor

We hebben al

websites gelanceerd 🚀

}

We missen alleen die van jou nog

Samen bereiken we grote hoogtes 

WordPress webdesign Joure

Je bent “WordPress” vast al een paar keer tegengekomen in je zoektocht naar de geschikte webdesigner in Joure. Dit is niet zonder reden! WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. WordPress kent de volgende voordelen:
Een snelle technische ontwikkeling doordat communities actief professionele kennis delen.
Wordpress CMS heeft een lage leercurve. Als eigenaar kun je gemakkelijk zelf aanpassingen doen op jouw website.
Er zijn veel mogelijkheden om systemen en plugins te koppelen. En omdat meer dan een kwart van de websites op internet al op WordPress draait, worden dat er steeds meer.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een website?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We werken niet met vaste prijzen maar berekenen hoeveel tijd we kwijt zijn voor een website die perfect aansluit bij jouw wensen. Voor een maatwerk website met specifieke functionaliteiten of meerdere unieke pagina’s varieert de prijs tussen de 2975, en 10.000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Hoe lang duurt het voordat een website klaar is?

Gemiddeld duurt het ongeveer 4 tot 6 weken om een website af te ronden, maar dit hangt volledig van de grootte van het project af. Daarnaast heb jij als klant hier ook veel invloed op. Hoe snel je content aanlevert en hoe snel je feedback geeft heeft allemaal impact op de snelheid van het webdesign proces.

Waarom kiezen voor Jak Design?

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

Hoeveel impact heb ik in het webdesign proces?

Heel veel! Wij hechten heel veel waarde aan jouw feedback en dit is ook cruciaal in het proces. Aan het begin zullen wij veel vragen stellen om erachter te komen wat jouw behoeften, voorkeuren en wensen zijn. Wij werken met jou samen om de juiste look and feel te ontwikkelen. Onthoud goed dat dit jouw website is en dat we jouw hulp nodig hebben voor een fantastisch resultaat.

Onderhouden jullie ook websites?

Zeker! Na de oplevering laten wij je niet aan het lot over. Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement bij ons af te nemen. Hierin monitoren wij constant jouw website, zodat deze altijd up-and-running is. Slecht onderhoud kan ervoor zorgen dat een website sneller vatbaar is voor hackers.

Wie schrijft content voor de website?

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen.

Verzorgen jullie ook de hosting?

Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je dus alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij graag voor je.

Zijn jullie gevestigd in Joure?

Wij zitten zelf in Groningen, maar bouwen ook veel websites voor bedrijven in Friesland.

Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp