Webdesign Joure

Voor webdesign in Joure mag je het vergelijken eindelijk stoppen! Jak Design is een jong en creatief webdesign bureau. Wij ontwerpen en bouwen met ambitie. Met een sterke focus op design en conversie helpen wij bedrijven met het maken van de volgende stap. Zo is je website geschikt om mee te groeien met jouw bedrijf.

!

Volledig vrijblijvend

N

Maatwerk

N

Transparantie

N

Professioneel

N

Snelle oplevering

Alle zorg uit handen? Wij denken mee!

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van jouw bedrijf in Joure te doorgronden kunnen we onze webdesign oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.

website overleg kevin en jelmer
seo optimalisatie jak design

Webdesign Joure

Je bent nu waarschijnlijk meerdere webdesign bureau’s in Joure en omstreken aan het vergelijken. Het is tegenwoordig lastig om een webdesigner te vinden. Er zijn zoveel bedrijven die websites kunnen maken. Maar hoe kies je nou de juiste? Wij zijn jonge professionals die opgegroeid zijn in een online wereld. Voor ons kent het internet geen geheimen. Daarnaast staan wij voor noord-nederlandse nuchterheid. Geen verkooppraatjes, maar daden. Het enige doel wat wij hebben is om meer nieuwe klanten te genereren voor jouw bedrijf.

!

Volledig vrijblijvend

WordPress webdesign Joure

Je bent “WordPress” vast al een paar keer tegengekomen in je zoektocht naar de geschikte webdesigner in Joure. Dit is niet zonder reden! WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. WordPress kent de volgende voordelen:

 

 • Een snelle technische ontwikkeling doordat communities actief professionele kennis delen.
 • WordPress CMS heeft een lage leercurve. Als eigenaar kun je gemakkelijk zelf aanpassingen doen op jouw website.
 • Er zijn veel mogelijkheden om systemen en plugins te koppelen. En omdat meer dan een kwart van de websites op internet al op WordPress draait, worden dat er steeds meer.
 • WordPress is open source. Jak Design staat voor transparante communicatie, dit sluit precies aan bij onze werkwijze.
!

Volledig vrijblijvend

webdesigners jelmer en kevin

Tevreden klanten

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!

– Edwin de Boer

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

– Jolanda van der Kaap

Wat is het beste webdeisgn pakket voor jou

Aan goed webdesign hangt natuurlijk een prijskaartje. Maar vergeet niet dat een website een investering is, die later juist geld moet gaan opleveren. Bij Jak Design hebben wij twee voordelige pakketten. Namelijk het kickstart pakket en het maatwerk pakket. Zo kunnen wij iedereen helpen met een fantastische website en de perfecte strategie. Zo blijf je de concurrentie 1 stap voor!

Kickstart

€499,-

Perfect voor: Startende ondernemers die goed gevonden willen worden. Heb je een online visitekaartje zonder teveel functionaliteiten nodig? Met het kickstart pakket zet je jouw bedrijf goed op de kaart!

 

 • Mobielvriendelijk
 • Binnen 2 weken online
 • 5 gevulde pagina’s
 • zelf je website aanpassen
 • Domeinnaam en hosting
 • SSL certificaat
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google analytics
 • Snelle laadtijd
 • Email

Maatwerk

Prijs op aanvraag

Perfect voor: Organisaties die een indrukwekkende website of webshop willen laten ontwikkelen. Het maatwerk pakket biedt unieke maatwerk vormgeving en diverse functionaliteiten zoals meertaligheid of een boekingssysteem etc.

 

 • Mobielvriendelijk
 • Levertijd in overleg
 • Maatwerk design
 • Webshop mogelijkheden
 • Domeinnaam en hosting
 • SSL certificaat 
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google analytics 
 • Super snelle laadtijd
 • Email

Diensten die jouw professionele website aanvullen

Wordpress onderhoud

Het is belangrijk dat een WordPress website goed onderhouden wordt. Wanneer dit niet het geval is, dan is deze sneller vatbaar voor hackers. Zorg daarom goed voor je website en laat deze onderhouden door Jak Design.

Website laten onderhouden >

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkelt de optimale online strategie voor online succes.

Hoger in Google >

Logo

Laat de uitstraling zien die je wil hebben! Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen.

Logo laten maken >

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

!

Volledig vrijblijvend

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design