Webdesign Hoogeveen

Meer succes met een winstgevende website!

Slim webdesign in Hoogeveen voor intelligente ondernemers
  • Unieke websites
  • Echte webdesign specialisten

Webdesign Hoogeveen

Ben jij op zoek naar een geschikt webdesign bureau in Hoogeveen? Een professionele webdesigner in Hoogeveen vinden kan soms best lastig zijn. Maar gelukkig ben je nu op de website van Jak Design terecht gekomen. Met ons webdesign bureau verzorgen wij veel meer dan alleen jouw design. Wij bouwen websites met een doel. Geen online visitekaartje, maar een klanten magneet. Een site die de bezoekers omzet in betalende klanten. Dat wil jij toch ook? Neem dan gelijk contact met ons op en ga voor goed webdesign in Hoogeveen.

Wij bouwen niet alleen websites in Hoogeveen, maar voor bedrijven door heel Groningen.
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Zonder een goede online strategie:

Mist je website focus en richting
Worden belangrijke kansen voor leads en conversies gemist
Wordt de groeipotentie van het bedrijf beperkt

Meer succes met goed webdesign!

Voor goed webdesign in Hoogeveen ben jij op zoek naar een professioneel webdesign bureau. Een partij die niet zomaar een website bouwt, maar een partij die met jou meedenkt. Iemand die jouw doelen omzet in een winstgevende website. Wat jouw doelen ook maar mogen zijn, wij zullen altijd op zoek gaan naar de beste oplossing. Wij helpen klanten met goed webdesign in Hoogeveen, maar ook in de rest van Nederland.
Jak Design is de partij die je zoekt voor jouw webdesign in Groningen
In de spotlights

Wat onze klanten zeggen

Met trots hebben we onze nieuwe website gepresenteerd.
Gebouwd door Jak Design uit Groningen. Deskundig, professioneel en vooral uitstekende begeleiding in het opzetten van de website. Niet alleen alle mogelijke opties benoemen, maar ook welke opties bij ons passen en vooral waarom met een geduldige uitleg.

Super tevreden!
Rob
L’orel Consultancy
Wij hebben onlangs een nieuwe website laten maken door Jak Design. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke eindresultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hun een website te laten bouwen.
Tobias
Bureau Bijma
Deze mannen weten precies hoe ze een goede website moeten maken. Niet alleen eentje die goed oogt, maar ook gewoon goed werkt. Ik ben erg tevreden!
Nanda
Nanda's copywriting
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Toegankelijk, laagdrempelig, realistisch en professioneel. Aanrader om mee te werken.
Kelly
Yumy
Een prettige partij om mee samen te werken! Jak Design heeft twee websites voor mij gebouwd. Naast dat ik heel enthousiast ben over de vormgeving, werkt alles goed en denken ze ook met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en staan ze ook na het opleveren van de website voor je klaar als je er zelf even niet uit komt.
Tessa
Twentyfourflow
Super tevreden met onze nieuwe website. De samenwerking met Kevin & Jelmer verloopt soepel en de communicatie vlot en duidelijk. Er wordt goed meegedacht en alle beslissingen worden in goed overleg genomen.

Kortom: Heel tevreden over deze samenwerking.
Demi
Enpron
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Johan
Alux lichtstraten
Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.
Joël
Flexbeweging
De mannen van Jak Design weten precies wat ze doen en doen dit goed! Van begin tot eind een soepele samenwerking met volledige ontzorging. We zijn erg blij met het resultaat en zullen in de toekomst zeker deze samenwerking voortzetten.
Thomas
Snel en Wel

Dit is waarom onze websites zo goed zijn!

Conversiegericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Een conversiegerichte website voor Enpron

Samen zijn we de uitdaging aangegaan om een converterende online aanwezigheid te creëren die uitstraalt waar Enpron voor staat.
Diensten
Strategie
Webdesign
Groeipartner

Wat kost een nieuwe website in Hoogeveen?

We weten wat je denkt. Allemaal heel leuk maar wat gaat mij dat kosten. Het hanteren van één vaste prijs is erg lastig. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Voor een bedrag van 3497,- exclusief btw, wordt een website van 5 hoofdpagina’s volledig op maat en vanaf het begin ontworpen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van templates, omdat iedereen uniek is. Dit is een high-end service die gericht is op het bereiken van het volgende niveau. ?

Naast de op maat gemaakte website, is er ook een passende strategie inbegrepen. Dit betekent dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de website, maar ook aan de manier waarop deze effectief kan worden ingezet om jouw doelen te bereiken. Zo wordt er gezorgd voor een geïntegreerde aanpak die past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Dus ben jij benieuwd wat een webdesign in Hoogeveen kost? Neem dan snel contact met ons op!

Winstgevend webdesign in Hoogeveen

Wil jij ook meer nieuwe klanten? Laat dan nu jouw nieuwe website bouwen!

Samenwerken met Jak Design: De #1 voor webdesign in Hoogeveen

Bij Jak Design streven wij naar succesvol webdesign. Wij denken mee met onze klanten, maar zijn hierbij ook best wel een beetje eigenwijs. Door de organisatie en werkzaamheden van jouw bedrijf in Hoogeveen te doorgronden, kunnen wij onze oplossingen volledig op maat maken. Onze passie voor webdesign zetten we in om kansen voor jou te spotten. Daarom gaan we samen met jou voor een langdurige samenwerking.

WordPress webdesign Hoogeveen

Wil jij een website laten maken die je later zelf kan beheren? Dan is een WordPress website de beste keuze. Voor al onze websites gebruiken wij WordPress, omdat wij en onze klanten dit erg gebruiksvriendelijk vinden. Wij richten de website zo in dat jij na de oplevering zelf gemakkelijk content kan aanpassen. Super handig toch?
Wil jij ook een WordPress webdesign in Hoogeveen laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap