Case

Een zakelijke maar persoonlijke  uistraling  bieden

Skills

Webdesign

Klant

Sinne Techniek

Over Sinne Techniek

Sinne Techniek is gepassioneerd over zonne-energie omdat ze om onze planeet geven. En ze geven minstens net zoveel om de mensen die erop wonen. Dat ziet u terug in de manier waarop zij alsinds 2012 te werk gaan. Eerlijk en transparant is de werkwijze. Blijken zonnepanelen niet rendabel? Dan geven zij dat aan.

Daarnaast zijn ze u zo goed mogelijk van dienst, zodat u net als zij volop kunt genieten van zonne-energie. En is er iets mis? Dan komen zij zo snel mogelijk langs om het probleem te verhelpen.

Het doel

Sinne Techniek wilde een professionalisatie slag uitvoeren. Hiervoor is de strategische keuze gemaakt om zakelijk en particulier te scheiden. Meerdere doelgroepen bedienen op hetzelfde platform was hierin minder efficiënt. Daarnaast was het creëren van een passende visuele identiteit voor elk segment van essentieel belang. Dit omvatte het gebruik van verschillende designelementen, kleurenschema’s en visuals om een professionele uitstraling te bieden aan de zakelijke kant en tegelijkertijd een meer persoonlijke, aantrekkelijke uitstraling voor particuliere gebruikers te garanderen.

Het resultaat

Een dynamische online aanwezigheid die verder reikt dan slechts een statische visitekaartjesfunctie. Deze website dient niet alleen om bezoekers te informeren, maar ook om hen te overtuigen en mee te nemen in het verhaal dat Sinne Techniek vertelt.

De zakelijke en professionele uitstraling van de website dient een duidelijk doel: de bezoekers niet alleen informeren, maar hen ook actief betrekken. Dit betekent dat zelfs de meest complexe diensten van Sinne Techniek op een begrijpelijke manier worden gepresenteerd, wat een van de grootste uitdagingen van het project was.
“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”
Tjerk Leijstra
Sinne Techniek
Daag jij ons uit?

Samen bereiken we grote hoogtes

Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap