Case

Laten zien dat Flexbeweging niet alleen voor plezier is, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling

Skills

Webdesign

Klant

Flexbeweging

Over Flexbeweging

Bij Flexbeweging, waar we kinderen niet alleen een plek bieden voor sport, maar vooral voor persoonlijke en sociale ontwikkeling. Specifiek richten ze op freerunnen voor kinderen en jongeren tussen 6 en 14 jaar.

Hoewel hun primaire doelgroep de kinderen zijn, begrijpen we dat de website voornamelijk gericht is op ouders. De online aanwezigheid is ontworpen om de sfeer van Flexbeweging uit te stralen en ouders te overtuigen en informeren. Ontdek hoe Flexbeweging bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van jouw kind, en voel je vrij om contact met ze op te nemen voor meer informatie.

Het doel

Het doel van de website is het goed laten zien dat Flexbeweging niet alleen is voor het plezier, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling.

De website moet overtuigend en informerend zijn zodat de ouders enthousiast worden. We gaan ook gebruik maken van reviews, veelgestelde vragen en op de website staat er veel informatie die je duidelijkheid geeft.

Het resultaat

We hebben een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website neergezet die niet alleen past bij één doelgroep maar voor alle leeftijden geschikt zijn.

Een website die dient als visitekaartje en overtuigend en informerend overkomt!
''Ik had een hele fijne ervaring met Jak Design, zij hebben de website gemaakt van mijn bedrijf Flexbeweging!

Als je op zoek bent naar een website die er goed uitziet, bij jouw huisstijl past en je helpt bij het bereiken van jouw doelen, dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.''
Joël van der Woude
Flexbeweging
Wij helpen bedrijven succes te boeken met digitale maatwerk oplossingen en het verbeteren van de customer experience en online aanwezigheid.
Contactgegevens
KvK: 81897138
BTW: NL862261594B01
© 2024 Jak Design | Strategisch webdesign Groningen | Privacy & AVG | Algemene voorwaarden | Sitemap