Website laten maken Assen

De online wereld heeft steeds meer invloed op het dagelijkse leven. Dit heeft ook invloed op jouw bedrijf in Assen. Tegenwoordig is een website een cruciaal onderdeel van elke onderneming. Wacht daarom niet langer. Laat jouw nieuwe website maken door Jak Design.

!

Volledig vrijblijvend

N

Maatwerk

N

Transparantie

N

Professioneel

N

Snelle oplevering

De eerste stap naar online succes

Goed dat je hebt besloten om een nieuwe website te laten maken voor jouw bedrijf in Assen! Je hebt de eerst stap naar online succes gemaakt.

Wij zijn Jelmer en Kevin. Als twee jonge ondernemers zijn wij opgegroeid in deze online wereld. Wij snappen daarom als geen ander wat er komt kijken bij een succesvolle website.

Jij wilt natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Jak Design maakt websites die jouw doelgroep bereikt. Zo hoef je hier zelf niet meer naar op zoek te gaan.

website overleg kevin en jelmer
seo optimalisatie jak design

Meer dan een website laten maken in Assen

Voor een website met een leuk ontwerp kun je overal terecht. Dat is tegenwoordig niet meer genoeg. Naast een strak design ontwikkelen wij een website die klaar is om gevonden te worden.

Hiermee bedoelen wij dat je website:

  • Geoptimaliseerd is voor zoekmachines
  • Voorzien is van een professioneel en strak design
  • Voorzien is van teksten en afbeeldingen (die je later zelf kan aanpassen).
  • Is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Wij hebben veel ervaring op het gebied van User Exprerience. Hiermee zorgen wij dat jouw bezoekers omgezet worden in nieuwe leads. Onze webdesigners gaan voor jou aan de slag. We ontwikkelen de perfecte strategie en zorgen dat jouw bedrijf de concurrentie één stap voor blijft.

Een website laten maken in Assen met WordPress CMS

Bij Jak Design ontwikkelen wij websites in het WordPress CMS. Dit is een Content Management Systeem waarmee jij zelf gemakkelijk aanpassingen kan doen. Ooit begon het als handig CMS om een webblog mee te maken.

Inmiddels wordt het systeem door veel (grote) bedrijven (zoals CNN, Radio 538, Ford) gebruikt om een website te beheren. En dat heeft een reden. Of zelfs meerdere redenen.

WordPress is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners. Je hoeft dus geen webdesigner of programmeur te zijn. Daarnaast is jouw website in de basis SEO vriendelijk.

Kortom, ben je op zoek naar een goed vindbare, veilige en snelle website voor jouw bedrijf in Assen? Laat deze dan maken bij Jak Design! Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan.

!

Volledig vrijblijvend

webdesigners jelmer en kevin

Tevreden klanten

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Door Kevin en Jelmer zowel een logo als website laten ontwerpen. Dit ging allemaal zeer snel en met het resultaat ben ik erg tevreden! Communicatie verliep makkelijk, bij vragen snel en duidelijk een antwoord. Al met al zeer blij dat ik gekozen heb voor Jak Design!

Suzanne Graansma

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

– Jolanda van der Kaap

De volgende stap naar online succes? Laten we samenwerken!

!

Volledig vrijblijvend

Kevin Huizinga

SEO Specialist

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design