fbpx

Website laten maken Assen

De volgende stap naar online succes.

De online wereld heeft steeds meer invloed op het dagelijkse leven. Daarom is een website een cruciaal onderdeel van elke onderneming. Voorkom dat je klanten misloopt en wacht niet langer.

Specialisten

Passie voor webdesign

Conversies

Meer nieuwe klanten

Partner

Goede samenwerking

Geen verkopers

Transparant

Waarom dan kiezen voor Jak Design?

Een website laten maken die resultaat oplevert

Wij zijn opgegroeid in de online wereld

Geef alle zorg uit handen bij een betrouwbare partij

Geen onderhoud maar focus op wat je echt leuk vind

Een website met jouw wensen gericht op conversie

website laten maken assen
website laten maken assen

Opgegroeid in de online wereld

Goed dat je hebt besloten om een nieuwe website te laten maken voor jouw bedrijf in Assen! Je hebt de eerst stap naar online succes gemaakt.

Wij zijn Jelmer en Kevin. Als twee jonge ondernemers zijn wij opgegroeid in deze online wereld. Wij snappen daarom als geen ander wat er komt kijken bij een winstgevende website.

Jij wilt natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Dit hebben we inmiddels voor tientallen bedrijven mogen doen door heel Nederland.

Ik heb vanuit The Woodpacker foto en film een website laten ontwerpen door Jak Design. En hoewel ik in het begin dit best spannend vond met waar ze mee zouden komen ben ik positief verrast! Communicatie sinds het eerste contact moment erg goed en ze luisteren goed naar je vragen en suggesties en brengen deze ook direct in de praktijk.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kan met trots mensen naar mijn website én Jak Design verwijzen 😉

Martijn Meulenbelt

The Woodpacker

Super service nemen goed de tijd voor je, plus ze geven het juiste advies.
Super adres voor het bouwen of onderhouden laten van u website .
Garage D Weemhoff review

Danny Weemhoff

Garage D Weemhoff

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

Frank Bolwijn

De ShirtPrintShop

Wees de concurrentie een stap voor!

Wordt optimaal vindbaar

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij onze website met een sterke basis voor SEO. Zo kan Google deze makkelijk indexeren.

Overtuig je bezoekers

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen. Zo zetten we jouw website verkeer om in betalende klanten

Geschikt voor alle schermen

Een gigantisch percentage van jouw bezoekers zullen de website bezoeken op mobiel. Je wil geen (potentiële) klanten mislopen hierdoor! Daarom zijn al onze website 100% mobielvriendelijk

Na jaren van maar wat aanmodderen hebben we eindelijk de website van onze club een enorme face-lift kunnen geven. De opzet en vormgeving die de heren van Jak Design bedacht hadden viel direct al goed in de smaak. Daarna zijn in samenspraak en een prettige samenwerking onze wensen betreffende de content op uitstekende wijze er in verwerkt. Na online publicatie van onze nieuwe website louter nog positieve reacties gehad.

Gerke Hogeveen

Leekster Eagles

Website laten maken Assen

Een winstgevende website zonder zorgen 

Jouw eerste stap naar online succes

Een partner, geen klant. Wij denken graag met je mee

Ook na het laten maken van een (nieuwe) website ben je nog niet van ons af. Waarom? Na oplevering zorgen wij voor zorgvrij onderhoud. Wij blijven jouw website optimaliseren voor conversies. Zo kun jij focussen op wat je echt leuk vind en hoef je je niet druk te maken over de website.

Wij zijn de volgende stap naar succes voor jouw bedrijf in Assen

Veelgestelde vragen

Wat kost een website bij jullie?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen.  In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Welke onverwachte kosten zijn er nog?

Jak Design vindt transparant communiceren erg belangrijk. Daarom zul je nooit een prijs of een factuur tegenkomen die we niet hebben besproken.

Voor onze kickstart websites hanteren wij vaste prijzen. Dus geen gedoe met uren berekening. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Verzorgen jullie ook hosting en domeinregistratie?
Wij nemen graag alles voor je uit handen. Zo ook de hosting en domeinregistratie. Wanneer je een website laat maken bij Jak Design, hoef je dus alleen maar content aan te leveren. De rest doen wij. Zo kun je zonder zorgen werken aan waar jij goed in bent, jouw bedrijf.
Kunnen jullie ook online marketing doen?

Als je een website laat maken voor jouw bedrijf in Assen kan dit natuurlijk niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we ook met veel passie. Wij hebben graag persoonlijke aandacht voor onze klanten en hebben nooit meer dan 3 projecten tegelijk lopen.

Je kan dus niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Werken jullie met WordPress?
Ja klopt! WordPress is een CMS waarmee jij zelf gemakkelijk aanpassingen kan doen. WordPress wordt door veel (grote) bedrijven (zoals CNN, Radio 538, Ford) gebruikt om een website te beheren. En dat heeft een reden. Of zelfs meerdere redenen.

WordPress is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners. Je hoeft dus geen webdesigner of programmeur te zijn. Daarnaast is jouw website in de basis SEO vriendelijk. Kortom, ben je op zoek naar een goed vindbare, veilige en snelle website voor jouw bedrijf in Assen? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan.

Wie schrijft de teksten voor de website?

Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen!

Wil jij een website laten maken in Assen?

Plan dan een gratis adviesgesprek!

Onze klanten geven ons een 4.9 / 5

(op basis van 50+ reviews)
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design