WordPress Expert

Als WordPress expert weten wij als geen ander hoe wij jou kunnen voorzien van een prachtige website.

!

Volledig vrijblijvend

N

Maatwerk

N

Transparantie

N

Professioneel

N

Snelle oplevering

Op zoek naar een WordPress expert?

Tegenwoordig worden bijna alle websites gemaakt met het WordPress CMS. Hier is natuurlijk een reden voor. WordPress biedt met zijn plugins en thema’s vele mogelijkheden. Wanneer dit goed toegepast wordt kan je fantastische en gebruiksvriendelijke websites maken. Dit is dus ook de reden dat wij ons goed hebben verdiept in WordPress. En ons daarom ook echte WordPress experts kunnen noemen.

!

Volledig vrijblijvend

website overleg kevin en jelmer
seo optimalisatie jak design

Meer klanten met WordPress

Er zijn een aantal factoren die ervoor zorgen dat je meer klanten krijgt met je WordPress website. Doordat wij als WordPress expert gefocust zijn op deze factoren. Kunnen wij jouw website winstgevend maken.

Sluit aan op de doelgroep

Ten eerste zorgen wij voor een webdesign die jouw doelgroep overtuigd.

Aantrekkelijk

Wij maken een design dat past bij je huisstijl en die bezoekers aanzet tot actie.

Gebruiksvriendelijk

Vervolgens bouwen wij een overzichtelijk website, waarover goed te navigeren valt.

Responsive

Tot slot is niks vervelender dan een website die er niet goed uit ziet op je smartphone. Daarom maken wij een website die er fantastisch uit ziet op elk beeldscherm.

Wij zijn jouw WordPress expert

Voorkom dat jij nieuwe klanten mist. Stuur vandaag nog een bericht en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Zo heb jij in no-time een nieuwe website.

Daarom laat je een professionele website maken door de WordPress experts bij Jak Design.

!

Volledig vrijblijvend

website bouwen door webdesigner jelmer

Wat wij doen als WordPress expert

Door onze jarenlange ervaring met WordPress hebben wij genoeg kennis opgedaan. Daarom kunnen wij nu verschillende WordPress diensten aanbieden. En ervoor zorgen dat jij een winstgevende website krijgt. Dat is tenslotte wat je wil bereiken. Toch?

webdesigners jelmer en kevin

Professionele WordPress website

Wij zijn de oplossing als het gaat om het maken van websites. Bij Jak Design weten we hoe we jouw website bezoekers kunnen omzetten in betalende klanten.

Professionele website laten maken? >

Hoger in Google met SEO

Met de SEO diensten van Jak Design zoek je niet zelf naar de juiste doelgroep, maar vindt de doelgroep jou. Hoe hoger jij staat in de ranking van Google des te eerder klanten op jouw website terecht komen.

Meer weten over SEO? >

Hosting voor WordPress

Wij hosten jouw website op een veilige server die geoptimalliseerd is voor WordPress. Het is belangrijk dat je hosting hebt van goede kwaliteit. Hierdoor krijg je een betrouwbare en snelle website.

Hosting en onderhoud >

Onderhoud van je WordPress site

Wanneer een website niet up to date is, dan is deze sneller vatbaar voor hackers. Dit is meteen de reden waarom het onderdeel ‘’website onderhoud’’ zo belangrijk is. Maandelijks zorgen wij voor een volledige up to date website zodat alle kwetsbaarheid voor beveiligingslekken wordt verholpen.

Hosting en onderhoud >

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!

– Edwin de Boer

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

– Jolanda van der Kaap

Wil jij online groeien? Laten we samenwerken!

!

Volledig vrijblijvend

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design