fbpx

Website laten maken Zwolle

Meer dan een online visitekaartje!

Een moderne en conversiegerichte website die werkt voor jou. Zo loop je geen klanten meer mis.

website laten maken assen

Specialisten

Passie voor webdesign

Conversie

Meer nieuwe klanten

Partner

Goede samenwerking

Geen verkopers

Transparant

Waarom kiezen voor Jak Design

Geen visitekaartje, maar een marketing machine

Een website die daadwerkelijk resultaat oplevert

Design en strategie gebasseerd op jouw specifieke doelgroep

Wij helpen jou succesvol online ondernemen

Minder stress en in vrijheid ondernemen

Waar moet je een website laten maken in Zwolle

De kans is vrij groot dat je iets in de trend van “Website laten maken Zwolle” hebt opgezocht. Ongeveer 85% om precies te zijn. Je bent hier uitgekomen dus ik zal ons even voorstellen!

Wij zijn Kevin en Jelmer. Twee jonge ondernemers opgegroeid in de online wereld met een passie voor webdesign.

Sinds 2020 hebben wij tientallen bedrijven door heel Nederland mogen helpen met hun online strategie. Een strakke website staat dan natuurlijk aan de basis van zo’n strategie. Wij komen graag met jou in gesprek om te onderzoeken welke kansen jij nu nog laat liggen en dit aan te pakken!

Super service nemen goed de tijd voor je, plus ze geven het juiste advies.
Super adres voor het bouwen of onderhouden laten van u website .

Danny Weemhoff

Autogarage D. Weemhoff

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

Frank Bolwijn

De ShirtPrintShop

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

Jolanda van der Kaap

Jolanda Design

Een website ontwikkeld voor de behoeftes van jouw doelgroep!

Conversie-gericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We sturen bezoekers om de juiste actie te ondernemen. Zo zorgen wij voor meer conversies!

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan Bloem

Alux Lichtstraten

Nieuwe website laten maken

Wij doorgronden jouw wensen en de doelgroep. Zo maken we de oplossing echt op maat

Ons doel is altijd een langdurige samenwerking

Transparant en bereikbaar. Je bent nooit een nummer en kan altijd bij ons terecht.

Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar waarom zou je de website voor jouw bedrijf in Zwolle laten maken door Jak Design?

Wij overtuigen nieuwe klanten van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is.

Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken.

Wij zorgen voor meer conversies. Zo loop je nooit meer klanten mis!

Veelgestelde vragen

Zijn jullie gevestigd in Zwolle?

Nee dat niet. Wij zijn gevestigd in Groningen. Maar we maken websites voor bedrijven door heel Nederland en dus zeker ook Zwolle!

Wat kost een website laten maken?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

waarom kiezen voor Jak Design?
Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.
Moet ik zelf teksten schrijven?
Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen
Onderhouden jullie ook websites?
Zeker! Na de oplevering laten wij je niet aan het lot over. Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement bij ons af te nemen. Hierin monitoren wij constant jouw website, zodat deze altijd up-and-running is. Slecht onderhoud kan ervoor zorgen dat een website sneller vatbaar is voor hackers
Verzorgen jullie ook online marketing?
Als professioneel internetbureau in Groningen kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we ook met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig voor een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht voor onze klanten en hebben nooit meer dan 3 projecten tegelijk lopen. Je kan dus niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.

Wil jij een website laten maken in Zwolle?

Plan dan een gratis adviesgesprek!

Onze klanten geven ons een 4.9 / 5

(op basis van 50+ reviews)
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design