fbpx

Website laten maken Haren

Wij gaan voor resultaat!

Wil jij een website laten maken in Haren? Dan ben je bij Jak Design aan het juiste adres.

Jak Design
Jak Design
17 Google recensies
Gerke Hoogeveen
Gerke Hoogeveen
2022-02-01
Na jaren van maar wat aanmodderen hebben we eindelijk de website van onze club een enorme face-lift kunnen. De opzet en vormgeving die de heren van Jak Design bedacht hadden viel direct al goed in de smaak. Daarna zijn in samenspraak en een prettige samenwerking onze wensen betreffende de content op uitstekende wijze er in verwerkt. Na online publicatie van onze nieuwe website louter nog positieve reacties gehad.
Lees verder
Garage D weemhoff
Garage D weemhoff
2021-12-10
Super service nemen goed de tijd voor je, plus ze geven het juiste advies. Super adres voor het bouwen of onderhouden laten van u website . Mvg Garage D Weemhoff
Lees verder
Johan Bloem
Johan Bloem
2021-11-20
Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…
Lees verder
The Woodpacker
The Woodpacker
2021-11-13
Ik heb vanuit The Woodpacker foto en film een website laten ontwerpen door Jak Design. En hoewel ik in het begin dit best spannend vond met waar ze mee zouden komen ben ik positief verrast! Communicatie sinds het eerste contact moment erg goed en ze luisteren goed naar je vragen en suggesties en brengen deze ook direct in de praktijk. Daarnaast denkt Jak Design goed mee in het opzetten van de website en wat het beste is voor de bezoeker. Vanuit mijn toenmalige verouderde website hebben ze precies gedaan wat ik graag wilde zien en hebben de website een totaal nieuwe look gegeven. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kan met trots mensen naar mijn website én Jak Design verwijzen 😉
Lees verder
Martijn van Lacum
Martijn van Lacum
2021-10-01
Super website geleverd, communicatie was top met JAK en resultaat volledig naar wens????????
Lees verder
Suzanne G
Suzanne G
2021-09-15
Door Kevin en Jelmer zowel een logo als website laten ontwerpen. Dit ging allemaal zeer snel en met het resultaat ben ik erg tevreden! Communicatie verliep makkelijk, bij vragen snel en duidelijk een antwoord. Al met al zeer blij dat ik gekozen heb voor Jak Design!
Lees verder
Jolanda Van der Kaap
Jolanda Van der Kaap
2021-03-26
Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!
Lees verder
Idsard
Idsard
2021-03-03
Goeie, snelle service. Prachtig websiteje afgeleverd jongens. Puik werk!
Lees verder
edwin de boer
edwin de boer
2021-02-26
Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!
Lees verder

Conversiegericht

Meer nieuwe klanten

Een Partner

Goede samenwerking

Geen verkopers

Resultaat & transparantie

Specialisten

Passie voor webdesign

Meer dan mooi webdesign

Bij Jak Design bouwen we niet alleen mooie websites, maar vooral winstgevende websites. Elke website heeft een doel en met goed webdesign kunnen wij de website optimaliseren voor dit doel.

#1 webdesign bureau in Haren 

Jak Design is een jong en creatief webdesign bureau in Groningen dat er alles aan doet om jouw onderneming goed op de kaart te zetten. Wij hebben een passie voor ons werk en zorgen ervoor dat de klant altijd op de eerste plaats wordt gezet. Dit begint bij de eerste ontmoeting tot aan de lancering.

Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Daarom houden wij jou constant op de hoogte van het creatieve proces. Wij zijn geen typisch webdesign bureau, wij houden van een uitdaging, luisteren goed en handelen naar jouw wensen. Zo zorgen wij voor jouw online succes! We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en heten je welkom in de wereld van webdesign.

Laat jij omzet liggen? Wij gaan je helpen!

Geen visitekaartje, maar een marketing machine

Een website die daadwerkelijk resultaat oplevert

Een website die beter is dan de concurrentie

Wij helpen jou succesvol online ondernemen

Minder stress en in vrijheid ondernemen

Word jij ok een tevreden klant?

Super blij met de nieuwe website.
Precies alles zo als afgesproken en snel gerealiseerd.
Helemaal naar mijn wensen uitgevoerd. ?

Allard de Groot

Door Kevin en Jelmer zowel een logo als website laten ontwerpen in Leek. Dit ging allemaal zeer snel en met het resultaat ben ik erg tevreden! Communicatie verliep makkelijk, bij vragen snel en duidelijk een antwoord. Al met al zeer blij dat ik gekozen heb voor Jak Design!

Suzanne Graansma

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

Frank Bolwijn

Responsive website laten maken Haren

Voor jouw bedrijf in Haren wil je natuurlijk een website die goed zichtbaar is op elk apparaat. In het bijzonder voor mobiele apparaten. De meeste website bezoekers komen binnen via de mobiel. Het is dus belangrijk dat je hier goed op in speelt. Met de websites van Jak Design hoef je hier niet bang voor te zijn. Wij maken jouw website zo, dat deze goed zichtbaar is op elk scherm
Gratis website maken

Winstgevende webshop laten bouwen

Wanneer je een webshop wil laten maken in Haren, dan wil je natuurlijk dat dit goed gebeurt. Daarom bouwen we een conversiegerichte webshop die eenvoudig te beheren is. Zelf een product toevoegen of even de beschrijving aanpassen. Het kan allemaal. Super handig!

Zo maken wij van jouw website een succes!

Conversie-gericht design

Een website die erop gericht is om bezoekers te overtuigen. Dus niet zomaar een mooie website. Een doelgericht design waar over nagedacht is.

Webpsychologie

Wij weten hoe we bezoekers online kunnen verlijden. We trainen bezoekers om de juiste actie te ondernemen.

Geschikt voor mobiel

Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en werken op alle beeldschermen.

Geoptimaliseerd voor Google

Je wil natuurlijk goed vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarom bouwen wij de website zo dat google deze makkelijk kan indexeren.

Super snel

Een snelle website is tegenwoordig super belangrijk. Als het laden van de website te lang duurt, dan klikken bezoekers zo weer weg.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan door totdat jij tevreden bent. We luisteren goed naar je, maar zijn soms ook wel een beetje eigenwijs. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan Bloem

Alux lichtstraten

laptop website laten maken

Wacht niet langer en laat direct jouw nieuwe webste maken!

Een mooie website die zorgt voor nieuwe klanten

Experts op het gebied van conversie

Een partner die altijd voor je klaar staat

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan nu een gratis adviesgesprek!

Twijfel je nog? Deze tevreden klanten gingen je voor

Wat kost een website laten maken in Haren?

Je bent nu waarschijnlijk erg benieuwd wat de kosten zijn van een website? Dit snappen wij volkomen. Toch is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Elke website is anders en moet beschikken over ander functionaliteiten. Bereken hieronder wat de kosten voor jouw website zullen zijn.

Veelgestelde vragen

Zijn jullie gevestigd in Haren?

Wij hebben een in kantoor aan de peizerweg in Groningen. Vlakbij Haren dus 😉

Wat kost een website laten maken?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. We bereken een prijs op basis van de tijd die wij denken nodig te hebben om jouw perfecte website te realiseren gemiddeld varieert de prijs tussen de 1495,- en 6000,- In en rondom onze kennismaking krijgen we een beter beeld van jouw doelen wensen en jouw product. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

waarom kiezen voor Jak Design?
Jij wil natuurlijk een website die er fantastisch uitziet en dat kan je ook zeker aan ons overlaten. Maar wat we echt doen is nieuwe klanten overtuigen van jouw product of dienst. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die een stap extra willen zetten. Wij denken met je mee, maar zijn hierbij af en toe best een beetje eigenwijs wanneer dit nodig is. Door de organisatie en werkzaamheden van onze klanten te doorgronden kunnen we onze oplossingen echt op maat maken. Onze passie voor innovatie zetten we in om kansen voor jou te spotten. We denken mee en gaan voor een langdurige samenwerking.
Moet ik zelf teksten schrijven?
Bij voorkeur lever jij de teksten aan voor de website. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van jouw bedrijf. Mocht het niet lukken om zelf content aan te leveren, dan hebben wij ook een copywriter in ons netwerk. Deze kan je helpen bij het schrijven van originele content. Heb je ook nog geen foto’s of video’s dan kunnen wij hier ook altijd bij helpen
Onderhouden jullie ook websites?
Zeker! Na de oplevering laten wij je niet aan het lot over. Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement bij ons af te nemen. Hierin monitoren wij constant jouw website, zodat deze altijd up-and-running is. Slecht onderhoud kan ervoor zorgen dat een website sneller vatbaar is voor hackers
Verzorgen jullie ook online marketing?
Als professioneel internetbureau in Groningen kan dit niet ontbreken. We doen dit alleen niet in-house en dat heeft een reden. Wij zijn gespecialiseerd in conversiegericht webdesign en dat doen we ook met veel passie. Daarnaast zijn we kleinschalig voor een reden. Wij hebben graag persoonlijke aandacht voor onze klanten en hebben nooit meer dan 3 projecten tegelijk lopen. Je kan dus niet overal een “specialist” in zijn. Daarom werken we samen met ervaren partners die net als wij één specialisme hebben. Wij brengen je in contact met de juiste mensen en zo zorgen we voor optimaal online succes.
Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design