Website laten maken Groningen

Een website laten maken in Groningen daar helpen wij je graag bij! Wij zorgen voor een website die past bij je bedrijf. Als WordPress specialisten weten wij prachtige en gebruiksvriendelijke websites te bouwen in Groningen en omstreken.

!

Volledig vrijblijvend

Webdesign in Groningen

Ben jij op zoek naar een webdesign specialist? Dan ben je bij Jak Design aan het goede adres. Voor het laten maken van jouw website in Groningen kan je bij ons terecht.

Met onze ervaring hebben wij jouw website snel online staan. Want wij snappen dat jij als ondernemer je tijd goed kan gebruiken.

Daarnaast nemen wij graag al je zorgen uit handen. Jak Design host jouw website en zorgt voor goede onderhoud en beveiliging. Zo is het voor jouw makkelijker om te focussen op je eigen bedrijf in Groningen

 

website laten maken door kevin en jelmer
N

Maatwerk

N

Transparantie

N

Professioneel

N

Snelle oplevering

kevin werkt aan SEO

Waarom een website laten maken?

Jij hebt besloten om een website te laten maken in Groningen. Dit is een hele goede keuze, want op deze manier weet jij jouw doelgroep nog beter te bereiken. Wij kijken naar de doelen die jij wilt behalen en passen hier ons design op aan. Op deze manier bouwen wij een zo’n winstgevend mogelijke website.

Website optimaliseren

Bij Jak Design hebben we niet alleen maar webdesigners in huis, maar kunnen we ook jouw website optimaliseren voor de zoekmachine. Aan de hand van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen wij je helpen om meer bezoekers te genereren naar jouw website. Is jouw bedrijf in Groningen klaar voor meer bezoekers?

Waar wacht je nog op?

Voorkom dat jij nieuwe klanten mist. Stuur vandaag nog een bericht en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Zo heb jij in no-time een nieuwe website.

Daarom laat je een professionele website maken bij Jak Design.

!

Volledig vrijblijvend

website bouwen door webdesigner jelmer

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

webdesign >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

seo optimalisatie jak design

Kwalitatieve websites laten maken in Groningen

Bij Jak Design houden we van kwaliteit en willen we dat de klant altijd tevreden is. Met onze Groningse nuchterheid zorgen we voor transparante communicatie, zodat jij als klant altijd op de hoogte bent. Wij zullen er alles aan doen om een website van top kwaliteit voor jou in elkaar te zetten!

 

  • Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
  • Creatief ontwerp met oog voor detail
  • Zoekmachine vriendelijk

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!

– Edwin de Boer

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

– Jolanda van der Kaap

Webdesign cases

Bekijk hieronder naar websites waar wij trots op zijn.

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design