Website laten maken Groningen

Een website laten maken in Groningen daar helpen wij je graag bij! Wij zorgen voor een website die past bij je bedrijf. Als WordPress specialisten weten wij prachtige en gebruiksvriendelijke websites te bouwen in Groningen en omstreken.

Neem contact op

Tel: 085 0041711
Email: info@jakdesign.nl

logo vrolijcke joncker
logo unit4
logo albert heijn

Webdesign in Groningen

Ben jij op zoek naar een webdesign specialist? Dan ben je bij Jak Design aan het goede adres voor het laten maken van jouw website in Groningen. Met de ervaring die wij hebben op het gebied van websites maken zorgen we ervoor dat jouw website snel online staat. Want wij snappen dat jij als ondernemer goed je tijd kan gebruiken. Dit is ook de reden dat wij graag alle zorgen voor je uit handen nemen! Jak Design host jouw website en zorgt ervoor dat al het onderhoud en beveiliging goed geregeld wordt. Zo is het voor jou makkelijker om te focussen op je eigen bedrijf in Groningen.

website laten maken door kevin en jelmer
kevin werkt aan SEO

Waarom een website laten maken?

Jij hebt besloten om een website te laten maken in Groningen. Dit is een hele goede keuze, want op deze manier weet jij jouw doelgroep nog beter te bereiken. Wij kijken naar de doelen die jij wilt behalen en passen hier ons design op aan. Op deze manier bouwen wij een zo’n winstgevend mogelijke website.

Website optimaliseren

Bij Jak Design hebben we niet alleen maar webdesigners in huis, maar kunnen we ook jouw website optimaliseren voor de zoekmachine. Aan de hand van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen wij je helpen om meer bezoekers te genereren naar jouw website. Is jouw bedrijf in Groningen klaar voor meer bezoekers?

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design!

– Edwin de Boer

Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat!

– Jolanda van der Kaap

Waarom klanten voor ons kiezen

Zoekmachine vriendelijk

Een mooie website alleen is niet genoeg. Met onze achtergrond in Interaction design ontwerpen wij al onze websites vanuit de gebruiker. Daarom zijn al onze websites gebruiksvriendelijk en 100% responsive.

Maatwerk websites

Wat is het doel van jouw website? Welke doelgroep wil je bereiken? Waar wil je naar toe groeien? Dat zijn vragen die je jezelf moet stellen. Na een eerste design gesprek ontwerpen en bouwen wij een website op maat voor jouw doelen. Zo creëren we samen online succes.

Hosting en onderhoud

Na het ontwikkelen van de ideale website laten wij je niet aan het lot over. Jak Design neemt jouw bedrijf alle zorg uit handen. Wij regelen een plek voor de hosting van de website en plegen regelmatig onderhoud op basis van jouw pakket.

~

AVG-proof

Bij Jak Design weten wij hoe belangrijk online privacy is. Al onze website worden opgeleverd met een SSL-certificaat en een cookiemelding. Zo is jouw website veilig voor de gebruiker en volledig AVG-proof.

Eenvoudig zelf aanpassen

De websites van Jak Design worden gemaakt met WordPress CMS. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Dit Content Management Systeem is zeer gebruiksvriendelijk en is gemakkelijk te begrijpen, zelfs als je niet veel snapt van websites. Zo kun je simpel en snel aanpassingen doen op jouw eigen website!

Z

Snel opgeleverd

Wij snappen dat jij als ondernemer geen tijd te verliezen hebt. Daarom leveren wij onze websites snel op. Bij Jak Design kan je website al binnen twee weken online staan!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

website mockup jak design leek

Kwalitatieve websites laten maken in Groningen

Bij Jak Design houden we van kwaliteit en willen we dat de klant altijd tevreden is. Met onze Groningse nuchterheid zorgen we voor transparante communicatie, zodat jij als klant altijd op de hoogte bent. Wij zullen er alles aan doen om een website van top kwaliteit voor jou in elkaar te zetten!

 

  • Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
  • Creatief ontwerp met oog voor detail
  • Zoekmachine vriendelijk

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

Website laten maken >

Hosting en onderhoud

Na het ontwikkelen van jouw ideale website laten wij je niet aan het lot over. Jak Design neemt jouw bedrijf alle zorg uit handen. Wij regelen een plek voor de hosting van jouw website en plegen regelmatig onderhoud op basis van jouw pakket.

Hosting en onderhoud >

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Download ons prijzen overzicht

Download ons prijzen overzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Inschrijving geslaagd

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design