Sinnetechniek

Gespecialiseerd in zonnepanelen installaties                      in o.a. Friesland, Groningen en Drenthe.

Over Sinne Techniek

Sinne Techniek is gepassioneerd over zonne-energie omdat ze om onze planeet geven. En ze geven minstens net zoveel om de mensen die erop wonen. Dat ziet u terug in de manier waarop zij alsinds 2012 te werk gaan. Eerlijk en transparant is de werkwijze. Blijken zonnepanelen niet rendabel? Dan geven zij dat aan.

Daarnaast zijn ze u zo goed mogelijk van dienst, zodat u net als zij volop kunt genieten van zonne-energie. En is er iets mis? Dan komen zij zo snel mogelijk langs om het probleem te verhelpen.

De uitdaging

Sinne Techniek wilde een professionalisatie slag uitvoeren. Hiervoor is de strategische keuze gemaakt om zakelijk en particulier te scheiden. Meerdere doelgroepen bedienen op hetzelfde platform was hierin minder efficiënt. Daarnaast was het creëren van een passende visuele identiteit voor elk segment van essentieel belang. Dit omvatte het gebruik van verschillende designelementen, kleurenschema’s en visuals om een professionele uitstraling te bieden aan de zakelijke kant en tegelijkertijd een meer persoonlijke, aantrekkelijke uitstraling voor particuliere gebruikers te garanderen.

“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”

Tjerk Leijstra

Sinne Techniek

Het resultaat

Een dynamische online aanwezigheid die verder reikt dan slechts een statische visitekaartjesfunctie. Deze website dient niet alleen om bezoekers te informeren, maar ook om hen te overtuigen en mee te nemen in het verhaal dat Sinne Techniek vertelt.

De zakelijke en professionele uitstraling van de website dient een duidelijk doel: de bezoekers niet alleen informeren, maar hen ook actief betrekken. Dit betekent dat zelfs de meest complexe diensten van Sinne Techniek op een begrijpelijke manier worden gepresenteerd, wat een van de grootste uitdagingen van het project was.

Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp