fbpx

Case

ORDE training

Branche: Coaching

Diensten: productiviteits coaching 

Over ORDE training

Ben je soms dagenlang hard aan het werk, maar kom je maar steeds niet toe aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Bepalen je email inbox, telefoontjes of de spontane bezoekjes aan je bureau wat je die dag gaat doen? Of zit je zo vol met afspraken dat je regelmatig moet overwerken om bij te blijven?

Na de ORDE training zal je meer rust ervaren. Weet je waarom dat belangrijk is. En hoe je dit kunt bereiken.

Jak Design heeft voor mij een prachtige website opgeleverd. Daarbij is het contact persoonlijk verlopen in meerdere videocalls. Ook zijn ze heel goed en snel bereikbaar via whatsapp. Ze kunnen niet alleen goed ontwerpen, maar hebben ook veel verstand van hoe je je site kan optimaliseren voor conversie. Deze jongens rusten niet totdat je tevreden bent.

Patrick van den Hul

ORDE Training

Orde before

Oude website ORDE training

De uitdaging

Patrick kwam bij ons met een interessante vraag. Hij was bezig met een Google Ads campagne. Hier werd al snel duidelijk dat zijn doelgroep niet begreep wat hij precies deed. De gewenste resultaten werden niet behaald. Daarom was het tijd om wat te veranderen.

ORDE Training heeft 2 verschillende doelgroepen. Werkgevers & werknemers. Aan ons de uitdaging om hier twee user-flows van te maken in dezelfde huisstijl. Maar wel met duidelijk onderscheid. 

Website

Ontwerp

Conversie optimalisatie

Het resultaat

Patrick was zeer tevreden met het resultaat. De website laat duidelijk het verschil zien tussen de doelgroepen. Als bezoeker kun je makkelijk navigeren over de website. Hierdoor konden de advertenties ook weer opgepakt worden. Precies het doel!

Verder hebben we de website direct ook een in een nieuw jasje gestoken. We hebben verschillende technieken toegepast om conversies te verbeteren ter ondersteuning van de campagnes.

Ook na de oplvering hebben wij regelmatig contact met Patrick. Optimalisatie stopt nooit. We voeren verschillende A/B testen uit en blijven de website verbeteren. Benieuwd naar het volledige resultaat? Neem snel een kijkje!

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design