Mooie website laten maken

Jij wil een mooie website laten maken? Dat kunnen wij voor je regelen! Bij Jak Design hebben we professionele webdesigners in huis die voor jou aan het werk gaan. Wij zorgen voor het perfecte ontwerp dat past bij jouw bedrijf.

Neem contact op

Tel: 085 0041711
Email: info@jakdesign.nl

logo vrolijcke joncker
logo unit4
logo albert heijn

Laat ons je mooie website maken

Een mooie website laten maken gebeurt niet zomaar. Wij gaan met jou in gesprek om zo al je wensen in kaart te brengen. Wanneer dit duidelijk is kunnen wij aan de slag met jouw website. Jij wil dat je website er prachtig uitziet en dat gaan wij ook zeker regelen, maar vergeet niet dat het ook belangrijk is dat deze wordt gevonden. Je wilt natuurlijk niet dat je een mooie website hebt laten maken en dat deze geen bezoekers oplevert. Daarom zorgen wij er met onze SEO pakketten ook voor dat jij online gevonden wordt.

website laten maken door kevin en jelmer
kevin werkt aan SEO

Waarom een mooie website laten maken?

Jij hebt als ondernemer de stap gezet om een mooie website te laten maken. Dit is een hele goede keus, want in een online wereld is het belangrijk dat jij hier ook aanwezig bent. Wij luisteren naar jouw wensen en passen hier het design op aan. Hierdoor maken wij een mooie website die zo winstgevend mogelijk is. Onze websites voldoen aan de volgende eisen:

 

  • Creatief ontwerp met oog voor detail
  • Gebruiksvriendelijk en responsive design.
  • Transparantie en regelmatige terugkoppeling.

Super blij met hoe mijn webshop geworden is! Persoonlijk vond ik het erg fijn dat ik mijn eigen ideeën kon omschrijven en dat Jak het in praktijk bracht. Er wordt goed meegedacht en op vragen krijg je snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk een mooie professionele website gekregen tegen een eerlijke prijs. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te mogen werken.

– Frank Blowijn

Een tijdje geleden mijn website laten maken en ontwerpen bij JAK Design en had geen betere kunnen wensen. Een strak, overzichtelijk en modern Design is de standaard die je kunt verwachten! Daarbij wordt er goed overlegd en wordt je goed op hoogte gehouden over elke stap en vordering die er wordt gemaakt, bij het maken van de website. Ik zou zeggen aarzel niet over de keuze bij wie je je onderneming naar een hoger niveau wil laten tillen, door je website te laten maken en ontwerpen bij JAK Design! – Edwin de Boer
Jak Design is een professioneel bedrijf waarbij persoonlijk klantcontact voorop staat, ze denken graag met je mee en geven je advies. De gemaakt website heeft een mooie moderne uitstraling! Erg tevreden over het eindresultaat! – Jolanda van der Kaap

Waarom klanten voor ons kiezen

Zoekmachine vriendelijk

Een mooie website alleen is niet genoeg. Met onze achtergrond in Interaction design ontwerpen wij al onze websites vanuit de gebruiker. Daarom zijn al onze websites gebruiksvriendelijk en 100% responsive.

Maatwerk websites

Wat is het doel van jouw website? Welke doelgroep wil je bereiken? Waar wil je naar toe groeien? Dat zijn vragen die je jezelf moet stellen. Na een eerste design gesprek ontwerpen en bouwen wij een website op maat voor jouw doelen. Zo creëren we samen online succes.

Hosting en onderhoud

Na het ontwikkelen van de ideale website laten wij je niet aan het lot over. Jak Design neemt jouw bedrijf alle zorg uit handen. Wij regelen een plek voor de hosting van de website en plegen regelmatig onderhoud op basis van jouw pakket.

~

AVG-proof

Bij Jak Design weten wij hoe belangrijk online privacy is. Al onze website worden opgeleverd met een SSL-certificaat en een cookiemelding. Zo is jouw website veilig voor de gebruiker en volledig AVG-proof.

Eenvoudig zelf aanpassen

De websites van Jak Design worden gemaakt met WordPress CMS. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Dit Content Management Systeem is zeer gebruiksvriendelijk en is gemakkelijk te begrijpen, zelfs als je niet veel snapt van websites. Zo kun je simpel en snel aanpassingen doen op jouw eigen website!

Z

Snel opgeleverd

Wij snappen dat jij als ondernemer geen tijd te verliezen hebt. Daarom leveren wij onze websites snel op. Bij Jak Design kan je website al binnen twee weken online staan!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

website mockup jak design leek

Wij zorgen voor kwaliteit

Bij Jak Design staat kwaliteit voorop en willen we klanten altijd met een tevreden gevoel achter laten. Met onze transparante communicatie blijf jij als klant altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Wij doen er alles aan om voor jou een mooie website te maken!

Jelmer Kuipers

Webdesigner

Wil jij online groeien? Jak Design staat voor je klaar!

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

Website laten maken >

Hosting en onderhoud

Na het ontwikkelen van jouw ideale website laten wij je niet aan het lot over. Jak Design neemt jouw bedrijf alle zorg uit handen. Wij regelen een plek voor de hosting van jouw website en plegen regelmatig onderhoud op basis van jouw pakket.

Hosting en onderhoud >

SEO

Search Engine Optimization, of beter gezegd: hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google. Jak Design ontwikkeld voor jouw bedrijf en/of merk de optimale online strategie voor online succes.

SEO uitbesteden >

Weet je zeker dat je gaat? Want wij bouwen resultaat gerichte websites
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen
  • Specialist in conversie en gebruiksvriendelijkheid
Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design