fbpx

Case

Leekster Eagles

Branche: Sport & Entertainment

Diensten: Eredivisie zaalvoetbal team

Over Leekster Eagles

Leekster Eagles Amysoft is het zaalvoetbal bolwerk van Noord-Nederland. Met de eerste selectie die meespeelt op het hoogste niveau in de eredivisie. De club is 1984 opgericht en speelt sindsdien vanuit Leek.

De club is tegenwoordig gefocust op de jeugd. Met de ambitie om meer jonge leden aan te trekken en zo een sterk mogelijke jeugd opleiding binnen het zaalvoetbal neer te zetten.

Na jaren van maar wat aanmodderen hebben we eindelijk de website van onze club een enorme face-lift kunnen. De opzet en vormgeving die de heren van Jak Design bedacht hadden viel direct al goed in de smaak. Daarna zijn in samenspraak en een prettige samenwerking onze wensen betreffende de content op uitstekende wijze er in verwerkt. Na online publicatie van onze nieuwe website louter nog positieve reacties gehad.

Gerke Hogeveen

Leekster Eagles

Orde before

Oude website Leekster Eagles

De uitdaging

Toen wij zijn benaderd was de club druk bezig om te moderniseren en een nieuwe weg in te slaan. De website was zeer verouderd qua design en de content totaal niet meer relevant. Dit kwam mede door een lange periode van niet spelen in verband met corona. De focus moest in de nieuwe versie meer worden gelegd op het uitbreiden van de jeugd teams.

Wij kregen de opdracht om een overtuigende website te maken. Deze moest vooral “professionele voetbalclub waardig” zijn. Hierbij moesten er koppelingen worden gemaakt met externe ticketverkoop, livestream programma’s en live uitslagen.

Website

Ontwerp

Maatwerk oplossing

Het resultaat

Na een lange ontwikkelingsfase en meerdere correctieronde’s kon de website eindelijke online. Belangrijk was vooral dat het afrekenproces op zowel desktop en op mobiel laagdrempelig en snel zou zijn. Meeste fans kopen hun tickets namelijk via mobiel. Verder wordt op de home pagina gebruik gemaakt van een timer die aftelt naar de eerst volgende westrijd.

Daarnaast worden standen van alle teams live geüpdate en uitslagen van gespeelde wedstrijden ook verwerkt. Zo krijgt de bezoeker een actueel overzicht van de club.

De focus is gelegd op het werven van nieuwe leden, vrijwilligers en sponsoren. Het is erg gemakkelijk om je aan te melden en je kan altijd contact zoeken met iemand binnen de club.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design