Hoger in google komen?

Hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google? De SEO diensten van Jak Design helpen bij het vergroten van je online bereik. Zo zet je de volgende stap naar online succes.

Jouw website hoger in Google krijgen

SEO (Search Engine Optimization) is het hoger laten ranken van je website in de zoekresultaten van Google. Dit zorgt voor meer bezoekers op je website. Het is de beste manier om kosteneffectief je business te laten groeien. Maar hoe zorg je dat je website hoger scoort in de zoekmachines? Jak Design helpt jouw bedrijf met een volgende stap naar online succes.

!

Volledig vrijblijvend

Wat SEO kan doen voor jouw bedrijf

Met de SEO diensten van Jak Design zoek je niet zelf naar de juiste doelgroep, maar vindt de doelgroep jou. Hoe hoger jij staat in de ranking van Google des te eerder klanten op jouw website terecht komen.

Hoe kom je hoger in google?

Om bovenaan in de zoekresultaten te komen eist Google steeds meer. Dit betekent dat als jouw bedrijf focust op SEO, dit ook meteen zorgt voor een klantvriendelijke website. Omdat zaken als responsive webdesign, snelle laadtijden, SSL certificaten, duidelijke navigatie, etc. neemt Google ook mee als ranking factoren.

Hoe wij je website hoger in Google krijgen

w

1. Kennismaking

Wij kijken er naar uit om kennis te maken. Wat is het doel van jouw website? Welke doelgroep wil je bereiken? Waar wil je naar toe groeien? Dat zijn vragen die je jezelf moet stellen. Vervolgens gaan we aan de slag met een zoekwoordenonderzoek.

2. Online strategie

Zodra we hebben bepaald op welke zoekwoorden jij online vindbaar wil worden, gaan we aan de slag met linkbuilding, content creatie en de technische optimalisatie van de website.

3. Progressie rapport

Maandelijks koppelen wij de geboekte resultaten terug naar jou. Zo heb je een up to date overzicht van jouw weg naar online succes. Wij doen dit aan de hand van een overzichtelijke rapportage en tools die de posities in Google meten.

U

Sterk van start

€299,-

 • Instellen Google Analytics
 • Instellen Google Search Console
 • Inrichten en koppelen Google Mijn Bedrijf
 • SEO Meta instellingen
 • Trefwoorden interview
 • 3 SEO pagina’s
 • Trefwoorden onderzoek
 • Interne linkbuilding
 • Concurrentieonderzoek
 • Teksten homepagina
!

Volledig vrijblijvend

U

SEO abonnement

€149,-

 • Alleen i.c.m. “Sterk van start” pakket
 • Maandelijkse SEO teksten
 • Linkbuilding
 • Maandelijkse rapportage
!

Volledig vrijblijvend

Hoger komen in Google met onze aanvullende diensten

Hosting en onderhoud

Na het ontwikkelen van jouw ideale website laten wij je niet aan het lot over. Jak Design neemt jouw bedrijf alle zorg uit handen. Wij regelen een plek voor de hosting van jouw website en plegen regelmatig onderhoud op basis van jouw pakket.

Hosting & Onderhoud >

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een innovatieve en professionele website. Wij maken gebruiken van WordPress CMS. Zo kun je altijd bij jouw website en pas je gemakkelijk zelf de website aan.

Website laten maken >

Branding

Met de branding diensten van Jak Design laat je de uitstraling die jij wil hebben zien. Wij ontwikkelen Logo’s en complete huisstijlen inclusief visitekaartje, briefpapier en social media covers.

Branding regelen >

Kevin Huizinga

SEO Specialist

De volgende stap naar online succes? Jak Design staat voor je klaar!

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design