Google Ads (SEA)

Wil jij online meer winst behalen? Dan is het belangrijk dat je goed gevonden wordt door de juiste mensen. Met Google Ads kunnen wij jouw doelgroep perfect targetten.

Wat Google ads jou kan bieden

Wij werken samen met een google ads specialist. Aan de hand van deze samenwerking kunnen wij naast onze SEO diensten jouw online succes nog verder doorzetten. Met Google Ads kan je namelijk in korte tijd veel potentiële klanten naar jouw website/webshop trekken. Door gebruik te maken van de perfecte strategie, wordt er optimaal gebruik gemaakt van jouw advertentie budget. Een Google Ads campagne kan je dus zeker aan onze partner over laten.

Meer bezoekers

Word beter gevonden

Meer conversies

Zet bezoekers om in betalende klant

Snel resultaat

Meteen vindbaar in de zoekresultaten van Google

Controle over je uitgaven

Behoud controle over je uitgaven en campagnes

google ads op laptop
kevin SEA

Voordelen van Google Ads

Het is erg verstandig om op Google te adverteren. Doordat er veel mensen zijn die gebruik maken van Google, kan je ook veel mensen bereiken. Wanneer potentiële klanten jouw online kunnen vinden, dan is het generen van inkomsten een stuk eenvoudiger. De voordelen van Google Ads zijn:

 

  • Meer bekendheid
  • Groter bereik
  • Adverteren op locatie
  • Geschikt voor elk budget

Full-service internetbureau

Naast onze professionele online marketing diensten hebben we alle tools om te helpen jouw bedrijf online succes te behalen tegen betaalbare prijzen. Weet zeker dat de bezoekers die op je website terecht komen daar ook blijven met een overtuigend design van Jak.

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een unieke en professionele website. Onze websites zijn conversiegericht en zorgen voor meer nieuwe klanten
U

SEO

SEO (Search Engine Optimization) is het hoger laten ranken van je website in de zoekresultaten van Google. Dit zorgt voor meer bezoekers op je website. Het is de beste manier om kosteneffectief je business te laten groeien.

Hosting & Support

Het is belangrijk dat een website goed onderhouden wordt. Wanneer dit niet het geval is, dan is deze sneller vatbaar voor hackers. Zorg daarom goed voor je website en laat deze onderhouden door Jak Design.

Logo ontwerp

Wij creëeren memorabele logo’s. Goed ontworpen logo’s hebben kracht. De juiste ontwerpkeuzes tillen jouw merk naar een hoger niveau en verbinden jou met de klant.

De volgende stap naar online succes? Laten we samenwerken!

!

Volledig vrijblijvend

Kevin Huizinga

SEO Specialist

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Weet je zeker dat je gaat? Want wij bouwen resultaat gerichte websites
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen
  • Specialist in conversie en gebruiksvriendelijkheid
Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design