De perfecte uitstraling

De uitstraling van jouw bedrijf is cruciaal voor je bezoekers. Binnen een seconde is de eerste indruk al bepaalt. Daarom moeten jouw potentiële klanten weten met wie ze in zee gaan. Met passende bedrijfsfotografie of een professionele bedrijfsfilm bereik en overtuig je jouw doelgroep nog beter.

Kevin en jelmer op trap

Bedrijfsfotografie

Heb je een goed beeld van wat je wil uitstralen met jouw bedrijf? Wil je zakelijk ovekomen, benaderbaar, professioneel, betrouwbaar of toch iets anders? Bij Jak Design begrijpen we dat een beeld meer kan zeggen dan 1000 woorden. Met passende bedrijfsfotografie zorg je ervoor dat je jouw doelgroep bereikt en overtuigt. Zo til je jouw onderneming naar het volgende niveau.

!

Volledig vrijblijvend

Waarom een bedrijfsvideo zorgt voor meer overtuiging

Een bedrijfsfilm is onmisbaar als je een sterke eerste indruk achter wil laten. De meeste informatie die we ons herinneren is visueel en dat betekent dat je doelgroep beelden beter onthoudt dan tekst. Er zitten verschillende voordelen aan een bedrijfsfilm.

Op een zeer persoonlijke manier laat je de identiteit van jouw bedrijf zien. Je bereikt er een groot publiek mee en het zorgt ervoor dat je de aandacht van jouw doelgroep krijgt. Met een passende bedrijfsvideo zullen veel mensen worden getriggerd, waardoor ze meer inforamtie willen over jouw bedrijf.

Jak op telefoon

Hoe ontvang jij de perfecte bedrijfsfotgrafie of film

w

Kennismaking

Dankzij onze partners kunnen we je helpen met de perfecte uitstaling. We brengen je in contact met dé geschikte partij waar we nauw mee samenwerken. Uiteraard  hebben zij belangstelling voor jouw bedrijf.  Jullie zullen je samen verdiepen in de eigenschappen van je bedrijf en hoe jouw onderneming zo goed mogelijk in beeld gebracht kan worden.

Jouw perfecte uitstraling

Wat wil je uitstralen? Welke doelgroep wil je bereiken? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen voor het perfecte beeld. Samen zullen jullie bepalen wat de beste manier is om je doelgroep te bereiken en overtuigen.

3. En actie!

Nadat alles is besproken en opgezet is het shootdag! Jouw perfecte beeld is in de maak. Hierna alleen nog de nabewerking en dan ontvang je jouw perfecte bedrijfsfoto’s of video.

Bedrijfsfotografie

Prijs op aanvraag

 • Bedrijfsreportage
 • Zakelijke portretten
 • Productfotografie
 • Recalmefoto’s
 • Congressen & evenementen
!

Volledig vrijblijvend

Bedrijsvideo

Prijs op aanvraag

 • Professioneel & uniek
 • Betaalbaar
 • Drone beelden optioneel
 • 360 graden beelden optioneel
!

Volledig vrijblijvend

Alles om jouw bedrijf goed in beeld te brengen

Wij bieden professionele webdesign diensten tegen betaalbare prijzen om jouw bedrijf te helpen meer bezoekers aan te trekken en deze op jouw site te houden!

Webdesign

Bij Jak Design ontwerpen en bouwen wij een unieke en professionele website. Onze websites zijn conversiegericht en zorgen voor meer nieuwe klanten

Online marketing

Online marketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf online kan groeien. Blijf de concurrentie altijd één stap voor. Bekijk onze SEO diensten en wij helpen je een hogere positie in Google te krijgen. Liever adverteren? Bekijk onze SEA opties.

Hosting & Support

Het is belangrijk dat een website goed onderhouden wordt. Wanneer dit niet het geval is, dan is deze sneller vatbaar voor hackers. Zorg daarom goed voor je website en laat deze onderhouden door Jak Design.

Logo ontwerp

Wij creëeren memorabele logo’s. Goed ontworpen logo’s hebben kracht. De juiste ontwerpkeuzes tillen jouw merk naar een hoger niveau en verbinden jou met de klant.

De volgende stap naar online succes? Laten we samenwerken!

!

Volledig vrijblijvend

Kevin Huizinga

SEO Specialist

Download hier ons prijzenoverzicht

Een overzicht van onze diensten en daarbij behorende tarieven.

Weet je zeker dat je gaat? Want wij bouwen resultaat gerichte websites
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen
 • Specialist in conversie en gebruiksvriendelijkheid
Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design