Plan een afspraak

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom zorgen wij ervoor dat jij binnen slechts 30 minuten concrete inzichten hebt over jouw bedrijfskansen.

Geen overbodige informatie, maar een duidelijke analyse van jouw huidige positie en waar je naartoe wilt groeien. Samen bespreken we wat er nodig is om jouw doelen te behalen en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen.

Dit is wat we gaan bespreken

Je ziet het vaak genoeg voorbij komen. Een ‚Äúgratis strategiegesprek‚ÄĚ. Meestal met het doel om wat te verkopen. Heel eerlijk? Dat willen wij natuurlijk ook. Maar dan wel net even anders.

Waarde op de eerste plaats
Het doel is in de eerste plaats altijd dat jij als ondernemer wat hebt aan ons gesprek. We duiken dieper in op jouw situatie en met vernieuwende inzichten helpen we je graag een eindje op weg. Mochten we denken dat je veel baat zou hebben bij één van onze diensten, dan geven we dit natuurlijk wel aan. Maar dat is ook logisch toch? Wij kunnen je namelijk helpen met bijna al onze diensten in jouw weg naar online succes.

Zeg je na ons gesprek dat je eerst zelf verder wil kijken of geen interesse hebt bij onze diensten? Geen probleem, even goede vrienden. We zijn er trots op dat klanten uit zichzelf voor ons kiezen op basis van kennis en resultaat. En dat er geen halve beloften worden gedaan via ‚Äúsalestechnieken‚ÄĚ.

Waar wacht je nog op?
Wil jij waardevol en persoonlijk advies en wil je sowieso een stap verder met jouw online strategie? Klik dan op de knop hieronder om een gesprek in te plannen!

Dit gesprek is 100% vrijblijvend.

Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan

Alux Lichtstraten

Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp