Plan een afspraak

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom zorgen wij ervoor dat jij binnen 30 minuten concrete inzichten krijgt over welke kansen je moet grijpen om jouw doelen te bereiken.

Geen overbodige informatie, maar een duidelijke analyse van jouw huidige positie en waar je naartoe wilt groeien. Samen bespreken we wat er nodig is om jouw doelen te behalen en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen.

Dit gesprek is 100% vrijblijvend.

Dit is wat we gaan bespreken

Je ziet het vaak genoeg voorbij komen. Een ‚Äúgratis strategiegesprek‚ÄĚ. Meestal met het doel om wat te verkopen. Heel eerlijk? Dat willen wij natuurlijk ook. Maar dan wel net even anders. Het doel is in de eerste plaats altijd dat jij als ondernemer wat hebt aan ons gesprek. We duiken dieper in op jouw situatie en met vernieuwende inzichten helpen we je graag een eindje op weg. Mochten we denken dat je veel baat zou hebben bij √©√©n van onze diensten, dan geven we dit natuurlijk wel aan. Maar dat is ook logisch toch? Wij kunnen je namelijk helpen met bijna al onze diensten in jouw weg naar online succes. Zeg je na ons gesprek dat je eerst zelf verder wil kijken of geen interesse hebt bij onze diensten? Geen probleem, even goede vrienden. We zijn er trots op dat klanten uit zichzelf voor ons kiezen op basis van kennis en resultaat. En dat er geen halve beloften worden gedaan via ‚Äúsalestechnieken‚ÄĚ. Wil jij waardevol en persoonlijk advies en wil je sowieso een stap verder met jouw online strategie? Klik dan op de knop hieronder om een gesprek in te plannen!

Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor nieuwe websites voor ons bedrijf Alux lichtstraten. Door de verouderde techniek merkte we simpelweg terugloop in de offerte aanvragen. Jak Design heeft een voorstel geschreven om dit op te lossen en uiteindelijk de webdesign en SEO verzorgt. Het hele traject is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en dit bedrijf. Inmiddels stromen de offerte aanvragen weer binnen…

Johan

Alux Lichtstraten

Ben jij klaar voor de volgende stap

Zo niet: dit is het moment dat je nog terug kan.

Maar als je tot hier bent gekomen, dan wil je waarschijnlijk niet langer aanmodderen met wat je op dit moment doet. Je verlangt naar verandering en niet zomaar een beetje. Je hebt grote dromen en doelen en je wilt deze zo snel mogelijk verwezenlijken.

Gelukkig ben je op de juiste plek beland.

Wij zijn er om jou te helpen en samen te werken aan jouw succes. Laten we een gesprek aangaan om te kijken waar jouw kansen liggen en hoe we jouw doelen kunnen bereiken. En als je op dit moment nog twijfelt, onthoud dan dat je altijd nog terug kunt. Maar waarom zou je dat willen als je nu al zo ver bent gekomen?

Ga naar Whatsapp
1
Neem vrijblijvend contact op!
Hallo!

Heb je een vraag? Maak gemakkelijk gebruik van Whatsapp