fbpx

2021 recap

Het jaar 2021 is bijna ten einde. Dat betekent dat het tijd is voor een kort jaaroverzicht. Jak Design heeft veel veranderingen mee mogen maken het afgelopen jaar. Deze zetten wij dan ook graag voor jullie op een rijtje.

Van Eenmanszaak naar VOF

Zoals sommigen misschien wel weten is Jak Design gestart als eenmanszaak. Jelmer heeft het bedrijf opgericht in juni 2020. Vanaf dat moment zijn er al verschillende ondernemers geholpen met hun website. In februari 2021 werd er een grote stap gemaakt. Jak Design werd een VOF. Dit omdat Kevin zich ging aansluiten bij het team. Samen zijn we een nog beter team dan alleen. Voor ons was het dus een logische stap om onze krachten te gaan bundelen. Jelmer is een creatief persoon met verrassende inzichten. Zijn interesse en kracht liggen op het gebied van (web)design, ontwikkeling en out of the box denken. Kevin is een echte projectmanager, planning en structuur passen perfect in zijn straatje. Daarnaast heeft kevin zijn focus gelegd op online marketing en in het bijzonder op SEO. Dankzij onze aanvullende eigenschappen en kwaliteiten leek het ons een goed idee om samen Jak Design tot een succes te maken.

Afgestudeerd!

Op het moment dat we naar de Kvk zijn geweest zaten we allebei midden in ons afstudeerjaar. Volle focus op Jak Design was lastig. Daarom hebben we deze periode gebruikt om alvast een goede basis te leggen, zodat we later in het jaar sterk van start konden gaan. Zo hebben we onze eigen website een booste gegeven, hebben we een bedrijfsplan opgesteld en een online marketing strategie uitgewerkt. 

Verder hebben wij keihard gewerkt aan onze scriptie voor de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool. Jelmer heeft zijn diploma in juni in ontvangst mogen nemen. Kevin moest wegens privé omstandigheden helaas zijn afstudeeropdracht herkansen. Gelukkig weerhield dit Kevin niet. Met wat extra werk en moeite heeft ook Kevin zijn diploma weten te behalen. 

Dit houdt in dat het team van Jak Design officieel bestaat uit specialisten met HBO denkniveau. 

Nu beginnen we echt

Met een drukke afstudeerperiode achter de rug was een korte zomervakantie wel op zijn plaats. In september was het dan eindelijk zo ver, we kunnen aan de slag. Met veel enthousiasme zijn we ons netwerk bij langs gegaan om onze eerste klanten te kunnen helpen met een fantastische website. Inmiddels zitten we in december en zijn we dus 4 maanden hard aan het werk. En we zijn erg trots op wat we sinds september hebben bereikt:

  • We hebben gewerkt aan meer dan 15 verschillende websites/webshops voor bedrijven uit België en Nederland.
  • We hebben diverse online marketing diensten uitgevoerd voor verschillende bedrijven.
  • We zijn in contact gekomen met een aantal partners, waardoor wij ons dienstenpakket nog verder kunnen uitbreiden.

Op naar 2022

Wij zijn erg blij hoe 2021 is verlopen. Ondanks alle ellende wat betreft corona en privé omstandigheden, hebben wij toch een redelijk goed jaar achter de rug. In 2022 hopen wij dit te mogen doorzetten en nog meer ondernemers online te helpen. Wij kijken er in ieder geval naar uit.

Namens Jak Design willen wij jullie een succesvol 2022 toe wensen

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we het e-boek naar toe sturen?

Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet.

Je bent er bijna!

Je bent er bijna!

Waar mogen we de prijslijst naar toe sturen?

Geslaagd! Je ontvangt de prijslijst in de mail.

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Jak Design